Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 06, 22:50)
user posted image
Papildyta:
user posted image

Man labai grazu cia wub.gif
Atsakyti
Man kazkaip keista kai angliskas ar prancuziskas stiliai priskiriami tik naujiesiems rusams.Kad Rusijoje galima viso to grozio atvezti is viso pasaulio pamatyt tai taip,cia mes galim tik padusaut,pas mus nera tokio pasirinkimo.Jei kazko panasaus nori pirk is katalogo,o tai labai netinkamas variantas,kaip pirkti brangu balda jo nepaciupinejus,gyvai nemacius.
Man asmeniskai tai nepatinka plokstiniai baldai smile.gif Be to klasika visad bus grazi ir madinga.Tokius baldus gali ir anukams palikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2007 06 13, 11:12)
Man kazkaip keista kai angliskas ar prancuziskas stiliai priskiriami tik naujiesiems rusams.Kad Rusijoje galima viso to grozio atvezti is viso pasaulio pamatyt tai taip,cia mes galim tik padusaut,pas mus nera tokio pasirinkimo.Jei kazko panasaus nori pirk is katalogo,o tai labai netinkamas variantas,kaip pirkti brangu balda jo nepaciupinejus,gyvai nemacius.

anglisko stiliaus cia nelabai iziuriu g.gif
o isprotejusios ikeltose foto matau , kad pinigu yra o skonio nei laso , jau nebekalbant apie namu jaukuma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 13 birželio 2007 - 10:48
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 13, 10:47)
anglisko stiliaus cia nelabai iziuriu  g.gif
  o isprotejusios ikeltose foto matau , kad pinigu yra o skonio nei laso , jau nebekalbant apie namu jaukuma  rolleyes.gif

O cia jau skonio reikalas, man tos nuotraukos yra tikrai grazios 4u.gif
Atsakyti
Tai jau taip... Ypac nuo teliko ir jo spintelės klasika padvelkė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2007 06 13, 14:13)

drinks_cheers.gif .Gal ir grazu,bet ne mano skonio schmoll.gif .As taip nenoreciau gyvent unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2007 06 13, 13:13)

Taikliai tu čia karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, tas telikas cia nelabai kaip atrodo, bet cia norejo parodyti uzuolaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 13, 10:47)
anglisko stiliaus cia nelabai iziuriu  g.gif
  o isprotejusios ikeltose foto matau , kad pinigu yra o skonio nei laso , jau nebekalbant apie namu jaukuma  rolleyes.gif

O man daugelyje nuotrauku - grazu, tikrai kai kuriuos elementus pasivogsiu sau 4u.gif
Papildyta:
Merginos o gal kas pazistat eksterjero dizaineriu?
IESKAU EKSTERJERO DIZAINERIO!!!!!
Atsakyti
karaliskas stilius, jai mano vyras nebutu pries toki stiliu, mano namai buten butu tokiu stilium
KARALISKA
Atsakyti
Kokia tema bigsmile.gif thumbup.gif

Vieni vieną įmeta,kiti kitą smile.gif Surandi ir kas pačiam patinka thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 10 sausio 2008 - 17:23
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 01 10, 17:06)

man patinka toks stiliukas ...grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:

user posted image

user posted image
Atsakyti