Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Mamytes patarkit. Bandau uzsakyt torta Bijoloi, noriu kad padarytu pagal mano nuotrauka. Bet net nezinau kokio skonio jis skaniausias, pirma kart uzsakineju, galvoju gal jogurtini Kad ir lialiui galeciau paragaut duot 1ojo gimtadienio proga? Kas ragavot kokie ten skanesni ir kad kaina nesikandziotu? Ir dar man nepasake ar kaina skiriasi jei daro pagal mano nuotrauka ar jei pasirenki is katalogo? http://blog.pinkcake...-2006-07-23.htm stai tokio noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeniania @ 2008 12 10, 12:01)
Mamytes patarkit. Bandau uzsakyt torta Bijoloi, noriu kad padarytu pagal mano nuotrauka.

labas, jei dar aktualu - Bijoloje uzsakinejom torta 1-ajam durytes gimtadieniui. tikrai vertas buvo 34lt uz kg+5lt papuosimas rolleyes.gif Latte skonio su klounais thumbup.gif wub.gif patiko visiems, labai labai bigsmile.gif drinks_cheers.gif 135 berods jo numeriukas kataloge internete g.gif nerealus buvo, o mazajai tai tik balionai kur buvo ismeigti i torta tiko, todel tokiai sukakciai manau zele tortas maziukui labiau tiktu, ypac jai su naturaliais dazikliais... musiske tik supyko iki asaru, kai bandem duoti ragauti to klounu torto su kremu... doh.gif
Atsakyti
Aš irgi Bijolos tortus galiu tik geru žodžiu minėti wub.gif wub.gif wub.gif Jau ne vieną kartą pirkom ir užsakinėjo, ir esu labai patenkinta rolleyes.gif Man skaniausias "Avietėlė" bigsmile.gif Niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2008 11 26, 17:52)
Vaiko gimtadieniui užsakinėjau iš Gulbinienės Kankorėžį. Buvo nerealiai skanus. Dar  man labai patogu buvo, kad galima užsakinėti internetu thumbup.gif Tik nuvažiuoji į tau artimesnę vietą ir pasiemi cool.gif

Aš užsakinėjau sau, ne vaikui, bet ką noriu pasakyti apie jų saknumą, valgė net ir tie, kurie tortų nemėgsta( Vaisinis senoliukas). O tortą tai bet kokį gali padaryti. Sakė, vieną kartą net siuvimo mašiną darė.O vaikams irgi viską viską padaro Ir laivus, ir mašinas, ir barbes ir jų mėgstamus žaisliukus smile.gif .
Atsakyti
As irgi uz Gulbinienes firmo tortukus, bei pyragus (ypac patinka simtalapis), niu negaliu...ir vel uzsimaniau. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ir ELGUVOJ ir MAZOJI RAGAINE uzsakinejome thumbup.gif vakar kaip tik buvo draugai pasveikinti su 2 tortadieniu mirksiukas.gif tai uzsakytas buvo tortas MAZOJI RAGAINE superinis thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinaz: 11 sausio 2009 - 14:47
QUOTE(Inculto @ 2009 01 04, 18:43)
As irgi uz Gulbinienes firmo tortukus, bei pyragus (ypac patinka simtalapis), niu negaliu...ir vel uzsimaniau.  doh.gif  lotuliukas.gif

man šios firmos tortai irgi patys skaniausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes dukrytės pirmojo gimtadienio tortą užsakėm pas Gulbinienę. Tortas ir gražus, ir saknus buvo. Aišku, mes patys ir rinkomės tiek pagrindą, tiek išvaizdą ax.gif Mūsų pažįstami vaikiškus tortus visada užsakinėja Alkavoj, tai irgi superiniai tortai būna. Manau, visur skaniai ir gražiai padarys. Labai nėra čia ką rinktis smile.gif
Atsakyti
as 2 kartus uzsakinejau Bijoloj torta, tortai visai nepanasus buna koki uzsakai, spalvos visai kitos, blyskios. va nesenai drauge irgi ten uzsakinejo ir sake daugiau ten neuzsakines, nes vaizdas ne koks schmoll.gif del skonio tai tikrai skanus... dar viena uzsakinejo krikstynom tipo pagalvele turejo buti ir nieko panasaus i pagalve negavo, atrode kad vaikelis ne ant pagalves o ant dezes guli... Arteja sunaus gimtadienis tai uzsakinesiu "Mazoji ragaine" kiek maciau tortai tokie ir buna kaip pavaziduoti ir labai skanus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 01 04, 18:43)
As irgi uz Gulbinienes firmo tortukus, bei pyragus (ypac patinka simtalapis), niu negaliu...ir vel uzsimaniau.  doh.gif  lotuliukas.gif

Mes taip pat uz Gulbinienes tortus.Jie turi ir kokybe,ir grozi,ir sviezuma,ir viska ,ko reikia.SUPER!!! thumbup.gif
O apie "MAZOJI RAGAINE" ka tik tokiu straipsniuku prisiskaiciau,kad manes tenai varu nenuvarytu niekas.Labai ne kokiu atsiliepimu teko paskaityti.Aisku,as tenai niekad nebuvusi ir nieko nezinau apie juos,tai teisti,kaip ir negaliu,bet sakau paskaiciau tai ne kokiu komentaru.Man labai nepatiktu,jai atejus vestuviu ar gimtadienio dienai,mano uzsakyto torto nebutu ir kaltu nebutu del tokios situacijos.Na nezinau,geda imonei rolleyes.gif .
Atsakyti
O mes labai su Gulbinienes torciukais susidraugave wub.gif wub.gif wub.gif
Jau ''Vysniukas'' ir ''Konkoriezis'' tai mylimukai musu blush2.gif wub.gif
Zinot , torno uzsinorejau, kad negaliu !!!! yahoo.gif
Atsakyti
Mes visad skanaujam Gulbinienes torciukus wub.gif , nebuvom niekad ne nusivyle ne nieko, labai skanu ir sviezia 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti