O aš tortus ir šiaip pyragus perku "Mažojoje ragainėje" Man ten patys skaniausi. O dar kai kepykla mano fakulteto kieme, tai po paskaitų dažnokai užsuku ir visada šviežiausią gaunu Vakar ten užsakiau regbio kamuolio formos tortą...na, žiūrėsim kas čia gausis
QUOTE(SUNO @ 2007 03 29, 00:25)
Mes jei kokia proga tortus perkam is Biolos arba Gulbinienes,mums ten skaniausi ir pagal uzsakyma padarys koki nori.
Va butent, pvz. pasakiau, kad reikia torto, iskart klausia, kokiai progai. pasakiau, kad teises laistysiu, tai sako, masina ispiesim, ar gerai? sakau , net nesumasciau taip staigiai.
P. S. Cia apie Gulbinienes imone kalbu
QUOTE(Juratikas @ 2007 03 08, 18:01)
Taip, saknūs tortai Bijolos, J.Gulbinienės, Mažosios ragainės
Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai"
Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... o prieš tai kaip gyrė, kad ir skanūs, ir gražūs Teisybė, internetiniame psl. tai krikštynų tortai atrodo, bet matyt čia kopijos iš užsienietiškų žurnalų...o kaip vyras atsiėmė ir aš pamačiau, vos šoko negavau - bandos kažkokios nežmonišku kiekiu kiaušinio baltymu su cukrum apipiltos ir skonis saldus neišpasakytai, nors matosi, kad geri produktai buvo sudėti (riešutai, šokoladas)...žodžiu, nei vaizdo, nei skonio...paskambinau su pretenzija, tai man pasakė "gaila, kad jums nepatinka, o mums patinka labai" nuo to karto šios firmos produkciją toliausiu ratu aplenkiu šiaip net "atminimui" tų "žymių" tortų foto padariau jei kas, kad žmonės galėtų palyginti ...
Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai"
Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... o prieš tai kaip gyrė, kad ir skanūs, ir gražūs Teisybė, internetiniame psl. tai krikštynų tortai atrodo, bet matyt čia kopijos iš užsienietiškų žurnalų...o kaip vyras atsiėmė ir aš pamačiau, vos šoko negavau - bandos kažkokios nežmonišku kiekiu kiaušinio baltymu su cukrum apipiltos ir skonis saldus neišpasakytai, nors matosi, kad geri produktai buvo sudėti (riešutai, šokoladas)...žodžiu, nei vaizdo, nei skonio...paskambinau su pretenzija, tai man pasakė "gaila, kad jums nepatinka, o mums patinka labai" nuo to karto šios firmos produkciją toliausiu ratu aplenkiu šiaip net "atminimui" tų "žymių" tortų foto padariau jei kas, kad žmonės galėtų palyginti ...
Mes vestuvem buvom pas juos uzsake.tai apsaugok ir apsvieks nuo tokiu gamintoju Kai pamatem vestuviu isvakarese tai nei verkt nei juoktis,bet nusprendem nuotaikos nesigadinti del tortu.ir kas valge sake visai neskanus buvo jau nekalbu apie isvaizda Po to kai paziurejom nuotraukas tai kazkokie nesamoningi,bet jie tuo ir naudojasi is pradziu prisivilioja pazadais o po to suda padaro
Man skaniausi Baranauskienės tortai. Čia Šiauliuose. Niekada dar nusivylus nebuvau. Vaiko gimtadieniui užsakiau vaisinį. Labai skanus Padarė mašinytę, o joje zuikis važiuoja. Įspūdingai atrodė
Pirmajam leliuko gimtadieniui tortą užsakiau "Bijoloje".
http://www.bijola.lt/tortai_4.html
Išsirinkau būtent juos dėl vienos priežasties, tiksliau, dėl dviejų:
1. Tik pas juos radau tortą-kiškutį. Man žūtbūt reikėjo kiškučio
2. Filialas - visai netoli namų.
Štai taip atrodo reprezentacinis kiškutis:
O štai tokį padarė mums (be žvakutės ):
O jau salduuuuuuuuuuuuuuuumas........... Patarimas: jei teks rinktis iš kietos tešlos, rinkites verčiau "Napoleoną", jokiu būdu ne "Greitutį" (kaip aš)
Papildyta:
"Beatričės saldumynuose" užsakiau svečiams valgomų lauktuvių.
http://www.beatrices...nai.lt/nuot.php
Patiko, kad vaikišką tortą gali pasirinkti iš smagios spalvotos knygos
Iš jos pasirinkau ir lauktuvėlių, tik paprašiau, kad vietoje meškiukų būtų kiškučiai. Mano pageidavimą užsirašė, bet vistiek padarė su meškiukais (pamiršo )...
