Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada anksčiausiai į darželį?

Aš pradėjau eiti į darbą, kai vaikui buvo 1 metukas. Palikau namie su aukle. Nors brangiai kainuoja auklė, ir nuo algos tiek belieka, bet vaikas pradėjęs eiti į darželį nuo metų labai serga. tai kur paskui, jį dėsi, kai sirgs. Juk jei pradėsi imti nedarbingumo lapelius, tokio darbuotojo niekas nenorės. O jei sėdėsi namie iki trejų metų, tai kas laikys darbo vietą? Į darželį , geriausiai, leisti vaiką nuo trejų metų.
Atsakyti
Mes tai pradesim rugpjuti, mums bus 2 metukai ir 10 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 05 21, 14:14)
Aš pradėjau eiti į darbą, kai vaikui  buvo 1 metukas. Palikau  namie su aukle.  Nors brangiai kainuoja auklė, ir nuo algos tiek belieka, bet vaikas pradėjęs eiti į darželį nuo metų labai serga. tai kur paskui, jį dėsi, kai sirgs. Juk jei pradėsi imti nedarbingumo lapelius, tokio darbuotojo niekas nenorės. O jei sėdėsi namie iki trejų metų, tai kas laikys darbo vietą? Į darželį , geriausiai, leisti vaiką nuo trejų metų.

si varianta as visiskai pamirsau pasvarstyt, o jei rimtai prades sirgt?? vyras mano dirba ne lietuvoje, siame miestelyje dar nieko nepazistu... tai ka man dabar daryt?? g.gif
Atsakyti
as taip pat uz darzeli nuo triju metu. tada vaikai jau buna atsparesni ligom ir geriau bendrauja su kitais vaikais.
Atsakyti

Na va,kai mano vaikas jau darzeli palanke beveik metus,galiu ir as savo nuomone pasakyti,leidau i darza nuo 2m.

QUOTE(staselė @ 2006 05 21, 15:14)
Aš pradėjau eiti į darbą, kai vaikui  buvo 1 metukas. Palikau  namie su aukle.  Nors brangiai kainuoja auklė, ir nuo algos tiek belieka, bet vaikas pradėjęs eiti į darželį nuo metų labai serga. tai kur paskui, jį dėsi, kai sirgs. Juk jei pradėsi imti nedarbingumo lapelius, tokio darbuotojo niekas nenorės. O jei sėdėsi namie iki trejų metų, tai kas laikys darbo vietą? Į darželį , geriausiai, leisti vaiką nuo trejų metų.

Kas del aukles,tai ir as galvojau kad reiks samdyti,bet pamasciusi visus uz ir pries,kaip pati sakai kad nelabai kas lieka nuo atlyginimo kai auklei sumoki,tai jau geriau nebedirbti ir paciai savo vaika ziureti,o ne svetimam zogui palikti.
As nusprendusi dirbti leidau vaka i darzeli,ir tikrai nesigailiu,greiciau pasidare savarankiskesnis,kalbeti daugiau pradejo,kaip su aukle butu buve buve nezinau,taciau kas ryta vis sakydavo,einam i darzeli,aisku ir asaru buvo,taciau laikinai,kelias dienas,ir tai ne is pat pradziu,palikau miegoti jau is antros dienos,zodziu as uz darzelius,aisku reikia vesti ne jaunesnius kaip 2m,bet kai kurie tevai neturi is k rinktis ir veda daug anksciau.

QUOTE(renuteg @ 2006 07 01, 15:44)
as taip pat uz darzeli nuo triju metu. tada vaikai jau buna atsparesni ligom ir geriau bendrauja su kitais vaikais.

Nesamone,ar tavo vaikas triju metu ar dveju metu,taip paciai gali sirgti,jeigu jo imuniteteas yra silpnas.As vedziau nuo dveiju metuku,jis surinko visas ligas per visa ejimo sezona,nes buvo silpnas imunitetas,tu vesi nuo trijumkoks skirtumas,vaikai vistiek serga,metai nesvarbu,atsirgs visomis ligomis,nepergyvenk:)

Atsakyti
as suprantu kad kiek duota ligu tiek persirgsim. bet ar tu nemanai kad kuo vyresnis vaikas tuo maziau serga. kazkaip negirdejau kad nuo 3 metu ir toliau vaikai taip serga kaip serga musu mazieji kudikeliai iki 3m. aisku buna isimciu kaip ir visur. bet cia yra mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2006 07 01, 15:30)
as suprantu kad kiek duota ligu tiek persirgsim. bet ar tu nemanai kad kuo vyresnis vaikas tuo maziau serga. kazkaip negirdejau kad nuo 3 metu ir toliau vaikai taip serga kaip serga musu mazieji kudikeliai iki 3m. aisku buna isimciu kaip ir visur. bet cia yra mano nuomone.

Dėja ligos ne nuo amžiaus priklauso verysad.gif ...Jaunesnis ar vyresnis vistiek turi adaptuotis svetimoje jam aplinkoje ir ''susipažinti'' su svetimomis bakterijomis.
Kiek vaikas sirgs priklauso nuo jo imuniteto. Imunitetas, jei vaikas sėdės kiauras dienas namie su aukle, pats savaime nesusiformuos.(Dėja rasti auklę, kuri sąžiningai vedžiotų vaiką kasdien į lauką sunkoka. Pačiai teko matyti, kad esant 0-1 šalčio parkeliai tušti...) 4u.gif
Atsakyti
as jau apie tokias "aukles" net nesneku. su vaiku mes butume pasikeisdami as vyras ir aukle (vyro kriksto mama). tai manau tikrai ir lauke ir parkeli ir dar kur nors pabutu. as net negalvodama vesciau dukra i darzeli jei netureciau patikimos aukles. tada jau tikrai geriau rinktis darzelio draugus. o i darzeli mes keliausim (aisku jei viskas gausis pagal mano norus) 2008m. pavasari.
Atsakyti
Mano mazoji i darzeli einu sulaukusi vienu metuku unsure.gif , kito pasirinkimo neturiu verysad.gif
Atsakyti
gaila tokiu mazyliu. bet ka padarysi jei aplinkybes taip susiklosto...
Atsakyti
Sesė pradėjo eiti nuo 1,5m ir nėra ko gailėtis, nes daug ko išmoko, svarbiausia - bendravimo su kitais. Jai ten labai patinka, net pradeda verkti, kai vakare pasakai, kad namo reikia. Jai patinka, kad ten daug vaikų, su kuriais gali žaisti.
Atsakyti
O gal kas nors ka nors girdejot apie lopseli-darzeli "Sermuksnele" Baltupiuose?

Buciau dekinga uz informacija ax.gif
Atsakyti