Įkraunama...
Įkraunama...

Gimtadienio tortai

Mes jau keli metai išeilės užsisakynėjam Gulbienienes tortus skanus tikrai visada renkames senoliuka toks gaivus nesaldus bet man tie papošimai jei reikia labai jau rimtai progai pvz mergvakariui ar bernakariui kur turi buti tam tikros formos tai man asmeniškai nuo tu dažu ir tos plutos standžios skarndis sustoja ir mūtina visa para iš pradžių negalvojau bet kaip tik užsisakom su formom labai išmargintus gražius aš ju valgyt negaliu, krikštynom užsakiau balta su sidabriniais karoliukais. Dabar galvoju vaikui gimtadieniui pabandyti užsakyti iš Bijolos torta daug geru atsiliepimu apie ju konditerija.
Atsakyti
Virginijos saldumynai unsure.gif
http://www.vtv.lt/in...n...&Itemid=140
Atsakyti
Bijolai taip!!! thumbup.gif Niekad nenusivylėm, o peržengė visus lūkesčius.. rolleyes.gif Ir skonis geras, o svarbiausia išvaizda pritrenkianti wub.gif Galima su nuotrauka tortuką padaryti. Pvz mes turėjom draugės nuotrauką jachtoj su kapitono kepure. Tai užsakėm didžiulį tortą laivą, kuriame įmontavo tą nuotrauką. Vaizdelis pritrenkiantis, geriau už tikrąją dovaną buvo laugh.gif Tik, kad brangoka g.gif
Atsakyti
Aš apie Bijolą nuomonę šiek tiek pakeičiau g.gif , visuomet buvau jų klientė, bet po paskutinio torto juos rinksiuosi atsargiai. Mano tėtis šventė 70 m. jubiliejų, užsakiau "šikarną" tortą, papuoštą auksinio rudens lapais ir t.t. ir pan. Tortas mano mėgstamiausias: ambasadorius, bet to ambasadoriaus nei burną paimti nebuvo galima, jo glajus, užpildai ir kremas kartūs, rūgštūs, na nežinau, apskritai nevalgomi, taip ir liko gražioji mano dovana tik graži, bet visai neskani wacko.gif
Suprantu, kad būna nesėkmių, bet per tokią šventę klaidų norisi mažiausiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 11 balandžio 2008 - 06:28
Man patinka Gulbinienės tortukai antra met pas ją užsakinėju rolleyes.gif Pirmojo gimtadienio ir krikštynų tortukas buvo essen.gif ir ta saldi masė man labai patiko lotuliukas.gif Šį kartelį dar nežinau koks skonis, bet tikėkimės rytoj neteks nusivilti bigsmile.gif O užsakiau tortuką su savo sunyčio mėgstamais Vini pucho herojais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 04 25, 13:00)
Man patinka Gulbinienės tortukai antra met pas ją užsakinėju rolleyes.gif Pirmojo gimtadienio ir krikštynų tortukas buvo  essen.gif ir ta saldi masė man labai patiko lotuliukas.gif Šį kartelį dar nežinau koks skonis, bet tikėkimės rytoj neteks nusivilti bigsmile.gif O užsakiau tortuką su savo sunyčio mėgstamais Vini pucho herojais 4u.gif

Niu va atšventėm savo antrąjį jubiliejų lotuliukas.gif Mūsų tortukas labai paprastutis, bet skanumas rolleyes.gif essen.gif Šviežias šokoladinis su grietinėle, kokius aš dievinu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
tik uz mazosios ragaines gardumynus!!! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ruosiuosi treciajam sunaus gimtadieniui uzsakyti tortuka... siaip nei vienos firmos nesu bandzius... bet pagal aprasytas sioj temoj bandysiu, ko gero, is Bijolos.... ax.gif kadangi sunus tiesiog dievina masinas ir viska, kas su jomis susije, torto formos noreciau kokios nors masinytes.. maciau ju puslapiuke www.bijola.lt ... yra tikrai neblogu
tik noreciau paklausti tu mamyciu, kurios bande sios firmos tortukus -kokio skonio su kokiu idaru ar glajum jie gamina? g.gif neradau info apie tai... ir dar norejau paklaust? kokios mazdaug kainos (manau, imciau 2-3 kg torta)...
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 05 01, 19:51)
Sveikos  4u.gif
Ruosiuosi treciajam sunaus gimtadieniui uzsakyti tortuka... siaip nei vienos firmos nesu bandzius... bet pagal aprasytas sioj temoj bandysiu, ko gero, is Bijolos....  ax.gif  kadangi sunus tiesiog dievina masinas ir viska, kas su jomis susije, torto formos noreciau kokios nors masinytes..  maciau ju puslapiuke www.bijola.lt ... yra tikrai neblogu
tik noreciau paklausti tu mamyciu, kurios bande sios firmos tortukus -kokio skonio su kokiu idaru ar glajum jie gamina?  g.gif  neradau info apie tai...  ir dar norejau paklaust? kokios mazdaug kainos (manau, imciau 2-3 kg torta)...

Sveikutė, šeip pabandysiu tau atsakyti ką žinau mirksiukas.gif
Nesenai mums suėjo du metukai, tai teiravausi bijoloje kas kiek kainuoja ax.gif šeip manau jei norėtum to gražaus formuoto torčiuko jį gamintų iš tos saldžios masės, ji brangoka bijoloje neklausiau kiek kainuoja, bet bent jau pas Gulbiniene kg-45lt blink.gif nors pernai kainavo kg-30 ax.gif
Tai va sužinojau, kad jei užsisakinėji tortuką kg kaina priklauso nuo tortuko rūšies, aš domėjausi apie napaleona, nes iš jo gerai formuojasi, tai kg-29lt nei daug nei mažai, tai jei 2-3kg g.gif Ir jeigu neši savo foto pagal kurią formuos tortuką papildomai reiks mokėt 10lt doh.gif man čia nesamonė kažkokia blink.gif
Tai va nesirinkau aš tos bijolos blush2.gif kad ir kokie skanūs ir išgirti būtų tie tortai. Užsisakinėjom antrus metus iš Gulbinienės, o ten tas pats renkiesi tortus kainos ženkliai mažesnės ne reklamuoju, žinoma ta masė daug kainuos jei jos norėsi, bet vaikišką tortuką jei renkiesi, tai super padarys ir už jokias fotkes neims, galėsi pasakoti ir rodyti kokio nori bigsmile.gif thumbup.gif įkelsiu pirmojo gimtadienio foto man be galo mielas tortukas, o ką jau kalbėti apie skonį, svarbiausia šviežias blush2.gif Svečiai kartot prašė, bet neliko, nes jų buvo daug o tortukas 2kg lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos uz keliu savaites mazajai 1 metukai,noreciau irgi kokio ,,mandresnio,, torto biggrin.gif taigi laukiu pagalbos is klaipedieciu nes nezinau kur tokius daro verysad.gif viskas tik vilniuj,kaune..
Atsakyti
Bijoloj draugei uzsakiau toki temini tortuka. Cia jau pries keturis menesius. Tai zodziu, nepamenu tos sudeties, bet dare is lengviausios, zinau kad buvo toks ir lengvo skonio, daug tilpo suvalgyt. Na tikrai prie skonio prikibt nebuvo galima. Nesiau foto, per savaite pagamino torta, atvaziavau 5h anksciau nei buvo pasakyta, o tortukas jau buvo smile.gif zodziu sitoj srity jokiu trugdziu. Tortas pritrenkiantis, idedu foto, bet kazkaip jis cia tik siaip sau atrodo g.gif o dydis labai didelis buvo, tik matyt foto neiseina perteikt... svere 2kg. dar sone parasyta Gintarei 18. Viskas buvo valgoma thumbup.gif Nuo buriu iki ''vandens'' ant padeklo. Beje, uz padekla (jei jo nori) reik palikt 20Lt uzstata, po to gali kad ir po menesio atvezt ji-grazina. Tokios zinios is manes, nusiskundimu nulis, tik....norejau cia padaryti saunu prieda prie dovanos, o kainavo dvigubai daugiau nei dovana-100Lt doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 02 gegužės 2008 - 00:34
QUOTE(wikonda @ 2008 05 01, 23:54)
Sveikutė, šeip pabandysiu tau atsakyti ką žinau mirksiukas.gif
Nesenai mums suėjo du metukai, tai teiravausi bijoloje kas kiek kainuoja ax.gif šeip manau jei norėtum to gražaus formuoto torčiuko jį gamintų iš tos saldžios masės, ji brangoka bijoloje neklausiau kiek kainuoja, bet bent jau pas Gulbiniene kg-45lt blink.gif  nors pernai kainavo kg-30 ax.gif
Tai va sužinojau, kad jei užsisakinėji tortuką kg kaina priklauso nuo tortuko rūšies, aš domėjausi apie napaleona, nes iš jo gerai formuojasi, tai kg-29lt nei daug nei mažai, tai jei 2-3kg g.gif  Ir jeigu neši savo foto pagal kurią formuos tortuką papildomai reiks mokėt 10lt doh.gif man čia nesamonė kažkokia blink.gif
Tai va nesirinkau aš tos bijolos blush2.gif kad ir kokie skanūs ir išgirti būtų tie tortai. Užsisakinėjom antrus metus iš Gulbinienės, o ten tas pats renkiesi tortus kainos ženkliai mažesnės ne reklamuoju, žinoma ta masė daug kainuos jei jos norėsi, bet vaikišką tortuką jei renkiesi, tai super padarys ir už jokias fotkes neims, galėsi pasakoti ir rodyti kokio nori bigsmile.gif  thumbup.gif įkelsiu pirmojo gimtadienio foto man be galo mielas tortukas, o ką jau kalbėti apie skonį, svarbiausia šviežias blush2.gif Svečiai kartot prašė, bet neliko, nes jų buvo daug o tortukas 2kg lotuliukas.gif  blush2.gif

Wikonda.. labai aciu uz patarimus ir pagalba 4u.gif
Siaip norejau paklaust, kiek sveciu buvo, kad neuzteko torto?
Ir dar-Gulbinienes imone yra ir Vilniuj, ar tik Kaune? Jei yra Vilniuj, kaip butu galima gauti kontaktus? aciuks 4u.gif Siaip kaina svarbi... jei Bijoloj uz 2 kg tortuka reiks sumoket minimum 100 lt.. tai jau daugoka.. nes mums ir taip sis gimtadienis atsieis nepigiai.... wub.gif bet, kita vertus, norisi sunui padaryti grazia svente..
Atsakyti