Nepatiko dar vienas dalykas: tarėmės dėl mažyčių lauktuvėlių, o iškepė vos ne pyrago dydžio! Kai pamačiau, mano akys pasidarė tokios Na, ir kaina, žinoma, 3 kartus padidėjo
Čia dar ne viskas. Norėjau lauktuvių iš marcipano, bet man patarė, kad geriau daryti iš percipano (?) - jei teisingai atsimenu pavadinimą. Patikėkit, salduuuuuuuuuumas Valgyt neįmanoma
Vėliau sužinojau, kad viena draugė užsisakė vaikišką tortą taip pat "Biatričės saldumynuose". Ji prašė, kad įdaras būtų avietinis, o padarė persikinį...
Žodžiu, pageidavimus maloniai užrašo, bet į juos neatsižvelgia. Turėkit omeny.
http://www.bijola.lt/tortai_4.html
Išsirinkau būtent juos dėl vienos priežasties, tiksliau, dėl dviejų:
1. Tik pas juos radau tortą-kiškutį. Man žūtbūt reikėjo kiškučio
2. Filialas - visai netoli namų.
Štai taip atrodo reprezentacinis kiškutis:
O štai tokį padarė mums (be žvakutės ):
O jau salduuuuuuuuuuuuuuuumas........... Patarimas: jei teks rinktis iš kietos tešlos, rinkites verčiau "Napoleoną", jokiu būdu ne "Greitutį" (kaip aš)
Papildyta:
"Beatričės saldumynuose" užsakiau svečiams valgomų lauktuvių.
http://www.beatrices...nai.lt/nuot.php
Patiko, kad vaikišką tortą gali pasirinkti iš smagios spalvotos knygos
Iš jos pasirinkau ir lauktuvėlių, tik paprašiau, kad vietoje meškiukų būtų kiškučiai. Mano pageidavimą užsirašė, bet vistiek padarė su meškiukais (pamiršo )...
Nepatiko dar vienas dalykas: tarėmės dėl mažyčių lauktuvėlių, o iškepė vos ne pyrago dydžio! Kai pamačiau, mano akys pasidarė tokios Na, ir kaina, žinoma, 3 kartus padidėjo
Čia dar ne viskas. Norėjau lauktuvių iš marcipano, bet man patarė, kad geriau daryti iš percipano (?) - jei teisingai atsimenu pavadinimą. Patikėkit, salduuuuuuuuuumas Valgyt neįmanoma
Vėliau sužinojau, kad viena draugė užsisakė vaikišką tortą taip pat "Biatričės saldumynuose". Ji prašė, kad įdaras būtų avietinis, o padarė persikinį...
Žodžiu, pageidavimus maloniai užrašo, bet į juos neatsižvelgia. Turėkit omeny.
ruosiuosi uzsakyti gimtadieniui torta su nuotrauka, gal zinote kaip "Bijola" padaro su foto tortus , ar kokybiskai, labai reikia atsiliepimu aciu.
Mergytes, kur galima gauti nusipirkti gimtadienio zvakuciu. Arba skaiciu(zvakuciu)? Neisivaizduoju kur ieskoti.
Aciu is anksto.
Aciu is anksto.
Įvairiausių žvakučių galima rasti "Balionų šalyje"
Taip pat žvakučių-skaičių būna "Maximoj" skyrelyje, kur parduodami balionai, vienkartinės staltiesės ir etc. Rasi ten ir žvakių-fejerverkų.
O kainos "Maximoj" ir "Balionų šalyje" tos pačios, nes ir prekės tos pačios.
Taip pat žvakučių-skaičių būna "Maximoj" skyrelyje, kur parduodami balionai, vienkartinės staltiesės ir etc. Rasi ten ir žvakių-fejerverkų.
O kainos "Maximoj" ir "Balionų šalyje" tos pačios, nes ir prekės tos pačios.
manau galima ir siaip uzsisakyti savo sumastyta torta.
pvz:
pvz:
QUOTE(zirafos sese @ 2007 04 29, 11:41)
Pirmajam leliuko gimtadieniui tortą užsakiau [color=blue]"Bijoloje".
Mes irgi uzsisakem pirmam gimt. is Bijolos masinyte, bet uzsakiau Greituti o atsiliepimus tik dabar skaitau o torta dideli uzsakem, tikiuosi sveciai labai neisbrokys
O kur Vilniuje yra tie Gulbinienes tortai?
Manoo sunaus gimtadienis bus svenciamas Utenoje, bet nesinori maximoje uzsakineti. Per krikstynas toks neskanus buvo pakliuves, kad net dabar pagalvojus bloga darosi.
Pirkom torta utenoje, laimingeje, ar kaip ten pavadinimas buvo paryzius labai skanus, kepa firma mazoji ragaine