Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(VILIMA @ 2008 12 10, 18:58)
Aciu Aciu  blush2.gif  Siaip pati su nerimu jo laukiu, ar atitiks foto realybe  g.gif

Lauksim ir mes 4u.gif tikiuosi parodysi, kaip "gyvai" atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielija @ 2008 12 10, 20:54)
Lauksim ir mes  4u.gif  tikiuosi parodysi, kaip "gyvai" atrodo  4u.gif

Zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 12 09, 15:02)
Aciukas. Pavartysiu atsilaisvinusi, o suoliukas turetu sia savaite jau isplaukti.... stojo 712Lt.
http://www.wildorchi...oman_Bench.html

Sveikos, kaip tik ieshkau sau kazko panasau. stai ka radau:
http://www.reprodukc...i/kedes/krs-221

http://www.dubingiai...266.html?lang=2

Gal kam bus naudinga. Tas ish dubingiu gyva pasirode neblogas, per kelias dienas susigalvosi ir imsiu kazka itariu g.gif
Papildyta:
Radau edes apie kurias svajojau, deja neikandamos schmoll.gif

Pasigrozekite ax.gif

http://www.reprodukc...i/kedes/krs-367
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .greitai.: 10 gruodžio 2008 - 23:04
user posted image

user posted image
Atsakyti
peržiūrėjau dalį čia sudėtų nuotraukų, ir pastebėjau, kad čia nemažai dedama interjerų, kurie visai nėra klasikiniai g.gif ne viskas, kas nėra modernu, yra klasika mirksiukas.gif ta sąvoka apima labai konkretų laikotarpį, su konkrečiais bruožais, pasižymi griežtumu ir santūrumu.
Kad ir paskutinis įdėtas interjeras -jame į klasikos pusę nebent krėsliukai, bet ir tai, ten labiau interpretacija klasikos tema. Židinys panašiausias į rokoko stilių, spinta tolimųjų rytų, kilimas -artimųjų rytų (etno stilius), staliukai ir šviestuvas -modernūs. Beja, nekritikuoju to interjero, man jis patinka visai.
Priešpaskutinis (šis jau man nepatinka) turi vienintelį židinį, kuris atkartoja nors ir deformuotas, bet klasikos formas. Daugiau nieko klasikinio jame nėra g.gif
Tiesiog jeigu tema -"klasika mūsų namuose", tai dėl aiškumo, ar neturėtų būti griežčiau laikomasi to stiliaus sąvokos?
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 11, 11:44)
peržiūrėjau dalį čia sudėtų nuotraukų, ir pastebėjau, kad čia nemažai dedama interjerų, kurie visai nėra klasikiniai  g.gif  ne viskas, kas nėra modernu, yra klasika  mirksiukas.gif ta sąvoka apima labai konkretų laikotarpį, su konkrečiais bruožais, pasižymi griežtumu ir santūrumu.
Kad ir paskutinis įdėtas interjeras -jame į klasikos pusę nebent krėsliukai, bet ir tai, ten labiau interpretacija klasikos tema. Židinys panašiausias į rokoko stilių, spinta tolimųjų rytų, kilimas -artimųjų rytų (etno stilius), staliukai ir šviestuvas -modernūs. Beja, nekritikuoju to interjero, man jis patinka visai.
Priešpaskutinis (šis jau man nepatinka) turi vienintelį židinį, kuris atkartoja nors ir deformuotas, bet klasikos formas. Daugiau nieko klasikinio jame nėra  g.gif
Tiesiog jeigu tema -"klasika mūsų namuose", tai dėl aiškumo, ar neturėtų būti griežčiau laikomasi to stiliaus sąvokos?

mes gi namus irenginajame o ne referatus rasome apie klasika ir jos atmainas ir laikotarpius. Tiesiog ieskome ideju , kaip galima padaryti graziau. mirksiukas.gif Nemanau ,kad reikia atskiru temu apie rokoko styliu ir t.t.
Nebent pavadinti tema palengvinta ir pritaikyta gyvenimui klasika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 12 11, 12:50)
mes gi namus irenginajame o ne referatus rasome apie klasika ir jos atmainas ir laikotarpius. Tiesiog ieskome ideju , kaip galima padaryti graziau.  mirksiukas.gif Nemanau ,kad reikia atskiru temu apie rokoko styliu ir t.t.
Nebent pavadinti tema palengvinta ir pritaikyta gyvenimui klasika  biggrin.gif

tai juk ir nesiūlau kurti atskirų temų kiekvienam stiliui, tik gal tada ir ši neturėtų vadintis vieno konkretaus stiliaus vardu g.gif juk yra bendresni pavadinimai, kaip "istorinio stiliaus interjerai" ar "viskas, kas ne modernu", ar "minimalizmui kaput!" biggrin.gif nors ir modernių čia mačiau ne vieną. Juk klasika lygiai kaip ir barokas, rokokas ar gotika yra konkretus stilius. Šiaip man tai tas pats, bet gal kažkam, kas ateina čia ieškodamas būtent klasikos, būna painu šioje mišrainėje.
4u.gif
Atsakyti
Man tas "minimalizmui kaput" labai patiko biggrin.gif biggrin.gif reiks kita tema taip ir pavadinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 11, 10:56)
tai juk ir nesiūlau kurti atskirų temų kiekvienam stiliui, tik gal tada ir ši neturėtų vadintis vieno konkretaus stiliaus vardu  g.gif  juk yra bendresni pavadinimai, kaip "istorinio stiliaus interjerai" ar "viskas, kas ne modernu", ar "minimalizmui kaput!"  biggrin.gif  nors ir modernių čia mačiau ne vieną. Juk klasika lygiai kaip ir barokas, rokokas ar gotika yra konkretus stilius. Šiaip man tai tas pats, bet gal kažkam, kas ateina čia ieškodamas būtent klasikos, būna painu šioje mišrainėje.
4u.gif

O aš nepritariu jūsų mintims. Manau temos pavadinimas puikiai atitinka dedamas nuotraukas. Pritariu, kad kai kuriose nuotraukose klasikos nė dulkėse nerasi, tačiau manau daugumoje jei ne visumoje , tai bent aksesuaruose klasikos tikrai rasi.
Pvz mes savo namus įrenginėjame stilių kratiniu (klasika/Country/Provance) ir man užtenka jog kai kuriose nuotraukose matau klasikinį akcentą, kurį galbūt mielai pritaikyčiau savo interjere. Vien klasikai skirta tema manau turėtų vadintis "Klasikinis interjeras" ar pan., o dabar - viskas gerai wink.gif
Atsakyti

Man ir patiktu, kad jei tema apie klasikini stiliu, tai apie tai butu cia ir kalbama 4u.gif
Bet visvien cia uzeinu pasiziurineti, nors retai tos tikrosios klasikos pamatau rolleyes.gif
Nes ,manau, tema mirtu, jei butu laikomasi tu remu, mazai, kas toki stiliu megsta ir tikrai ji supranta rolleyes.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 11, 11:44)

drinks_cheers.gif sutinku su tavaja nuomone mirksiukas.gif
Jei as uzsuku i klasikos skyreli, tai jame ir noreciau matyti (o gal kas net nezino dar kaip atrodo klasikinis interjeras ir atsidaro tema, kad pamatytu, pamato rokoko, baroko, rytus, ir po to kur nors veptels, o kokia klasika....) klasika
Man patiko pastebejimas, kad tema galetu buti ivardinta kitaip, net ir pvz duotas thumbup.gif minimalizmui kaput lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 12 gruodžio 2008 - 00:09
QUOTE(VILIMA @ 2008 12 09, 16:02)
Aciukas. Pavartysiu atsilaisvinusi, o suoliukas turetu sia savaite jau isplaukti.... stojo 712Lt.
http://www.wildorchi...oman_Bench.html

Kiek daug grozybiu, sakykit, jus pati siunciates ar per tarpininkes, gal galetumet man i az parasyti 4u.gif
Atsakyti