Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

O nuotrauka tai butu liuks 4u.gif
hmm g.gif va darbar tai pasimeciau. Nu bet nepabandzius nesuzinosi...
O idomu kaip ten su torto sudetim. noretusi kokio labiau "kudikisko" tortuko....
A gal kurios mamos pacios kepat ? Pasidalinkitumet receptukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamuka @ 2007 11 02, 13:26)
Man tai superiniai tortai Alkavos  thumbup.gif  Ir gražūs, ir skanūs  smile.gif

mes irgi Alkavos gerbėjai smile.gif neteko nusivilti.
Atsakyti
dėl ALKAVOS...
visi daug kalba, kad skanu ir pati esu ragavusi ir tikrai patiko... bet tai o ar yra kur VILNIUEJ užsakyti ALKAVOS tortus ??? g.gif mastau.gif
nes visad buvo kiek pamenu tik Kaune... unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo galima akropoly, nes atsidarė jų parduotuvėlė...
Atsakyti
sveikos merginos.
gal kas uzsisake buvot mazojoj ragainej tortukus. kaip ten skoniai? gal kas buvo uzsisakiusi ambasadorius tortuka. Kaip jis jums?
Atsakyti
O as savo mazajai 1 metuku proga noreciau pati iskept tortuka, o ne pirktini, kad butu be chemiju ir kad vaikiukas galetu paskanauti to tortuko. Gal zinot ir galit pasiulyt kokiu receptuku? ax.gif
Atsakyti
Kirtą savaitę dukrytei metukai, tai jau nusižiūrėjom kokį užsakysim. Bijolos jogurtinį su klounais. Nu labai gražus ir tinkantis vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2007 11 03, 21:33)
dėl ALKAVOS...
visi daug kalba, kad skanu ir pati esu ragavusi ir tikrai patiko... bet tai o ar yra kur VILNIUEJ užsakyti ALKAVOS tortus ???  g.gif    mastau.gif
nes visad buvo kiek pamenu tik Kaune...  unsure.gif

Vilniuje Alkavos tortų galima įsigyti ir užsisakyti pas mus parduotuvėje Valentinos saldumynai, Klaipėdos g. 1 (www.saldumynai.lt)
Atsakyti
swenciau kartu su drauge gimtadiemi, tai tortas buvo dvi vysnaites virsuje susikabinusios koteliais
user posted image
Atsakyti
Jei kaunietes, tai zinau prie DROBES esancia kepyklele, kur kepa TIK is naturaliu produktu - toks tiktu ir vaikui ir teveliams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liaaaabai skanus wub.gif ir sveiki (kiek sveiki gali buti saldumynai lotuliukas.gif )
Tik neesu tikra ar daro ivairiu formu, papuosimu..... g.gif
Atsakyti
alkavoje ir mes 4u.gif
Atsakyti
o man labai patinka Mazosios ragaines tortai ir pyragai, kuriuos perku tiesiai is gamybos cecho, esancio Naugarduko g. Vilniuje. Visada buna sviezi ir labai labai skanus: tirpsta burnoje thumbup.gif Cia taip pat pagamina tortuka pagal atnesta pavyzdi. Dabar tik cia perku pyragus ar tortus, nes visada yra garantija, kad bus sviezi. smile.gif
Atsakyti