Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
jooooooooo, grazu, bet kaions turbut doh.gif desimtymtukstanciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 06 08, 13:23)
jooooooooo, grazu, bet kaions turbut doh.gif  desimtymtukstanciu g.gif

Tai cia bet koki remonta darant kainos milziniskos ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 08, 13:32)
Tai cia bet koki remonta darant kainos milziniskos  ph34r.gif

o man čia visiškai ne prie širdies schmoll.gif kazko naujaisiais rusais paduoda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 12, 00:51)
o man čia visiškai ne prie širdies  schmoll.gif  kazko naujaisiais rusais paduoda cool.gif

yep drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man čia pats baisiausias skyrelis, turbūt išprotėčiau, jei tektų panašiuose namuose gyventi blink.gif . Bet nepykit, kam patinka, dėl skonio nesiginčijama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 12, 01:51)
o man čia visiškai ne prie širdies  schmoll.gif  kazko naujaisiais rusais paduoda cool.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Kazkaip ir tie rusiski interjero zurnalai man grynai naujuju rusu stiliaus - bet yra gi ir naujuju lietuviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 12 birželio 2007 - 09:11
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 06 12, 00:51)

Aš ir tą patį pagalvojau-man išvis nederinami halogenai su klasika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 12, 08:38)

Išprotėjusi, plz.... neteršk forumo skilties, nes didelė beskonybė visur. Kiek žiūrėjau sudėtų tavo nuotraukų, jos visos tokios- nelabai.... Ir į kokį tu stilių taikai?
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 06 12, 23:29)
Išprotėjusi, plz.... neteršk forumo skilties, nes didelė beskonybė visur. Kiek žiūrėjau sudėtų tavo nuotraukų, jos visos tokios- nelabai.... Ir į kokį tu stilių taikai?

drinks_cheers.gif
Atsakyti