Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Mums tortuka siemet kepe siauliete mamyte, ir skanus,ir grazus, ir sviezias bigsmile.gif blush2.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazus tortukas thumbup.gif as ir vis ziuriu, galvoju koki cia tortuka isrinkus mazylei, gimtadienis kaip ir ne uz kalnu bigsmile.gif
Atsakyti
Mano keptas makvinas sunaus gimtadieniui:)
vidu -juodas miskas. Labai skanu:)
4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mamyte pasistenge del savo vaikucio, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal zinot kas Vilniuje gali pagaminti torta vaiko gimtadieniui su storu glaistu ant virsaus. Bijolos ir Ragaine jau beveik visi isbandyti doh.gif Reikia kazko naujesnio
Labai laukiu pasiulymu i AZ
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alteja @ 2011 11 14, 14:04)
Sveiki
Gal zinot kas Vilniuje gali pagaminti torta vaiko gimtadieniui su storu glaistu ant virsaus. Bijolos ir Ragaine jau beveik visi isbandyti doh.gif  Reikia kazko naujesnio
Labai laukiu pasiulymu i AZ
Aciukas  4u.gif

Storas glaistas cia dengimo mase?
Atsakyti
Sveikos,

kur uzsainejate tortus vaikam? ieskua butent makvyno biggrin.gif kad butu skanus ir kaina zmoniska smile.gif kiek uz kg dabar "eina" uzsakymai?
Atsakyti
Nors mano tortas ne masinyte ir ne barbe,bet parodau koki buvau uzsakius savo mamos jubiliejui.Dare namuose,super skanus,sviezias,gaivus ir padare butent pagal torta is foto thumbup.gif (30lt/kg.)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 09 04, 20:05)
O aš prieš gerą pusmetį netyčia patekau į saldumynų temą ir užtrukau tortų temoje. Man tortų gamyba buvo kažkoks kosmosas.
Nusprendžiau pabandyt pati ir nenusivyliau. Labai užsikabinau, kas neaišku mergaitės paaiškina, o ir pačios informacijos apie tortų puošybą laaabai daug bigsmile.gif
Pirmą tortą dariau barbę, tikrai labai nesunku buvo pagaminti ax.gif  bigsmile.gif

Čia sekantis tortas mano sesei - batų manjakei doh.gif .

http://images39.fotk...IMG_2304-vi.jpg[/img]
Svėrė jis apie 4 kg. Aišku nėra idealus jis, bet namuose ir pigiau ir skaniau ir žinau ką sudėjau.

drinks_cheers.gif
Superinis tortukas, saunuole thumbup.gif as tik uz naminius tortukus, kad mamos pacios keptu ax.gif Kaskada buvau Bijolos tortu manjake, visada uzsakynejau tik ten, dar is maxsimos pirkau, kol viena syki papuole tortukas su peliesiu, tai nuo to laiko jau neperku niekur tortuku, o pati kartu su mama pradejom kepti savo sventiems tortukus, ismokau viska is supermamos kur yra salduminu tema thumbup.gif ten labai daug info susiradau bigsmile.gif
Atsakyti
Atnesu ir as savo daryta antra sunaus tortuka
Tai pirmasis mano keptas dvieju aukstu tortukas
Snikersas ir juodas miskas, pastilazas, gal apie 5-6 kg ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na nieko sau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 12 25, 22:28)
Sveikos,

kur uzsainejate tortus vaikam? ieskua butent makvyno biggrin.gif kad butu skanus ir kaina zmoniska smile.gif kiek uz kg dabar "eina" uzsakymai?

MANE IRGI DOMINA blush2.gif
Atsakyti