jungiuos ir aš į megėjų klubą
Pradėjau antrą dešimtį tūkstančių kilometrų su Volvo S40, 1998 m., 1.8 L automat.
Mmmmm, ko daugiau moteriai su 2 vaikais reikia , na nebent V40
(na apie kuro sąnaudas irgi nekalbėsiu)
Myliu savo mašiniuką, ypatingai kai nereikalauja remonto
o kaip jums c30?
Musu seima vazineja v70 volvuku, pries tai turejom naujasne masina, bet mum sita geresne
Sveiki, pasibaige musu audines galiojimo laikas ir svarstem apie galimybe nusipirkt talpiaja Volvo V40 97m. Bet aplinkiniai iskart patare nesidairyt i Volvas, nes brangios detales ir apskritai kai reikes ka keist net nerasi Taip ir nuplauke fantazijos, dairomes dabar i audines universalus ar opeliukus Nes finansai neleis taisyt tokios masinos Ka galit patart? Ar tikrai taip su tuo taisymu, dalimimis ir pan ?
QUOTE(vanile69 @ 2009 01 30, 15:14)
tai nuo siuol tik ten varo visada.. gerai padaro viska ir kainos geros... seip cia per pazystamus suzinojo ta serviuka
Tai gal galit pasidalint info kokiam mieste kurioj vietoj tas servisiukas?
QUOTE(Novela @ 2010 03 03, 14:11)
Sveiki, pasibaige musu audines galiojimo laikas ir svarstem apie galimybe nusipirkt talpiaja Volvo V40 97m. Bet aplinkiniai iskart patare nesidairyt i Volvas, nes brangios detales ir apskritai kai reikes ka keist net nerasi Taip ir nuplauke fantazijos, dairomes dabar i audines universalus ar opeliukus Nes finansai neleis taisyt tokios masinos Ka galit patart? Ar tikrai taip su tuo taisymu, dalimimis ir pan ?
antrus metus važinėju su v40 tik 2000m. nu visas detales gavau kiek reikėjo greičių dėžę perrinkinėjo tai net ir tą gavau
As turiu VOLVO S70 97m., jokiu problemu. Is karto tai man nepatiko jos isore, kaip atrodo. Bet dabar jau pripratau. Vidui visi privalumai: abs, srs, odinis salonas, borto kompiuteris, autopilotas, klim.kontrol.... Vaziuoja minkstai, vaikiui spec. kedute irengta... Vyras sake detales nebrangios, taisyt dar neteko
Mano vyras irgi galvoja apie VOLVO V40, galvoja abie dyzelį.Ir aplamai ar patartumėt pirkti tokią mašiną?
Dauguma pažistamų atkalbinėja, kad detalės brangios-nors šiaip vos ne visų mašinų detalės yra barngios , vyro tėvai iš vis sako, kad Š.... ne mašina
Aš manau, kad tai ekonomiška, saugi, talpia bagažine mašina ir t.t.
Dauguma pažistamų atkalbinėja, kad detalės brangios-nors šiaip vos ne visų mašinų detalės yra barngios , vyro tėvai iš vis sako, kad Š.... ne mašina
Aš manau, kad tai ekonomiška, saugi, talpia bagažine mašina ir t.t.
Nežinau ar ekonomiška labai (mano benzas S40 laaabai neekonomiškas ), bet kas liečia detales...
Aš savo mašiniuko remontui per beveik jau 3 metus išleidau apie 800 Lt. Detalės gal ir brangios, darbai gal brangesni, bet jų tiesiog mažiau reikia.
Mano vyras kiekvieną kartą už galvos stveriasi kai pamato serviso sąskaitą ir palygina su savo VW Bora tų pačių detalių kaina. Bet kai paimi visas serviso sąskaitas ir sudedi jas krūvon, gaunasi, kad volvo remontas kainuoja pigiau
Aš savo mašiniuko remontui per beveik jau 3 metus išleidau apie 800 Lt. Detalės gal ir brangios, darbai gal brangesni, bet jų tiesiog mažiau reikia.
Mano vyras kiekvieną kartą už galvos stveriasi kai pamato serviso sąskaitą ir palygina su savo VW Bora tų pačių detalių kaina. Bet kai paimi visas serviso sąskaitas ir sudedi jas krūvon, gaunasi, kad volvo remontas kainuoja pigiau
V50 - gal vairuojat, žinot, kas vairuoja? Dyzelis, benzinas? kokios kuro sąnaudos? O kokie eksploataciniai kaštai? Serviso kaina ir kokybė?
QUOTE(Neverk @ mama,2010 08 08, 12:44)
V50 - gal vairuojat, žinot, kas vairuoja? Dyzelis, benzinas? kokios kuro sąnaudos? O kokie eksploataciniai kaštai? Serviso kaina ir kokybė?
Ar issirinkai? mane irgi sis modelis rupi
Jungiuosi ir as i Volvo vairuotoju gretas Pati vairuoju Volvo C30 black. Maciau kazkas klause apie si modeli,tai jeigu dar idomu klauskite,stengsiuos padet