Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

man tai labiausiai bijola tortukai patinka.. smile.gif
kiek uzsakinejau likau patenkinta.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 04 01, 15:16)
Gulbiniene drinks_cheers.gif Trečiajam gimtadieniui ir ten užsisakinėsim rolleyes.gif

jo, tik Gulbinienė drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,skanu, ir puikiai papuošti
Atsakyti
matau, daug kas giriat Gulbinienės tortukus, bet kiek mačiau jų internetiniame puslapyje, jie nemažai ima vien už torto puošybą g.gif

klausiau ir kitoje temoje - gal parekomenduotumėt kokį skanų Bijolos torčiuką, nes dar nieko nesu iš jų užsakinėjusi rolleyes.gif Norėtusi kokio gaivesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 03 21, 07:47)
KRIKSTYNOMS UZSISAKINEJAU TAI LABAI JAU NESKANUS PAKLIUVO, O TAP REKOMENDAVO, VOS NEVERKIAU KAD TOKS PAKLIUVO IR TIEK DAUG SUMOKEJAOMuser posted image
NIEKADA GYVENIME MAXIMOJE NEUZSAKINESIU

Man Maximos isviso neskanus tortai,kiek esu pirkusi tai nepalyginsi si Iki ir su Rimi tortais,niekada nebeperku is maximos. schmoll.gif
Papildyta:
Gal kas buvote uzsisake torta is IKI ta su barbe? Ar skanus?
Atsakyti
o mes gimtadieniui uzsisakem torta -IGLI is paslapciu sodo...tai perskambinau visa lietuva kol suradau kas padarys... doh.gif
o padarys Taurageje...
po savaites galesiu ideti foto ir kaip skonis papasakoti smile.gif
Atsakyti
Na ir mums reikes greit torciuko 1-ojo gimtadienio proga ax.gif Tik dar neapsisprendziau kur uzsakinet. g.gif Patarkit, kur Vilniuje uzsakyt skanu yogurtini torta? Gal kartais kas Rimi (Zirmunuose) uzsakinejo? 4u.gif
Papildyta:
Ir idomu butu mazdaug kainas suzinot.. g.gif
Atsakyti
LABUKAS

na mes jau po sventes savo wub.gif tortas buvo labai labai skanus ,2,5 kg buvo suvalgytas iskart....o vaikui kiek laimes buvo pamatyti igli ant stalo ,kad net ranka griebe norejo paiimti ax.gif

cia musu torto foto.... thumbup.gif

user posted image

user posted image

kaip buvau rasisu torta gamino Taurageje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, girdejau kazkas esat uzsisake subaru masina-torta, kur toki radot? smile.gif g.gif maniskis svajoja apie subaru impreza ir manau butu priblokstas jegu gautu toki torta smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kur Klaipedoje, iskyrus Maxima, galima uzsakyt skanu vaikiska turta? g.gif
Atsakyti
Man reikia torto barbes,kur daro?
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 07 27, 16:48)
Man reikia torto barbes,kur daro?

kaip tik skaitinedama temele radau, kad tokius tortus, kaip Jums reikia daro cia :
http://www.kacergesv...mp;product_id=7
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2009 08 04, 15:30)
kaip tik skaitinedama temele radau, kad tokius tortus, kaip Jums reikia daro cia :
http://www.kacergesv...mp;product_id=7

Labai skanus jų tortas "Vyšniukas" (sudėtis) tongue.gif
Atsakyti