Mes planuojame eiti nuo kovo vidurio, maniškei kaip tik bus 2m 8 men.
savo veresniąją leidau nuo 3 m. ir mažiukę taip pat leisiu. o dabar samdau auklę - ir man ramiau ir sirgti gali namie, nes mamu isleist biuleteniui niekas nenori
QUOTE(Rina @ 2006 02 13, 15:45)
Manoji dar visai mažiukė , bet aš jau planuoju nuo metų leist į darželį , nes kito pasirinkimo nėra
Gal žinot kokie darželiai Kaune tokius pyplius priima ir kurie geri?
As tiksliai nezinau, nuo keliu priima "Svirneli", bet maniske eina nuo 2m. Pirmas ispudis nuejus:aukletojos lopseliuku fifos kokiu reta: peroksidines, "snapai" prilakuoti, prisidaziusios ir balsai tarsi pakeltas tonas (abi). Po menesio nesiau kavos ir saldainiu, nes vaikas nei karto nepzsake, kad nenori i darzeli, nei karto nuo sausio iki geguzes nesirgo, snargliai nuvalyti, kiekviena savaite kabo nauji darbeliai. Isejo i darzeli, is isvaizdos aukletojos "kaip turi buti": vaikai apsisnargliave, serga - dideli, patys turi pasirupinti.
Pirmąjį leidau nuo 2 metų, antrąjį - nuo 1.5 metų, trečią - nuo 1 metų.
Ir visi esam patenki nti
Ir visi esam patenki nti
Na as planuoju leist maziuka nuo 1m 6 men.
Is tikruju tai gerai kad yra toks dalykas kaip darzeliai...Galeciau - jiems paminkla pastatyciau...Juk ne visu finansine padetis leidzia samdytis aukles,tai nieko kito nelieka kaip leist i darzeli... O ir svetima zmogu i namus nelabai smagu isileist...Ka gali zinot kas jis toks...Nebent tai butu pazystama....
Is tikruju tai gerai kad yra toks dalykas kaip darzeliai...Galeciau - jiems paminkla pastatyciau...Juk ne visu finansine padetis leidzia samdytis aukles,tai nieko kito nelieka kaip leist i darzeli... O ir svetima zmogu i namus nelabai smagu isileist...Ka gali zinot kas jis toks...Nebent tai butu pazystama....
QUOTE(ireba @ 2006 03 01, 20:29)
Na as planuoju leist maziuka nuo 1m 6 men.
Na taip,sutinku su tavimi,bet vaikai pradeje eiti i darzeli ir sirgti pradeda,o su kuo tada paliksi vaika?
As is pradziu irgi taip galvojau,bet kai maniskis pradejo eiti i darzeli,jam buvo 2m.
na ir prasidejo ligos ligeles,jeigu buciau sedejusi su juo ant biuleteinio tikrai darbe manes nebutu niekas laikes,juolab buvau pradejusi tik ka dirbti.
Ir teko aukles ieskoti kad su mazium pabutu kai serga,niekada irgi negalvojau kad galesiu i namus isileisti svetima zmogu,bet deja viskas keiciasi nuo situacijos,ji ir is darzelio paima aukle,nes mes ilgokai dirbame.
Taip kad tikrai nebijok surasti savo vaikui aukles,nors ir extra atveju,tai tikrai gelbeja is situacijos.
Na nepasakyciau kad jau labai bijau tu aukliu...Zinoma,ir pati galvoju toki varianta kad jei vaikas baisiai sirgs,tai negalesiu vest i darzeli...Tai toks kaip atsarginis variantas i planus itrauktas....Bet siaip is esmes tai darzeliai liuks dalykas...O jei dar aukletoja gera pasitaiko!
Aš savo mažių leidau į darželį 2m. ir 4mėn. ir esu tuo patenkinta.Žinoma adaptacija buvo sunki gal pirmą savaitę,pati apsiverkus ir dar eidavau ratais aplink darželį kai juos vesdavo į lauką bet apsiprato ir patinka.Žinoma ligų tai neatsiginame,buvo ir rimtų kuomet jau vyras sako gal nevesti visai,bet pasėdime ilgiau namie ir mažius pats draugus prisimena.O kai šeimoje vienas tai vaikų kompanijos norisi,ir ten kaip bebūtų daro tai ko namie nenori,nes su kompaniją smagiau
Kad ir kaip sirdis skaudetu, busiu priversta savo mazyle i lopseli atiduoti nuo metuku
Aš savo vaikus atidaviau vieną nuo 3 m, kitą nuo 2 m