cia susijes straipsniukas, gal kas susidomesit
jusu namu jaukumas
Gal kam reiktu dizainerio, mano buves dizaineris dabar laisvesnis, galetu padeti sudelioti i vietas daugeli dalyku, patarti, turi visas programas virtuves baldams sukurti, uz nustatyta mokesti padarytu virtuves baldu projekta.....
Zodziu kam prireiks duociau jo kontaktus
Zodziu kam prireiks duociau jo kontaktus
QUOTE(Milduxs @ 2009 01 26, 16:01)
Aciu
o gal teko kam nors buti parduotuveje Savanoriu pr. "Inbaldai"? Maciau kazkur reklama, tai pasirode visai tokie grazus baldai, link klasikos. Gal kas gyvai matete?
o gal teko kam nors buti parduotuveje Savanoriu pr. "Inbaldai"? Maciau kazkur reklama, tai pasirode visai tokie grazus baldai, link klasikos. Gal kas gyvai matete?
Yra ir Akropolyje, prie Ermitažo, CD Style parduotuvėje keletas baldukų.
http://www.kemena.lt...baldu-katalogas deko žurnale radau šitą firmą labai gražių baldų yra gaila tik kad kainų nerašo
kažko neišeina ykelt paveiksliuko
http://www.quelle.de.....efview=search
sakykit tokio stiliaus baldai (medžio masyvas) derėtų kuriant klasikinį interjerą ar ne
http://www.quelle.de.....efview=search
sakykit tokio stiliaus baldai (medžio masyvas) derėtų kuriant klasikinį interjerą ar ne
Mano subjektyvia nuomone netinka. Nors klasikiniam interjere labai dažnai atsiranda vienas kitas modernus baldas. Bet geriau, kai tas baldas būna išskirtinis, įdomaus dizaino
QUOTE(Spyglienė @ 2009 02 20, 10:25)
Mano subjektyvia nuomone netinka. Nors klasikiniam interjere labai dažnai atsiranda vienas kitas modernus baldas. Bet geriau, kai tas baldas būna išskirtinis, įdomaus dizaino
ačiū labai už nuomonę ir man jie labiau į moderną, nors pardavėjas aiškina moderni klasika bet gavosi taip kad svetainėje stovi klasikiniai odiniai minkšti baldai lenktų formų ir tokia kaip ydėjau nuorodą indauja, komoda ir televizoriaus komoda. Reikia kurti kambario interjera ir svarstau kaip čia pasielgti
Reikia rasti išeitį ir kiek ymanoma išgauti vientisumą, sienos baltos su vos gelsvu atspalviu. Dabar galvoju valgomojo stalą derinti prie kietų ar minkštų baldų
Pati baisiausia mintis kokia gali kilti, kad reikia parduoti kietuosius baldus (arba ieškoti jiems vietos kitose patalpose) Gal dar bus nuomonių :ax:Minkšti tokie
Šitie minkšti neutralūs, prie visko tinka.
Oste. Pirmiausia - kiek ir ko reikia. Toliau - ką reikia paderinti. Kaip čia foto - vitrina su komoda vienos operos. Pirkti ne tai, kas pigiau arba kam akcija, o kas miela širdžiai. Daugelį dalykų galbūt išvis nereik paskubom įsigyt. Bent jau aš asmeniškai metų metais žiūrėt galiu, reikia man to daikto, ar nereikia.
Oste. Pirmiausia - kiek ir ko reikia. Toliau - ką reikia paderinti. Kaip čia foto - vitrina su komoda vienos operos. Pirkti ne tai, kas pigiau arba kam akcija, o kas miela širdžiai. Daugelį dalykų galbūt išvis nereik paskubom įsigyt. Bent jau aš asmeniškai metų metais žiūrėt galiu, reikia man to daikto, ar nereikia.
QUOTE(VILIMA @ 2009 02 05, 10:03)
O kada tu pasirodysi ? (kiek galima laukti ? )
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 02 20, 13:48)
Jau gyvenu Tik dar sunku, ne viskas pilnai irengta ne visos dezes ispokuotos