QUOTE(Cobre @ 2008 12 15, 02:18)
Tos jusu diskusijos labai idomios ir tikriausiai kazkam naudingos. bet ... o kas toliau, nuotrauku dar galima deti? nes gal pavadinimas ir netikslus, bet tema ne nauja ir iki siol niekam neuzkliuvo, tiesiog gal ji platesne, negu galima butu suprasti pagal pavadinima. gal tesiam, kaip buvo ir nustojam kabinetis, na, yra dabar, kaip yra, temos pavadinimo, juk dabar nekeisime, ane jei jau cia tiek daug profesionalu susirinko, tai gal geriau komentuojam imestus interjerus, jei jau matysite kazka negero imestuose pavyzdziuose, prasome mums, nesuprantancioms paaiskinti, kad nenuklystume nuo kelio takelio . o kas kicas ar ne kicas, gal padiskutuokite tam skirtoje temoje , nes cia jau diskusija be pabaigos gaunasi, pradzioje aiskinama, kad stalininiuose namuose gipsiniai karnizai yra visiskas nesusipratimas ir absoliutus blogis (gal taip ir nenoreta pasakyti, bet is posto tai niekaip kitaip ir neatrodo), paskui, nagrinejant konkretu pavyzdi, paaiskeja, kad net labai gerai cia viskas , tai daroma isvada, kad reikia kiekviena karta imti konkretu pavyzdi ir ji nagrineti, kad gerai ir teisingai, o kas priesingai. Kadangi daugiau nei viena savo namuciu parodyti nebenori, o ir ne tam si tema buvo sukurta, tai gal ir diskusija tikslinga baigti
Kusachiau, nu tu ir uzvirei koses , o juk tik pasiulei ateityje patikslinti pavadinima
Kusachiau, nu tu ir uzvirei koses , o juk tik pasiulei ateityje patikslinti pavadinima
pirmiausia niekas prie nieko (nei prie temos, nei prie klasikos) nesikabinėja
(nesuprantu, kodėl kartais žmonės išgirdę kažkokią paprasčiausią sąmprotavimą, nuomonę ar info pasijaučia puolami)
tai užkliuvo ir tas stalininis pavyzdys gal tikrai ne taip išsireiškiau? rodos gi vėliau viską paaiškinau.. paminėjau jį tam, kad nupasakoti žodžiais patį puošybos principą. ir kaip sakiau viena yra rasti tokius dalykus sename name, kita yra tokius kopijuoti naujame. viena yra stalininis stilius iš pasaulio meno istorijos perspektyvos, visai kas kita yra stalininis stilius iš mano virtuvės lango perspektyvos (t.y. mano realybėje ir buityje). nusibodo kartotis.
traukit savo tuos pavyzdžius ir pakalbėsim. kalbėsiu tik gera. (jei mano akimis bus kas blogai patylėsiu)
beje, jūs apskritai juk galite nepaisyti šitos diskusijos ir toliau dėti ir aptarinėti nuotraukas, o mes čia šone padiskutuosim. gi vietos pilna