Užsakiau Bioloj Genelį.Tai 1kg. kainuoja 18lt. su centais, plius 5lt. už kg. kainuoja torto formą ir kaip nori apipavidalint
Už veidrodinį padėklą ima 20lt. užstatą
Pati atsakysiu į savo klausimus. Biola pagamintų mano norimą tortą, perkeltų piešinį, bet užsakyti reikia prieš 2 savaites, ne vėliau.
SVEIKOS MAMYTĖS , GAL KAS ŽINOT KUR KAUNE GALIMA UŽSISAKYTI FOTO TORTĄ?KIEK KAINUOJA IR PRIEŠ KIEK LAIKO REIKIA UŽSAKYTI?AR REIKIA PRISTATYTI NUOTRAUKĄ? GAL GALIMA IŠ DISKO?
fotofabrikas.lt daro
Daro Biola Vilniuje. Užsakyti reikia prieš 2 savaites
QUOTE(smėliukė @ 2006 08 28, 12:00)
Arteja mazosios gimtadienis... Ir susiduriau su problemele - kur uzsakyti pati graziausia ir skaniausia gimtadienio atributa - TORTA? Gal kas patarsit? Kadnetektu nusivilt, nes musu gimtadienis Rugsejo 1d., tai nesinori, kad tortas taptu masines gamybos auka...
Kiek pamenu pas Jus Kaune firma "Alkava" skanius tortus gamina...
Kiek teko susidurti-man visai patiko Gulbinienės tortai
Man taip pat patinka Gulbinienes tortai.
O kurie is Gulbinienes? As valgiau Persika ir Surio, tai abu nelabai... Nu Margenis dar... Visu neisragausi, koks skanesnis?
labas brangiosios,o as visada uzsisakau is Prienu tortus ten tai skanumelis ir grazumelis. Pas ja uzsisakineja is visos lietuvos.deja ji daro namuose juos .bet tikrai verti demesio,bet as taip manau.jei kam reiktu duociau telefono numeri,o be to kainos prieinamos
As visad uzsisakau tortus is Gulbinienes parduotuviu.Skanus;senuoliukas,vysniukas,smalizius,persikinis.