QUOTE(a79 @ 2006 01 11, 12:56)
Sveikos, ar kuriai teko savo turtelį pradėt leist į lopšelį žiemos metu? Labai pergyvenu, kad laikas nelabai tinkamas, bet kad neturiu pasirinkimo, netikėtai radau darbą, o tėčiui taip pat nėr kaip aukliaut.
Nerimą kelia ir tai, kad prie naujos dienotvarkės tėtis mažylį pratins. KAžin kaip jiems seksis. Tuo labiau, kad su mažium visą laiką pati sėdėjau, tik dabar tėtis pavaduoja.
Iki šiol mažasis beveik visai nesirgo, bet ar tai gali būt rodiklis, kad ir darželį greit ligų neprisigaudys?
Nuo proto tikriausiai nušoksiu kol mano vaikas taps rimtu "darželiečiu" Nors jis visai ne mamyčiukas ir žmonių nebijo...Tai čia jau man reiktų terminą išrast, kaip pavadint priklausomybę nuo vaiko.
Maniškiui kovą bus 2 metai, kaip ir nebe kūdikis jau, bet man vis tiek neramu.
Nerimą kelia ir tai, kad prie naujos dienotvarkės tėtis mažylį pratins. KAžin kaip jiems seksis. Tuo labiau, kad su mažium visą laiką pati sėdėjau, tik dabar tėtis pavaduoja.
Iki šiol mažasis beveik visai nesirgo, bet ar tai gali būt rodiklis, kad ir darželį greit ligų neprisigaudys?
Nuo proto tikriausiai nušoksiu kol mano vaikas taps rimtu "darželiečiu" Nors jis visai ne mamyčiukas ir žmonių nebijo...Tai čia jau man reiktų terminą išrast, kaip pavadint priklausomybę nuo vaiko.
Maniškiui kovą bus 2 metai, kaip ir nebe kūdikis jau, bet man vis tiek neramu.
Laba
Mums ir kovo menesi bus 2 metukai ir jau sausio pabaigoje ketinu leisti pipira i darzeli, nes kaip ir tu nelabai turiu pasirinkimo (mociute kuri ji ziurejo jau turi i savo namucius vaziuoti). Del ziemos tai manau jei sirgs tai bet kuriuo metu laiku sirgs, nes pavasari dar daugiau visokiausiu bacilu, dar sildyma atjungia, o vasara grupes sujungia, aukletojos keiciasi ir pan., gal ruduo tinkamesnis, bet kaip viena mamyte rase, kad ir tada pradejus leisti ligu neisvenge.
Kad ir sunkiai, bet as jau bandau susitaikyti su mintimi kad is pradziu mano lelius sirgs, nes ir taip nera is stipresniu, vat ir dabar sloga baiginejasi. Bet galvoju tai truks gal kokius metelius ir po to imunitetas bus zymiai atsparesnis. O del pratinimo, bijau kaip ir tu, galvoju, kad viska gerai padarius kad vaikui ten labai patiktu ir noretu ten pasilikti. Svarbiausia mums reikia nusiteikti ir islikti kuo ramesnem, nes vaikas ta nerima labai jaucia, bet kaip save sukontroliuoti nezinau , nes as ir jau pradedu labai labai nerimauti, linksmiau kad ne viena as tokia mamoholike