Įkraunama...
Įkraunama...

Volvo

jungiuos ir aš į megėjų klubą smile.gif
Pradėjau antrą dešimtį tūkstančių kilometrų su Volvo S40, 1998 m., 1.8 L automat.
Mmmmm, ko daugiau moteriai su 2 vaikais reikia wub.gif, na nebent V40 hihihi.gif
(na apie kuro sąnaudas irgi nekalbėsiu)

Myliu savo mašiniuką, ypatingai kai nereikalauja remonto hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 26 rugpjūčio 2009 - 21:17
o kaip jums c30?
Atsakyti
Musu seima vazineja v70 volvuku, pries tai turejom naujasne masina, bet mum sita geresne tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, pasibaige musu audines galiojimo laikas ir svarstem apie galimybe nusipirkt talpiaja Volvo V40 97m. wub.gif Bet aplinkiniai iskart patare nesidairyt i Volvas, nes brangios detales ir apskritai kai reikes ka keist net nerasi doh.gif Taip ir nuplauke fantazijos, dairomes dabar i audines universalus sad.gif ar opeliukus dry.gif Nes finansai neleis taisyt tokios masinos sad.gif Ka galit patart? Ar tikrai taip su tuo taisymu, dalimimis ir pan ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novela: 03 kovo 2010 - 13:12
QUOTE(vanile69 @ 2009 01 30, 15:14)
tai nuo siuol tik ten varo visada.. gerai padaro viska ir kainos geros... seip cia per pazystamus suzinojo ta serviuka  thumbup.gif

Tai gal galit pasidalint info kokiam mieste kurioj vietoj tas servisiukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novela @ 2010 03 03, 14:11)
Sveiki, pasibaige musu audines galiojimo laikas ir svarstem apie galimybe nusipirkt talpiaja Volvo V40 97m. wub.gif Bet aplinkiniai iskart patare nesidairyt i Volvas, nes brangios detales ir apskritai kai reikes ka keist net nerasi doh.gif  Taip ir nuplauke fantazijos, dairomes dabar i audines universalus sad.gif ar opeliukus dry.gif  Nes finansai neleis taisyt tokios masinos  sad.gif Ka galit patart? Ar tikrai taip su tuo taisymu, dalimimis ir pan ?

antrus metus važinėju su v40 tik 2000m. nu visas detales gavau kiek reikėjo blink.gif greičių dėžę perrinkinėjo tai net ir tą gavau blink.gif
Atsakyti
As turiu VOLVO S70 97m., jokiu problemu. Is karto tai man nepatiko jos isore, kaip atrodo. Bet dabar jau pripratau. Vidui visi privalumai: abs, srs, odinis salonas, borto kompiuteris, autopilotas, klim.kontrol.... Vaziuoja minkstai, vaikiui spec. kedute irengta... Vyras sake detales nebrangios, taisyt dar neteko smile.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi galvoja apie VOLVO V40, galvoja abie dyzelį.Ir aplamai ar patartumėt pirkti tokią mašiną?
Dauguma pažistamų atkalbinėja, kad detalės brangios-nors šiaip vos ne visų mašinų detalės yra barngios rolleyes.gif , vyro tėvai iš vis sako, kad Š.... ne mašina doh.gif
Aš manau, kad tai ekonomiška, saugi, talpia bagažine mašina ir t.t.
Atsakyti
Nežinau ar ekonomiška labai (mano benzas S40 laaabai neekonomiškas ax.gif), bet kas liečia detales...
Aš savo mašiniuko remontui per beveik jau 3 metus išleidau apie 800 Lt. Detalės gal ir brangios, darbai gal brangesni, bet jų tiesiog mažiau reikia.
Mano vyras kiekvieną kartą už galvos stveriasi kai pamato serviso sąskaitą ir palygina su savo VW Bora tų pačių detalių kaina. Bet kai paimi visas serviso sąskaitas ir sudedi jas krūvon, gaunasi, kad volvo remontas kainuoja pigiau biggrin.gif
Atsakyti
V50 - gal vairuojat, žinot, kas vairuoja? Dyzelis, benzinas? kokios kuro sąnaudos? O kokie eksploataciniai kaštai? Serviso kaina ir kokybė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 08 rugpjūčio 2010 - 11:53
QUOTE(Neverk @ mama,2010 08 08, 12:44)
V50 - gal vairuojat, žinot, kas vairuoja? Dyzelis, benzinas? kokios kuro sąnaudos? O kokie eksploataciniai kaštai? Serviso kaina ir kokybė?

Ar issirinkai? mane irgi sis modelis rupi thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i Volvo vairuotoju gretas biggrin.gif Pati vairuoju Volvo C30 black. Maciau kazkas klause apie si modeli,tai jeigu dar idomu klauskite,stengsiuos padet smile.gif
Atsakyti