Mums tortuka siemet kepe siauliete mamyte, ir skanus,ir grazus, ir sviezias
Grazus tortukas as ir vis ziuriu, galvoju koki cia tortuka isrinkus mazylei, gimtadienis kaip ir ne uz kalnu
Mamyte pasistenge del savo vaikucio, labai grazu
Sveiki
Gal zinot kas Vilniuje gali pagaminti torta vaiko gimtadieniui su storu glaistu ant virsaus. Bijolos ir Ragaine jau beveik visi isbandyti Reikia kazko naujesnio
Labai laukiu pasiulymu i AZ
Aciukas
Gal zinot kas Vilniuje gali pagaminti torta vaiko gimtadieniui su storu glaistu ant virsaus. Bijolos ir Ragaine jau beveik visi isbandyti Reikia kazko naujesnio
Aciukas
QUOTE(alteja @ 2011 11 14, 14:04)
Sveiki
Aciukas
Aciukas
Storas glaistas cia dengimo mase?
Sveikos,
kur uzsainejate tortus vaikam? ieskua butent makvyno kad butu skanus ir kaina zmoniska kiek uz kg dabar "eina" uzsakymai?
kur uzsainejate tortus vaikam? ieskua butent makvyno kad butu skanus ir kaina zmoniska kiek uz kg dabar "eina" uzsakymai?
QUOTE(Erina @ 2011 09 04, 20:05)
O aš prieš gerą pusmetį netyčia patekau į saldumynų temą ir užtrukau tortų temoje. Man tortų gamyba buvo kažkoks kosmosas.
Nusprendžiau pabandyt pati ir nenusivyliau. Labai užsikabinau, kas neaišku mergaitės paaiškina, o ir pačios informacijos apie tortų puošybą laaabai daug
Pirmą tortą dariau barbę, tikrai labai nesunku buvo pagaminti
Čia sekantis tortas mano sesei - batų manjakei .
http://images39.fotk...IMG_2304-vi.jpg[/img]
Svėrė jis apie 4 kg. Aišku nėra idealus jis, bet namuose ir pigiau ir skaniau ir žinau ką sudėjau.
Nusprendžiau pabandyt pati ir nenusivyliau. Labai užsikabinau, kas neaišku mergaitės paaiškina, o ir pačios informacijos apie tortų puošybą laaabai daug
Pirmą tortą dariau barbę, tikrai labai nesunku buvo pagaminti
Čia sekantis tortas mano sesei - batų manjakei .
http://images39.fotk...IMG_2304-vi.jpg[/img]
Svėrė jis apie 4 kg. Aišku nėra idealus jis, bet namuose ir pigiau ir skaniau ir žinau ką sudėjau.
Superinis tortukas, saunuole as tik uz naminius tortukus, kad mamos pacios keptu Kaskada buvau Bijolos tortu manjake, visada uzsakynejau tik ten, dar is maxsimos pirkau, kol viena syki papuole tortukas su peliesiu, tai nuo to laiko jau neperku niekur tortuku, o pati kartu su mama pradejom kepti savo sventiems tortukus, ismokau viska is supermamos kur yra salduminu tema ten labai daug info susiradau
Atnesu ir as savo daryta antra sunaus tortuka
Tai pirmasis mano keptas dvieju aukstu tortukas
Snikersas ir juodas miskas, pastilazas, gal apie 5-6 kg
Tai pirmasis mano keptas dvieju aukstu tortukas
Snikersas ir juodas miskas, pastilazas, gal apie 5-6 kg
QUOTE(Ritandra @ 2011 12 25, 22:28)
Sveikos,
MANE IRGI DOMINA