O nuotrauka tai butu liuks hmm va darbar tai pasimeciau. Nu bet nepabandzius nesuzinosi... O idomu kaip ten su torto sudetim. noretusi kokio labiau "kudikisko" tortuko.... A gal kurios mamos pacios kepat ? Pasidalinkitumet receptukais
dėl ALKAVOS... visi daug kalba, kad skanu ir pati esu ragavusi ir tikrai patiko... bet tai o ar yra kur VILNIUEJ užsakyti ALKAVOS tortus ??? nes visad buvo kiek pamenu tik Kaune...
O as savo mazajai 1 metuku proga noreciau pati iskept tortuka, o ne pirktini, kad butu be chemiju ir kad vaikiukas galetu paskanauti to tortuko. Gal zinot ir galit pasiulyt kokiu receptuku?
dėl ALKAVOS...
visi daug kalba, kad skanu ir pati esu ragavusi ir tikrai patiko... bet tai o ar yra kur VILNIUEJ užsakyti ALKAVOS tortus ???
nes visad buvo kiek pamenu tik Kaune...
Jei kaunietes, tai zinau prie DROBES esancia kepyklele, kur kepa TIK is naturaliu produktu - toks tiktu ir vaikui ir teveliams Liaaaabai skanus ir sveiki (kiek sveiki gali buti saldumynai ) Tik neesu tikra ar daro ivairiu formu, papuosimu.....
o man labai patinka Mazosios ragaines tortai ir pyragai, kuriuos perku tiesiai is gamybos cecho, esancio Naugarduko g. Vilniuje. Visada buna sviezi ir labai labai skanus: tirpsta burnoje Cia taip pat pagamina tortuka pagal atnesta pavyzdi. Dabar tik cia perku pyragus ar tortus, nes visada yra garantija, kad bus sviezi.