Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Tortus visada derinau prie gimtadienio spalvos ir rubu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Talentas ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, noriu uzsakyt torta kitam sestadieniui, formini, su roziniu glajum ir gelytem, drugeliais, kaspineliais, na, nieko per daug šustro.Gal kas is forumieciu kepat? Nes pirmas variantas buvo Mazoji ragaine, nes netoli, Pilaitej randas. Kainos tai ten uzslaptintos, kaip nezinau kas, internete nerandu. Ir noreciau patyrusiu paklaust, kiek mazdaug nedidukas, bet dvieju aukstu svertu? Aciu labai uz atsakymus
Atsakyti
Na aš tik galiu nupeikti Vip saldumynai, nes užsisakem jau tokį šššš... galjus lipnus be proto, prie peilio pilna to žodžio prasme mūrijasi... ir dar kai pgudriai išsisuko, sako pardaveja priėmusi užsakymą kalta, kad neinformavo kad tipo jie tokiais šš tepa viršų torto, o ir skonis žiaurus ...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 20, 11:37)
Talentas  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

tortai tai ne mano darbas biggrin.gif mano tik idejos smile.gif

QUOTE(aureli777 @ 2013 06 20, 12:29)
Merginos, patarkit, noriu uzsakyt torta kitam sestadieniui, formini, su roziniu glajum ir gelytem, drugeliais, kaspineliais, na, nieko per daug šustro.Gal kas is forumieciu kepat? Nes pirmas variantas buvo Mazoji ragaine, nes netoli, Pilaitej randas. Kainos tai ten uzslaptintos, kaip nezinau kas, internete nerandu. Ir noreciau patyrusiu paklaust, kiek mazdaug nedidukas, bet dvieju aukstu svertu? Aciu labai uz atsakymus

pas forumietes tortus reikia uzsakineti 2-4 men pries svente wink.gif

bandykit per FB ieskoti smile.gif

o 2-ju aukstu tortas ne maziau 4-iu kg manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 04 15, 19:12)
Kepkit pacios tai tortai bus patys skaniausi smile.gif

Mano pupos tortas smile.gif my little pony tema

Man labai reikia torto su poniukais
bet kaip ji paciai iskepti???
jus pati darete,jei taip
tai patarkite
Atsakyti
Čia mums prie suknelės priderino  wub.gif

http://images51.fotk...dienis57-vi.jpg

super gerai ir originaliai padaryta,tiesiog superinis grožis,o suknute kokia faina gaila kad pas mane berniukas biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit - kur užsakyti skanų, natūralų (be E priedų) ir gražų torčiuką sūnelio gimtadieniui? (išgirtoji Liucija atsisakė pagaminti verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2013 07 09, 21:54)
Man labai reikia torto su poniukais
bet kaip ji paciai iskepti??? jus pati darete,jei taip tai patarkite

dariau pati ir si, ir toki teko kartoti smile.gif
jei kepate tortukus tai reik pasimokyti puosti smile.gif nesakau kad labai paprasta, nes ir laiko tikrai daug reik, bet norint viskas imanoma smile.gif jei nekepat, teks pasimokyti ir kepti.
puosimo santraukos - NEKOMENTUOJAMA tik pasiskaitymui
cia lankosi musu SM kepejos ir dalinasi puosimo idejom, bei pataria
Cia receptai ir t.t.
Atsakyti
Gal galite pasiulyti Kane gera tortu kepejele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2013 08 12, 15:45)
Patarkit - kur užsakyti skanų, natūralų (be E priedų) ir gražų torčiuką sūnelio gimtadieniui? (išgirtoji Liucija atsisakė pagaminti  verysad.gif )

QUOTE(edre @ 2013 08 25, 16:19)
Gal galite pasiulyti Kane gera tortu kepejele 4u.gif

nu as ne kepejele bet visad tortus pati issikepu, aisku nepapuosiu taip sustrai kaip tos ases, bet tikrai zinau ka idejau i torto vidu, be to viena zinoma forumo kepeja tikrai papuosia labai ja graziai, bet skonis... nezinau, bet man rodos, kad kepant pardavimui vistiek naudojami pigesni produktai smile.gif nepatingekit ir pacios issikepsit tortukus, cia visai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 25 rugpjūčio 2013 - 21:29
QUOTE(Liusii @ 2013 08 25, 21:28)
nu as ne kepejele bet visad tortus pati issikepu, aisku nepapuosiu taip sustrai kaip tos ases, bet tikrai zinau ka idejau i torto vidu, be to viena zinoma forumo kepeja tikrai papuosia labai ja graziai, bet skonis...  nezinau, bet man rodos, kad kepant pardavimui vistiek naudojami pigesni produktai  smile.gif nepatingekit ir pacios issikepsit tortukus, cia visai paprasta mirksiukas.gif

žinai, aš taip ir nusprendžiau wink.gif juk ne tortui per gimtadienius turi būti skirtas didžiausias dėmesys wink.gif ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti