Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

QUOTE(Lamba @ 2008 05 02, 00:25)
Vestuvems uzsakinejom Mazojoj ragainei, mums labai patiko (skanus ir gan nebrangus lyginant su kitom imonem)  biggrin.gif , bet girdejau atsiliepimu, kad laiku nepadaro uzsakymo  g.gif , del to geriau uzsakima atsiimt priespaskutine diena iki sventes, o ne paskutine  mirksiukas.gif

http://www.mazojiragaine.lt/pro2.php

Bežiūrinėjant nuorodą mano dičkis jau "užsisakė" : man gimtadieniui va tą su kempiniuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 05 02, 15:59)
Wikonda.. labai aciu uz patarimus ir pagalba  4u.gif
Siaip norejau paklaust, kiek sveciu buvo, kad neuzteko torto?
Ir dar-Gulbinienes imone yra ir Vilniuj, ar tik Kaune? Jei yra Vilniuj, kaip butu galima gauti kontaktus? aciuks  4u.gif  Siaip kaina svarbi...  jei Bijoloj uz 2 kg tortuka reiks sumoket minimum 100 lt.. tai jau daugoka..  nes mums ir taip sis gimtadienis atsieis nepigiai.... wub.gif    bet, kita vertus, norisi sunui padaryti grazia svente..

Atsiprašau visų mamyčių jei, tai nuskambės, kaip reklama ax.gif bet tikrai nieko nereklamuoju 4u.gif
Domke čia tau Vilniuje kontaktai mirksiukas.gif VILNIUJE:
(PC „Super Netto“ patalpose)
L. Zamenhofo g. 3, Vilnius
Tel.: (5) 2641275
Darbo laikas:
I-VI 08:00-20:00 val.
VII 09:00-17:00 val.
Svečių buvo jei gerai prisimenu 15 lotuliukas.gif paskanaut visiems užteko rolleyes.gif biggrin.gif bet pakartot schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Mes maziukui gimtadieniui uzsakinejom Kaune Aleksote "Kacergės vingis" torta labai skanus ir grazus buvo thumbup.gif
http://www.kacergesv...alog&group_id=7

Uzsakem masina ir paprasta vaikiska, abu labai graziai papuosti su visokiais zuikuciais ,visciukais ,suniukais ir meskiukais apsodinti buvo ,vaikas akiu atitraukti negalejo. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
O man skaniausi tortai "Presto", jie visi standartiniai, tik rusi reikia pasirinkti. As 1-am vaiko gimtadieniui uzsakiau su vysniom ir pati papuosiau zaisliukais. Ju pirkau Thomas Philips tokie spec tortui su ideklu zvakutei. thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit mamos kokiu idaru uzsakinet torta doh.gif nesivaizduoju
jau apskaiciavau kad man reiks triju kg torto wub.gif
galvoju apie jogurtini, nes daugiau nieks nelenda i galva blush2.gif kokie dar buna skanus ir lengvi, ir ypac patinka maziesiems... mums Bijoloje siule morengini .. bet as atsisakiau schmoll.gif nepatinka tokie.. ir dar klausimukas . jie praso, kad uzsakinejant el.pastu torta, atsiusciau ir paveiksleli.. neturiu fantazijos.. kur ieskot paveiksleliu, nes uzsakant reik "prisegt" ir norima paveiksliuka rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 05 09, 22:04)
Patarkit mamos kokiu idaru uzsakinet torta  doh.gif  nesivaizduoju
jau apskaiciavau kad man reiks triju kg torto    wub.gif

Dar vaikams tortai su Rududu patinka thumbup.gif thumbup.gif o del paveiksleliu, parasyk googlei gimgtadienio tortas ir ieskok prie paveiksleliu rolleyes.gif
Va pvz user posted image Mano vyrui toks tortas jauciu labai patiktu lotuliukas.gif

