Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Sveikos, norėčiau rekomenduoti daukšiagirės dvaro konditerijos gaminius http://www.tortai.eu...ski-tortai.html tortukai ne tik gražūs bet ir skanūs, nes man tie ryškūs spalvoti tai tokie nesveiki atrodo - vieni dažai, kaip galima mažam vaikui tokius valgyti g.gif o va mes užsisakėm tokį su angeliuku tai lb patiko thumbup.gif ir pats angeliukas valgomas nes visas torto puosimas iš kažkokios valgomos cukrinės masės buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as jungiuosi prie norinciu grazaus torciuko vaiko gimtadieniui 4u.gif . Mes gyvename Klaipedoje ir noretume torto su filmo "ratai" tematika, nes zadame viska puosti per gimtadieni ir pan sia tema. Gal kas galite ka patarti ar pan.? nes tikrai neteko dar matyti tokio torciuko blush2.gif aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rutukas_ @ 2009 12 11, 17:43)
Sveikos, norėčiau rekomenduoti daukšiagirės dvaro konditerijos gaminius http://www.tortai.eu...ski-tortai.html tortukai ne tik gražūs bet ir skanūs, nes man tie ryškūs spalvoti tai tokie nesveiki atrodo - vieni dažai, kaip galima mažam vaikui tokius valgyti  g.gif  o va mes užsisakėm tokį su angeliuku tai lb patiko  thumbup.gif  ir pats angeliukas valgomas nes visas torto puosimas iš kažkokios valgomos cukrinės masės buvo  rolleyes.gif

Nesupykit, bet cia irgi labai jau nesveikai atrodo. Jei rupi vaiku sveikata, tai reiks paciai kepti arba uzsisakyti is tokiu seimininkiu, kur garantuotai des tik minimaliai kancerogenu.
Man kaip pvz toks atrodo, visai ne kancerogeninis....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 18 vasario 2010 - 21:52
Esu labai patenkinta ''Bijolos'' tortais. Ir darbuotojos paslaugios visad pasitaiko (atsako net i smulkmeniskiausius klausimus blush2.gif), ir pataria beigi padeda issirinkti. Tik daznai torta norisi uzsakyti ne kiek del pacio valgymo, o kiek del grozio, idomumo (kalbu ne apie seimyna, o kai dovanojamas tortas) - ten ispudingu daug bigsmile.gif tad apmaudu, kad dazniausiai koki issirenku torta, taip visad maziausia 2-3kg gali padaryti doh.gif tai kainele ohoho gaunasi. Va, parodau viena torta. Dovanojom draugei su gimtadieniu kaip prieda prie dovanos (svente gimtadieno sode ir tikrai zinojom, kad torto nebus). Turejau jos foto ir viena 'i tema' torta radau biggrin.gif Tik kazkaip foto visas ispudis nepersiteikia. Siaip realiai gan didelis toks buvo, labai israiskingas ir grazus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 22 vasario 2010 - 23:59
Na nejaugi taip ir nepavyks rasti torto su makvynu Klaipedoje? unsure.gif svente jau labai arti, tad tikrai buciau dekinga jei kas pagelbetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 02 28, 17:30)
Na nejaugi taip ir nepavyks rasti torto su makvynu Klaipedoje?  unsure.gif  svente jau labai arti, tad tikrai buciau dekinga jei kas pagelbetu  4u.gif

anksciau buvo tokia tortu ir kt saldumynu krautuvele KISKIO PYRAGAI, ar kazkaip panasiai vadinosi, gal ir tebera...? bent jau vasara tikrai maciau ten torta su ''ratais'', bet dabar jau seniai bebuvau senajam turguje, kur ta parduotuvele (mazdaug ties ta vieta aikstej, kur bulves parduoda)

o nebandet kreiptis i ALKAVA? gal ten yra? pvz Studlende
Atsakyti
QUOTE(_Rutukas_ @ 2009 12 11, 17:43)
Sveikos, norėčiau rekomenduoti daukšiagirės dvaro konditerijos gaminius http://www.tortai.eu...ski-tortai.html tortukai ne tik gražūs bet ir skanūs, nes man tie ryškūs spalvoti tai tokie nesveiki atrodo - vieni dažai, kaip galima mažam vaikui tokius valgyti  g.gif  o va mes užsisakėm tokį su angeliuku tai lb patiko  thumbup.gif  ir pats angeliukas valgomas nes visas torto puosimas iš kažkokios valgomos cukrinės masės buvo  rolleyes.gif

g.gif Užsakinėjau savo mažiukei 2-ojo gimtadieinio proga tortuką iš šios firmos - ir ką galiu pasakyt - užsakymas t.y. torto papuošimas buvo ne visiškai taip įvykdytas, kaip kad aš pageidavau užsakinėdama rolleyes.gif ir dar torto skonis tai tikrai ne koks visiems be išimties pasirodė, nors firmoje mums ala parekomendavo patį skaniausią unsure.gif - taigi ateityje neieškosiu daugiau naujovių, o gryšim prie laiko patikrintų firmų 4u.gif
Atsakyti
as irgi esu tortu ir kitokiu saldumynu megeja:)
as dabar visom progom darau tokius torus:) tik mazesni pada turiu, maza torciuka kepu virsuje, ir sonuose mazus pyragelius:) labai megsta vaikai, pasiema i ranka ir griauzia,smile.gif))) o ir graziia atrodo.
va rodau:)) suradau kur yra panasiu, paziurekit galerija, as apie situos padus snekejau. nufotkinciau savo, bet fotikas sugedo:(((
cia i pavadinima nuorodas tai nekreipkit demesio, as ta pada tik noriu parodyt.
http://www.apievestu...u-vietoje-vieno!
Atsakyti
Pirmo gimtad. proga tai užsakinėjau paprastą tortuką su užrašu - pagalvojau, kad vistiek mažas vaikas, jam tikrai ne tortas bus įdomus...
Antro gimtad. proga užsakiau mašiną smile.gif labai jam patiko, tik padėjus ant stalo rankom norėjo pradėti valgyti biggrin.gif
Artėjant trečiam gimtadieniui - manau pamėginsiu kokį tortą pasigaminti namie smile.gif Kaip močiutė juokiasi - dabar jau reikia trijų aukštų torto su viena žvakute biggrin.gif

Čia mūsų tortukų foto:
http://public.fotki....i-vaiko-gimtad/
Atsakyti
Sveikos
Skaitau temą apie šventinius tortukus ir labai stebiuosisi kai kurių pasakymu, kodėl į tortus dedama tiek daug konservantų, kad tortų niekas nelaiko ilgai.
Dedama todėl, kad daugelio kepyklų kepami tortai ir kremai daromi iš miltelių. Pažiūrėkite konditerinias žaliavas tiekiančias firmas ir manau bus aišku kodėl.
Tad kepkite pačios savo šventei tortus ir kitus saldumynus iš miltų, kiaušinių, grietinės ir kitų normalių produktų, nors ir juose yra dalis konservantų. Toks jau mūsų šiuolaikinis gyvenimas. Tad tiek lyrinių nukrypimų.
Atsakyti
Mano pipiro tai toks torčiukas buvo

user posted image

ir beje labai skanus smile.gif wub.gif
Atsakyti
Mums torta gimtadienio proga padare mociute ir skonis superinis ir zinai, kad niera tu konservantu thumbup.gif Man atrodo, geriau patiems pasigaminti negu pirkti toki torta kuris svyti ivairiom spalvos, net nezinau ar atsirastu noras toki torta valgyti... unsure.gif Cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti