Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

QUOTE(miskouoga @ 2011 02 21, 21:55)
As kai pati darau, tai kokia noriu tokia ir pasidarau  biggrin.gif .
Aisku, penkioms merginoms tikrai turejo uztekt, bet kiek ten dengimo mases prideta, kad toki svori sugeba padaryt su tokiu liesu sijonu  g.gif O lele deda su kojom?

Taip lele su kojom,pati dar atnesiau. Is tikruju si karteli pakankamai nusivyliau... nes dar ir nuotraukyte nusiunciau ko noriu, o stai tau gavau visai net nepanasiai.... ax.gif aisku tai tik tortas ! pats gimtadienis svarbu fainai praejo bigsmile.gif
O Jusu darbeliai fantastiski... wub.gif
Idomu, pati sugebeciau pagaminti bent panasu...?! g.gif hmz... reikia pasidometi, juk yra temute, butu smagu savo kurybos padovanoti bigsmile.gif ar labai sunku padaryti tokia barbe?! pvz kaip Jusu?! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 23 vasario 2011 - 10:32
QUOTE(de emilia @ 2011 02 21, 23:31)
Idomu, pati sugebeciau pagaminti bent panasu...?!  g.gif  hmz... reikia pasidometi, juk yra temute, butu smagu savo kurybos padovanoti  bigsmile.gif  ar labai sunku padaryti tokia barbe?! pvz kaip Jusu?!  wub.gif

Tikrai sugebetumet pati padaryti panasu, o gal ir geresni. Ne is pirmo karto turbut. Nes ir mano pirmoji daryta barbe ne is tolo nepanasi i sia biggrin.gif
Uzeikit i saldumynu tema, ten tikrai daug informacijos, patarimu ir patirties is kitu kepeju.

Va cia uzsukit http://www.supermama...hp?showforum=98 mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as tortuko foto smile.gif Uzsakinejau savo mamai jubiliejaus proga smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija584 @ 2011 02 22, 13:57)
Pasidalinsiu ir as tortuko foto smile.gif Uzsakinejau savo mamai jubiliejaus proga smile.gif

Grazus tortukas. thumbup.gif
Atsakyti
Mes vasarą užsakinėjome saviškei antro gimtadienio proga kaciuką ragainėje.... Gyvenime nebeužsakinėsiu ten...
atrodė gražiai, nieko negaliu sakyti, plius viskas valgoma, bet skonis....o kaina irgi kosminė...
Atsakyti
Aš Gulbinienės tortais labai nusivyliau.Buvau svočia, užsakiau tortą "santuokos liudijimą" aiškiai suderinom tekstą kas turi būt parašyta o padarė visiškai kitaip.Nors turėjo mano kontaktus susisiekti jei kils neaiškumų.Gerai, kad vestuvė buvo nedidėlė tik patys artimiausi antraip būčiau plaukus nusirovus
Atsakyti
Sveiki,

gal kas zino kur Klaipedoj galima idomiu vaikisku tortu uzsisakyti? Aciu...
Atsakyti
Nu va užsisakiau braškinį tortą "močiutės" iš Bijolos gal kas ragavot?kokia kilogramo kaina?
Atsakyti
Jau pati sužinojau 35lt už kilogramą doh.gif nemažai kainuos 3kg torčiukas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

norejau paklausti kur Klaipedoje butu galima uzsakyti 30m jubiliejaus proga torta?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija584 @ 2011 02 22, 14:57)

http://i056.radikal....e07cf86c79a.jpg

Kaip skonis?kur užsakėte? 4u.gif
Atsakyti
Mes Kaune mamos jubiliejui uzsakem 2 tortus (reikejo i darba ir baliui su draugais)
Idedu savo mamos torta "darbini"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 29 kovo 2011 - 14:37