Įkraunama...
Įkraunama...

Volvo

QUOTE(Kristine @ 2009 05 25, 01:04)
Kiek daug Volvo gerbeju  thumbup.gif

Jau virs keturiu metu vairuoju Volvo V70, D5, 2005 metu masina. Kadangi turime du vaikucius, si masina mums ideali- tiek del saugumo, tiek del talpos (daznai keliaujame masina), tiek del komforto (aisku, sviesus odinis salonas su dviem vaikais nelabai praktiska, bet stengiames prisiziureti  ax.gif ). Gedimu jokiu dar neturejome, apart keleto nereiksmingu smulkmenu.... pirkome visiskai nauja, visa grazutele ir kvepiancia pasiememe tiesiai is Volvo fabriko Svedijoje. Myliu sia masina ir i nieka keist tikrai nenoriu  wub.gif
Vyras turi pasitelkti visa fantazija, kad ikalbetu vaziuoti su jo vairuojama masina (Citroen C3, Pluriel), nes po Volvo jautiesi kaip sededama ant maiso bulviu smile.gif

V70 is mes svarstom isigyti, siaip labiau S60 patinka, bet su seima vietos mazoka butu joje blush2.gif
O kokdel is Svedijos pirkot ax.gif ? Ten mokesciai mazesni, nes, kiek matau, ne Svedijoje gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
musu seimoj visi vairuojam Volvo, as Volvo S40, suzadetinis Volvo V40 (tiesa anokia cia seima), bet va tevas mano taip pat turi Volvo V40, o dede Volvo V70 ax.gif
Asmeniskai man tai labai patinka sie automobiliai, tik nezinau kaip kitiems taciau su maniskio elektronika buvo problemeliu gan nemazu 4u.gif Bet visumoj paemus tikrai Volvo automobiliai man pirmoje vietoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 10 14, 10:26)
Sveikos, noreciau isigyti sau Volvo S60, esu dideliu autoobiliu myletoja biggrin.gif .
Gal kas esat susidurusios? Kokie privalumai ir trukumai? g.gif

Privalumu labai daug, didziausias - labai komfortiska. Trukumai: vyrikska (paziurek vien i volvo logo), agresyvi, truksta moterisku detuviu, vietos rankinei ir labai didele, sunku priparkuoti doh.gif Bet pliusu daug daugiau ir jie daug rimtesni.
Atsakyti
O gal yra Volvo S60 vairuotoju? Labai reiktu pagalbos help.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 23, 17:45-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 07 23, 17:45)
O gal yra Volvo S60 vairuotoju? Labai reiktu pagalbos  help.gif

as su volvo s60 smile.gif
Atsakyti
norėčiau pirkti volva v 70 131 AG 96 kw varikliu, gal ką žinote apie šiuos variklius
Atsakyti
user posted image
Patinka man ši mašinytė... Galbūt tokia ir aš prigriebsiu greitu laiku.
Nes kiek teko važiuoti labai konfortiška, patogi, tyli. thumbup.gif
Atsakyti
Per kuria vieta ji didele? Vidutinis automobilis, kaip ir A4.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 08 14, 14:12)
Per kuria vieta ji didele? Vidutinis automobilis, kaip ir A4.

ta pati pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucis @ 2009 08 03, 13:47)
as su volvo s60 smile.gif

Reikejo vartotojo instrukcijos, bet jau susiradom. 4u.gif musiske vis kazka mums nori pasakyti savo prancuzu kalba, o mes vargseles nelabai suprantam. doh.gif
Atsakyti
Salia parkinge stovi Bora, tai ji mazesne atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 08 24, 06:52-->
QUOTE(Snieguole smile.gif @ 2009 08 24, 06:52)
Salia parkinge stovi Bora, tai ji mazesne atrodo  mirksiukas.gif

Bora jau Golf klases masina, o S60 tikrai nepriskirtina prie didziuju, tingiu ieskoti dabar tiksliu ismatavimu, bet tikrai nedaug didesne uz A4.
Atsakyti