Beje, ash UZ Virginijos saldumynus ir Gulbinienes tortus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAPPA: 09 gegužės 2008 - 22:12
Vis grįžtam į Bijolą. Šį sykį mažei 5-jo gimtadienio tortukas bus toks:
http://www.bijola.lt.....VAIK copy.jpg
Pati jubiliatė išsisrinko, o įdars bus -"Genelis"(viduj su bananais, toks lengvas). Nieko mandro, bet jau išbandytas daug sykių, visiem vaikam tinka ir patinka, todėl didelių ieškojimų ir nebuvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 10, 23:29)
Vis grįžtam į Bijolą. Šį sykį mažei 5-jo gimtadienio tortukas bus toks:
http://www.bijola.lt.....VAIK copy.jpg
Pati jubiliatė išsisrinko, o įdars bus -"Genelis"(viduj su bananais, toks lengvas). Nieko mandro, bet jau išbandytas daug sykių, visiem vaikam tinka ir patinka, todėl didelių ieškojimų ir nebuvo. smile.gif

Puskes dukrytes gimtadienyje buvo sis tortas. Kai ji pamaciau, buvau svelniai tariant sokiruota biggrin.gif Beprotiskai grazuuus!!! Ispudingas begal tikrai rolleyes.gif Po to pati sumasciau ka nors is Bijolos vaikisku tortu isrinkt, ir kai internete radau sia foto, tai akiai atrode 'kazkur matytas'. Tad galiu pasakyti jog foto atitinka matyt tik 30proc. viso grozio, realiai bus oho koks ispudis! bigsmile.gif tie ziedai taip prabangiai, mergaitiskai issiskleidzia wub.gif O kai ir suvalgyt juos galima, tai vaikams didziausia atrakcija.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 10 gegužės 2008 - 22:18
QUOTE(Sandruciux @ 2008 05 10, 22:16)
Puskes dukrytes gimtadienyje buvo sis tortas. Kai ji pamaciau, buvau svelniai tariant sokiruota biggrin.gif Beprotiskai grazuuus!!! Ispudingas begal tikrai rolleyes.gif Po to pati sumasciau ka nors is Bijolos vaikisku tortu isrinkt, ir kai internete radau sia foto, tai akiai atrode 'kazkur matytas'. Tad galiu pasakyti jog foto atitinka matyt tik 30proc. viso grozio, realiai bus oho koks ispudis! bigsmile.gif tie ziedai taip prabangiai, mergaitiskai issiskleidzia wub.gif O kai ir suvalgyt juos galima, tai vaikams didziausia atrakcija.. biggrin.gif

Rimtai? bigsmile.gif Labai smagu, kad bus dar fainesnis, o, kad lapeliai valgomi, tai iškart pasakė moteriškė. thumbup.gif
Pernai mažoji turėjo su Mickey, ružavą gražuolį, tai irgi buvo ohoho. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 05 11, 17:08)
Rimtai? bigsmile.gif Labai smagu, kad bus dar fainesnis, o, kad lapeliai valgomi, tai iškart pasakė moteriškė. thumbup.gif
Pernai mažoji turėjo su Mickey, ružavą gražuolį, tai irgi buvo ohoho. wub.gif

Aha! bigsmile.gif Garantuoju thumbup.gif

Nu geras, puskes dukrytes gimtadieny praeitais metais irgi buvo tortas su Mickey tuo biggrin.gif Man irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
Neseniai Vilniuje atradau Gulbinienės torčiukus, tai nei viena šventė nepraeina be jų, ypač šimtalapio. Niam niam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Runa: 14 gegužės 2008 - 12:16
QUOTE(Runa @ 2008 05 14, 12:15)
Neseniai Vilniuje atradau Gulbinienės torčiukus, tai nei viena šventė nepraeina be jų, ypač šimtalapio. Niam niam  wub.gif

Runa, prašom plačiau pasiskayti apie tą šimtalapį g.gif ... labai jau sudomino lotuliukas.gif Ar tikrai labai skanus? ax.gif
Atsakyti