Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Bet pažiūrėjau, kad Mažosios ragainės Vytenio g. nėra blush2.gif
Noriu savo brangiausiajam užsakyti kokį nors širdelės formos tortą Valentinkės proga, bet... Net neįisivaizduoju, kokią sudėtį užsakinėti...
Aš pati tortų kepimuose nenusimanau, e to, net nemėgstu jų, tai net neįsivaizduoju, ką ten užsakinėti... doh.gif
Gal kas patartų, kokius ingridientus pasakyti? Kokie tortai skanūs? (pageidautina, kad būtų su grietinėle) wub.gif
Atsakyti
sveikos tortu megejos tongue.gif . Esu uzsakinejusi Ragaineje tortus, tai man labai patiko "Paryzius", dar valgiau "Kriause"- tikrai neblogi tortai, ne per saldus ir kas svarbiausia- sviezi. Taip pat planuoju artejant sventei uzsisakyti tortuka, buciau labai dekinga jei pasidalintumet, kurie Ragaines tortai skanus jums ir kodel, nes noretusi pabandyti kita skoni.
Atsakyti
Radau ivairiausiu gimtadienio tortu pvz thumbup.gif wub.gif ,galyt pasigaminti pacios ar tokoius uzsakytiTORTAI PVZ thumbup.gif
Atsakyti
Taip, saknūs tortai Bijolos, J.Gulbinienės, Mažosios ragainės drinks_cheers.gif
Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai" doh.gif
Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... verysad.gif o prieš tai kaip gyrė, kad ir skanūs, ir gražūs doh.gif Teisybė, internetiniame psl. tai krikštynų tortai thumbup.gif atrodo, bet matyt čia kopijos iš užsienietiškų žurnalų...o kaip vyras atsiėmė ir aš pamačiau, vos šoko negavau - bandos kažkokios nežmonišku kiekiu kiaušinio baltymu su cukrum apipiltos doh.gif ir skonis schmoll.gif saldus neišpasakytai, nors matosi, kad geri produktai buvo sudėti (riešutai, šokoladas)...žodžiu, nei vaizdo, nei skonio...paskambinau su pretenzija, tai man pasakė "gaila, kad jums nepatinka, o mums patinka labai" doh.gif lotuliukas.gif nuo to karto šios firmos produkciją toliausiu ratu aplenkiu tongue.gif šiaip net "atminimui" tų "žymių" tortų foto padariau lotuliukas.gif jei kas, kad žmonės galėtų palyginti ...
Atsakyti
QUOTE(Juratikas @ 2007 03 08, 16:01)
Taip, saknūs tortai Bijolos, J.Gulbinienės, Mažosios ragainės  drinks_cheers.gif
Bet kas nenorit nusivilti, niekad neužsakykit UAB "Proginiai tortai" doh.gif
Praeitais metais užsakiau pas juos du firminius tortus krikštynoms (sūnelio ir dukterėčios, tą pačią dieną krikštijom), tai visiškas ššš.... verysad.gif o prieš tai kaip gyrė, kad ir skanūs, ir gražūs  doh.gif Teisybė, internetiniame psl. tai krikštynų tortai  thumbup.gif atrodo, bet matyt čia kopijos iš užsienietiškų žurnalų...o kaip vyras atsiėmė ir aš pamačiau, vos šoko negavau - bandos kažkokios nežmonišku kiekiu kiaušinio baltymu su cukrum apipiltos  doh.gif ir skonis  schmoll.gif saldus neišpasakytai, nors matosi, kad geri produktai buvo sudėti (riešutai, šokoladas)...žodžiu, nei vaizdo, nei skonio...paskambinau su pretenzija, tai man pasakė "gaila, kad jums nepatinka, o mums patinka labai"  doh.gif  lotuliukas.gif nuo to karto šios firmos produkciją toliausiu ratu aplenkiu  tongue.gif šiaip net "atminimui" tų "žymių" tortų foto padariau  lotuliukas.gif jei kas, kad žmonės galėtų palyginti ...

UAB 'proginiai tortai" Skroblu 31 , ar dar kokie kiti yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2006 10 31, 19:34)
nezinau ar yra Kaune bet Vilniuje labai skanius tortus ir pyragus kepa Mazoji Ragane, ir kainos mazesnes ir tikrai sviezus kepiniai, ko nepasakysi apie prekybos cetruose esancius

Mazoji Ragaine

o aš namie kepu ir papuošiu, ir viskas tik iš natūralių produktų be jokių konservantų, puriklių ar emulsiklių mmmm kokie skanūs. mano vaikai jokių pirktinių nevalgo,kad ir gražiausiai išpuošti, neįsiūlysi
Atsakyti
kazkas norejo torto su leliuku lopsyje,va ka radau http://www.saldumyna...noms_su_kudikiu
Atsakyti
UAB „BIJOLA“== thumbup.gif bijola --super tortai
Atsakyti
QUOTE(wilmita @ 2006 10 28, 18:49)
man skaniausi ALKAVOS tortai...
..o visai nebrangus ir tikrai toks svelnus is skanus yra NAKTELE...ten plonyciai sokoladiniai biskvitai pertepti grietinele...nu pabandykit...labai labai skanu  thumbup.gif

"Naktelė" man pats pats pačiausias thumbup.gif O kiek girdėjau, kas ragavo, tam taip pat labai patiko.. ax.gif

QUOTE(Vladislava @ 2007 03 19, 00:21)

Dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif Štai man "Biolos".. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2007 03 18, 02:41)
kazkas norejo torto su leliuku lopsyje,va ka radau http://www.saldumyna...noms_su_kudikiu

jeeeeeeeeeeeeeeeeetau, kai pamačiau tokį grožį wub.gif , iškart sumečiau, kad neišdrįsčiau nei pati valgyti, nei svečiams siūlyti.... na nepakils man ranka su peiliu..... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2007 03 20, 20:35)
Dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif Štai man "Biolos".. schmoll.gif

Aisku, kad nesigincijama schmoll.gif bet man Gulbinienes surio tortas su dziovintais vaisiais pats paciausias tongue.gif thumbup.gif sokoladinis irgi puse velnio, ale jau salduuusss lotuliukas.gif
P. S. O del praktiskumo daznokai uzsakineju "Cigona" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 28 kovo 2007 - 22:44
man irgi alkavos thumbup.gif ten ypac kur yra aguoninis biskvitas ant kurio uzlietas karamelinis padazas wub.gif o siaip dar skanu italiskam sode,bet ten jau ir kainos,pvz per seses mergvakari padare special tokia tema cool.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti