Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Gal galite kas nors parekomenduoti, kur Šilalės apskrity būtų galima užsisakyti skanų ir labai gražų tortą dukrytės pirmajam gimtadieniui? 4u.gif Labai skaudžiai teko nusivilti per sūnaus gimtadienį su Pitliaus kepykla, tai ten daugiau niekada nebesikreipsiu schmoll.gif
Atsakyti
Kaip man patinka tokie tortukai. Dukra kaip dar maža buvo nupirkom tokį gražu tortuką. Jinai galvojo kad čia ne tortas o žaisliukas. Pradėjo verkti kai pradėjome pjauti tortą. Bet kaip suprato kad čia dar ir valgyti galima buvo labai patenkinta.

Atsakyti
Va koki issikepiau tortuka suneliui 3-ju metuku proga biggrin.gif
figureliu lipdyti nelabai dar moku blush2.gif tai pagalvojau jej vestuvem tortus daro su figurelemis, tai maziui tiks ir toks, su jo megstamiausiais arkliukais ax.gif
Juodas miskas gal apie 4,5kg. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi mano paneles gimtadienio tema buvo-princeses,tai ir torta sumeistravau i ta tema
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai prasau patarimo, koki torta gaima butu sugalvoti 8 metu berniukui? Jau viska isbandem, anksciau, kaip budavo mazesnis, ir makvyna, ir kompiuterius, ir nuotraukas, ir masinas, ir toma su dzeriu, jau daugiau nenesa vaizduote. Mylimiausio, nei zaislo, nei uzsiemimo neturi, toks keistokas jis pas mane, sako koki nupirksi, toks ir gerai, nors paskui, jei grazus dziaugiasi.Bet torto niekada nevalge, ir nevalgo. Tik ant stalo turi butinai buti. Jusu tortai nuostabus, tiesiog pasakiski, bet taip ir neissirinkau, gal labiau mazesniems tinka. Ir gal apsiimtu, kas padaryti, Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Bertaxxx @ 2012 03 13, 17:32)
Sveikos mamytes, labai prasau patarimo, koki torta gaima butu sugalvoti 8 metu berniukui? Jau viska isbandem, anksciau, kaip budavo mazesnis, ir makvyna, ir kompiuterius, ir nuotraukas, ir masinas, ir toma su dzeriu, jau daugiau nenesa vaizduote. Mylimiausio, nei zaislo, nei uzsiemimo neturi, toks keistokas jis pas mane, sako koki nupirksi, toks ir gerai, nors paskui, jei grazus dziaugiasi.Bet torto niekada nevalge, ir nevalgo. Tik ant stalo turi butinai buti. Jusu tortai nuostabus, tiesiog pasakiski, bet taip ir neissirinkau, gal labiau mazesniems tinka. Ir gal apsiimtu, kas padaryti, Kaune.

tokio amziaus tai pagrinde pyratai arba kempiniukai biggrin.gif
dar tortas su lego detalemis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 kovo 2012 - 17:31
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 13, 17:33)
tokio amziaus tai pagrinde  pyratai arba kempiniukai biggrin.gif

Va su lego detalemis, gal ir gera ideja,kiti jau netinka. Aciu, uz pasiulyma. Gal dar kas pamestu ideja.
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 13, 16:33)
tokio amziaus tai pagrinde  pyratai arba kempiniukai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
jau tokiam amziui sunku ka sugalvoti biggrin.gif
paziurekit cia , gal ideju kokiu rasite https://www.google.l...r...093&bih=521

ivedziau BOYS CAKE
o vacia kids cake https://www.google.l...64c8e8f9adf72c6
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite rekomenduoti - kas kepa skanius ir grazius tortus Panevezyje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano princesei bus 3 m tema princese taigi gal Kaune kas zino kur kepami skanus ir galima butu uzsakyti princeses forma
Atsakyti
QUOTE(margreta @ 2012 04 10, 17:01)
Mano princesei bus 3 m tema princese taigi gal Kaune kas zino kur kepami skanus ir galima butu uzsakyti princeses forma

Mano megstamiausia mergaiciu tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 29, 14:15)
Va koki issikepiau tortuka suneliui 3-ju metuku proga biggrin.gif 
figureliu lipdyti nelabai dar moku blush2.gif tai pagalvojau jej vestuvem tortus daro su figurelemis, tai maziui tiks ir toks, su jo megstamiausiais arkliukais ax.gif
Juodas miskas gal apie 4,5kg. mirksiukas.gif

karsta.gif griūk negyvas ,geraja prasme thumbup.gif tai ko ieškau bigsmile.gif
gal rekomenduotumet Kaune kas kepa gražius vaikiškus tortus? ax.gif
būtinai reikia arklių tema ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 11 balandžio 2012 - 15:15