Man yra įstrigęs atmintin vienas skanus Bijolos tortas- Margarita lygtai vadinosi- irgi užsakinėjo gimtadieniui- čia seniai kažkada buvo. Ir žinau, kad bent jau tada daug kas jį užsakinėdavo.
Skonis- plaktos grietinėlės su šviežiomis braškėmis

Man tada pasirodė gana originalus skonis, ir nesaldus palyginus su kitais kreminiais tortais- ten tos šviežios braškės kažkaip įmaišytos į grietinėlę, ir trintos lygtai, kad kremas ružavas, bet turi aiškų ir subtilų šviežių braškių skonį- ne kokios uogienės ir ne cukrinį- o grynai šviežų tokį- ar buvo ten cielų braškių- nepamenu, seniai buvo- bet man regis kad nebuvo cielų, tačiau skonis šviežių braškių labai jautėsi- ir toks lengvas skonis- ne saldus, ne rūgštus, o toks švelnus ir lengvas buvo
Bet, vėl gi, čia skonio reikalas- nors aš iki tol nieko panašaus nebuvau ragavusi (tiesa, nedažnai valgau tortus, nes man jie per saldūs dažniausiai būna, tai nesu visko išragavusi, kas parduodama- bet šis

)
Papildyta:Ragainės kažkaip nepamenu, ar teko ką valgyti, o Gulbinienės- viskas labai gražu pas juos, ir produktai lyg ir geri, ir turėtų būt skanu- bet jau saldumas pas juos visko

-nu gal tik aš taip užtaikydavau vis- bet man pasirodė, kad ši firma labai jau negaili cukraus, kuris gadina šiaip jau puikių patiekalų skonį, todėl jei pas juos užsakinėčiau, tai prašyčiau, kad dėtų tik kokį trečdalį to cukraus, kuris paprastai dedamas pas juos. Bet kažin, ar į tokius prašymus jie atsižvelgia, ir ar galima