kusachiau, aciu tau labai labai
QUOTE(kusachius @ 2008 12 18, 17:32)
na iš šių interjerų tik trys ar keturi yra "muziejiniai", visi kiti -gyvenami šiais laikais, ir juose nemažai šiuolaikinių akcentų galima aptikti bet aš supratau ką turi omenyje, parankiosiu ir tokių, šiuolaikiškesnių, tik užtruks. Kompe nedaug turiu tokios stilistikos pavyzdžių, o atrinkt iš knygų ir žurnalų reikia laiko nemažai tam skirti
Labai lauksiu ir aš, nes mano namuciai kaip tik "i ta puse" turetu buti.
Labai ačiū už tokias pastangas.
Skaiciau daug diskusiju apie tai kas klasika, kas ne klasika O man pvz. klasika yra viskas, kas grazu ir ne kubiko formos
O cia keli vaizdeliai, kur man labai patiko, nezinau kiek as pataikiau i tema, bet tikuos nebarsit
Papildyta:
Ir dar graziu vaideliu
Papildyta:
Ko tai as isijauciau
O cia keli vaizdeliai, kur man labai patiko, nezinau kiek as pataikiau i tema, bet tikuos nebarsit
Papildyta:
Ir dar graziu vaideliu
Papildyta:
Ko tai as isijauciau
Kusachiau - aciu dideliausias uz pena akytems, bet toookie dideli palociai ne kiekvienai
O vat ka tikurila ikele, tai manau siu dienu aktualijos/interpretacijos klasikos tema (jezau kokiu protingu zodziu panaudojau ) ir tegul sako kas nori kad as neisprusus, bet man dzin nes man grazu ir noreciau taip gyventi
O vat ka tikurila ikele, tai manau siu dienu aktualijos/interpretacijos klasikos tema (jezau kokiu protingu zodziu panaudojau ) ir tegul sako kas nori kad as neisprusus, bet man dzin nes man grazu ir noreciau taip gyventi
Kazko apmire gera temike, keliu i virsu.
Tikurila ikelei graziu klasikos pavyzdziu
Papildyta:
Vilima, gal jau suoliukas atplauke, labai jau smalsu.
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2008 12 29, 20:32)
Kazko apmire gera temike, keliu i virsu.
Papildyta:
Papildyta:
Laukiu dar... Kazkur sausio gale vasario pradzioj bus....
Gal kas turit nemazo formato RAFAELIO ANGEL paveiksla?(foto)
labai gražios nuotraukytės
MERGINOS-SOS !!
Turiu broka namie, zut but reikalingi lipdiniai ( ne gipsiniai , aisku) ne mazesni, nei 20 cm plocio ! Kur ju galima ieskot, niekur nerandu
Turiu broka namie, zut but reikalingi lipdiniai ( ne gipsiniai , aisku) ne mazesni, nei 20 cm plocio ! Kur ju galima ieskot, niekur nerandu
QUOTE(voveriena @ 2008 12 30, 08:19)
MERGINOS-SOS !!
O paveiksla ar laikrodi i ta vieta neimanoma pakabinti?
nea, siena skyla per VISA jos ilgi
reik kazko, kaip zydrojoje fotkeje, bet kur gaut , nusisausiu
reik kazko, kaip zydrojoje fotkeje, bet kur gaut , nusisausiu