Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Užsakiau Bioloj Genelį.Tai 1kg. kainuoja 18lt. su centais, plius 5lt. už kg. kainuoja torto formą ir kaip nori apipavidalint 4u.gif
Už veidrodinį padėklą ima 20lt. užstatą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukai: 01 vasario 2006 - 23:01
Pati atsakysiu į savo klausimus. Biola pagamintų mano norimą tortą, perkeltų piešinį, bet užsakyti reikia prieš 2 savaites, ne vėliau.
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS , GAL KAS ŽINOT KUR KAUNE GALIMA UŽSISAKYTI FOTO TORTĄ?KIEK KAINUOJA IR PRIEŠ KIEK LAIKO REIKIA UŽSAKYTI?AR REIKIA PRISTATYTI NUOTRAUKĄ? GAL GALIMA IŠ DISKO?
Atsakyti
fotofabrikas.lt daro ax.gif
Atsakyti
Daro Biola Vilniuje. Užsakyti reikia prieš 2 savaites
Atsakyti
sveiki,labai prasau man padeti jau labai senai ieskau kur kaune rasti konditerija ku gaminami tortai,bet vietoj papuosimo daro nuotraukas (vaiko ar seimos)..gal zinote kur ji yra??drauge buvo radusi,bet pamirso adresa.aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2006 08 28, 12:00)
Arteja mazosios gimtadienis... Ir susiduriau su problemele - kur uzsakyti pati graziausia ir skaniausia gimtadienio atributa - TORTA?  g.gif  Gal kas patarsit? Kadnetektu nusivilt, nes musu gimtadienis Rugsejo 1d., tai nesinori, kad tortas taptu masines gamybos auka... unsure.gif

Kiek pamenu pas Jus Kaune firma "Alkava" skanius tortus gamina... g.gif
Atsakyti
Kiek teko susidurti-man visai patiko Gulbinienės tortai ax.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka Gulbinienes tortai. biggrin.gif
Atsakyti
O kurie is Gulbinienes? As valgiau Persika ir Surio, tai abu nelabai... Nu Margenis dar... Visu neisragausi, koks skanesnis? ax.gif
Atsakyti
labas brangiosios,o as visada uzsisakau is Prienu tortus ten tai skanumelis ir grazumelis. thumbup.gif thumbup.gif essen.gif birthday.gif Pas ja uzsisakineja is visos lietuvos.deja ji daro namuose juos g.gif .bet tikrai verti demesio,bet as taip manau.jei kam reiktu duociau telefono numeri,o be to kainos prieinamos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As visad uzsisakau tortus is Gulbinienes parduotuviu.Skanus;senuoliukas,vysniukas,smalizius,persikinis. essen.gif birthday.gif
Atsakyti