Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

siulau atidaryti nauja tema,o sia lai baigia trr g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 17, 15:19)
siulau atidaryti nauja tema,o sia lai baigia trr g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

tai kad patarimai neįmanomi be argumentų, jų nieks neklausys, o argumentai ir yra teorija. mirksiukas.gif
vietoj to kad piktintis geriau paprasčiausiai susitartumėt kas šioje temoje yra klasika. tiek ir tenorėjau pasakyti.

o temą galite kurti naują, man ir ten bus labai įdomu biggrin.gif
Atsakyti
trrr, man tai toks klausimas retorinis pasistojo, kad tau bus ten idomu kitoj temoj, tai as tuo neabejoju, bet vat ar mums bus ten idomu su tavim, na, cia jau klausimas lieka atviras biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 12 17, 14:43)
kodėl iš tuščio į kiaurą, tai jums pro vieną ausį įėjo pro kitą išėjo, todėl ir liko tuščia. nepatinka neskaitykit, tas teorijas tiesiog praleiskit.  bigsmile.gif

Su ausim pas mane viskas tvarkoje, ačiū.
O jūsų paistalų ir neskaitau, nesusireikšminkit bigsmile.gif
*****, gera tema buvo, kol kažkam kažkas neužkliuvo ir prasidėjo pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 12 17, 15:59)
trrr, man tai toks klausimas retorinis pasistojo, kad tau bus ten idomu kitoj temoj, tai as tuo neabejoju, bet vat ar mums bus ten idomu su tavim, na, cia jau klausimas lieka atviras biggrin.gif

man nusispjauti, aš neofftopinu, nieko nevaikau ir neįžeidinėju, būsiu kiek norėsiu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 12 17, 16:09)
O jūsų paistalų ir neskaitau, nesusireikšminkit bigsmile.gif

tai jei neskaitote, tai kaip tada jie jums užkliuvo? ir iš kur tuomet žinote, kad ten iš tuščio į kiaurą?? bigsmile.gif ar jum tiesiog čia vietos maža, kad kabinėjatės?
o terminą ne aš pirma užkliudžiau jeigu ka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 17 gruodžio 2008 - 16:06
trr jusu nepazyst ,cia virtualus bendravimas,bet atrodote keista persona g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 17, 18:21)
trr jusu nepazyst ,cia virtualus bendravimas,bet atrodote keista persona g.gif

ačiū, pamaloninote, o ką, keisti čia neįleidžiami? bigsmile.gif
Atsakyti
knygyne "Humanitas" yra labai gerų knygų apie interjerą. Tik žiūrint kokiam tikslui nori jas naudoti -kad įsigilinti į konkrečius stilius, ar tiesiog įkvėpimui, kuriant istorinio stiliaus interjerą?
bet kuriuo atveju, jei norite susidaryti teisingesnį įspūdį apie istorinius stilius, tai mažiausiai tam tinka lietuviški ir rusiški žurnalai, nes ten dominuoja naujųjų rusų namai, su begale kičo, eklektikos ir bala žino kokių nesamonių biggrin.gif doh.gif taipogi amerikietiški pavyzdžiai dažnai būna klaidinantys, nes jie ten nei klasikos, nei baroko nei renesanso nėra turėję, tad prifantazuoja savaip.

As noreciau tokios, kad butu daug nuotrauku su interjeru, bet tik klasikiniu, ir trumpi aprasymai apie ta stiliu toje nuotraukoje. Na, reikes uzeiti i ta knygyna, prie progos. Tik dar reikia pasiziureti, kur toks yra blush2.gif
O del zurnalu...Tai siaubas..."Mano namai" seniau buvo daug geresnis zurnalas, o dabar... Nebera del ko jo pirkti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niam: 17 gruodžio 2008 - 18:43
QUOTE(trr @ 2008 12 17, 13:53)
beje, kusachiau, dabar iš paskutinių jūsų postų konteksto supratau, kad jūs klasikos terminą kuo tiksliausiai vartojate ta reikšme, kuri mano citatoje iš žodyno buvo pažymėta 3 nr., priminsiu:
taigi taip iškarto ir reikėjo sakyti - nr.3. o ne vaikščioti tiesiai per aplinkui ir painioti mane su tom gotikinėm bažnyčiom, (kurios tokiu atveju visai ne prieko)
o tai, kas buvo šioje temoje vadinama/suprantama klasika iki jūsų pasirodymo (visi senieji stiliai iki modernizmo) jūs vadinate istoriniais stiliais. va dabar jau yra kažkokie rėmai ir galima susikalbėti.  cool.gif

tai aš pasakiau jau pirmam ir antram savo poste, o kad jums taip ilgai buvo neaišku, kai jau daugelis moteriškių be spec išsilavinimo susigaudė, tai čia labiau jūsų bėda, nei mano.
Ir pasiūlymas mano buvo ne kišti jau esamą temą į kuo siauresnius klasiko rėmus, žūt būt įrodyti, kas tai yra pagal žodynus, ir užtvindyt temą plepalais, o ateityje galbūt rinktis temai platesnį pavadinimą. Tik tiek.
4u.gif
vakare įdėsiu nuotraukų, nes kažkaip jaučiuos iš dalies kalta dėl apgadintos auros temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 17, 19:47)
tai aš pasakiau jau pirmam ir antram savo poste, o kad jums taip ilgai buvo neaišku, kai jau daugelis moteriškių be spec išsilavinimo susigaudė, tai čia labiau jūsų bėda, nei mano.
Ir pasiūlymas mano buvo ne kišti jau esamą temą į kuo siauresnius klasiko rėmus, žūt būt įrodyti, kas tai yra pagal žodynus, ir užtvindyt temą plepalais, o ateityje galbūt rinktis temai platesnį pavadinimą. Tik tiek.
4u.gif
vakare įdėsiu nuotraukų, nes kažkaip jaučiuos iš dalies kalta dėl apgadintos auros temoje  biggrin.gif

na žodyną jūs pirma išsitraukėte 4u.gif bet užteks, tegu žmonės grįžta prie paveiksliukų.
o ar moteriškės susigaudė pažiūrėsim kai jos naują temą sukurs mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 12 17, 21:01)
o ar moteriškės susigaudė pažiūrėsim kai jos naują temą sukurs  mirksiukas.gif  hihihi.gif

Tai jau JUS, miela trr, ne kiek nebusit prisidejusi prie to susigaudymo...Prasiau prasiau foto su klasikiniu interjeru, ne kokiu kiciniu, ne kokiu sumodernintu, O NORMALIU! Taciau i tai nebuvo visai atsizvelgta schmoll.gif

Tad, jau nereikia cia varyt ant tu, kas liks nesuprate! Mano supratimas liko toks, koks ir buvo! Tik, kad prasiplete akiratis is teoriniu ziniu...Bet namu kurimuisi tai itakos nepadare, nes as apie laminatus, amerikinius ispustus baldus ir t.t. jau seniai zinojau.
Bet ir teorija uzkabino! Zadu pasiskaityneti, jei tik rasiu nenuobodziu knygeliu thumbup.gif
Atsakyti