Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(VILIMA @ 2007 05 18, 13:40)
O kokios apytiksliai pas juos kainos?

Man jos pasirode labai geros, ypac stalu,kedziu, sofuciu nedideliu, konsoliu, komodu, staliuku. Aisku yra ir brangiu.Siaip reikia laukti kol atsives ir kainas susides, nes nauja cia gamykla, dar net medziagos jie ten neturi klientams.
Bet as likau suzaveta, labai grazus baldai-sakiau beveik viska sios gamyklos pirksiu.Tiesa- lovu tai negamina normaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 05 18, 12:51)
Man jos pasirode labai geros, ypac stalu,kedziu, sofuciu nedideliu, konsoliu, komodu, staliuku. Aisku yra ir brangiu.Siaip reikia laukti kol atsives ir kainas susides, nes nauja cia gamykla, dar net medziagos jie ten neturi klientams.
Bet as likau suzaveta, labai grazus baldai-sakiau beveik viska sios gamyklos pirksiu.Tiesa- lovu tai negamina normaliu  rolleyes.gif

Pakolkas as buvau apsistojusi ties JUODOJO ALKSNIO IMPERIAL sekcija (apie 8000Lt.), o kiek mazdaug ten sekcijos?

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 03, 22:30)

Kokia grazi foto wub.gif skoningai irengta
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 03, 21:30)

Nu bet tvarka wub.gif isivaizduoju pas mane ji ilgai neissilaikys, kai perleks abu su sokoladiniais sureliais cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 04, 10:25)

Kaip grazu unsure.gif
Atsakyti
ir kaip neperkrauta rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 06 04, 11:25)

siaip viskas grazu, nu bet tie "maisai" ant grindu tai neeee schmoll.gif Man reikia sofkutes wub.gif ant kurios galeciau ilsetis ir visa kita rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti