Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

Labai garzus mamos namuciai westa wub.gif

Kaja nuostabu 4u.gif O kilimu as irgi niekur nedeciau, dar cia veltui juos purtyti, ir taip laiko truksta.... Bet kad grazu, tai tiksliai.... Papasakok ka montavot i paslepta apsvietima, lempas ar diodus?
Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2008 10 20, 13:22)
Labai garzus mamos namuciai westa  wub.gif

Kaja nuostabu  4u.gif  O kilimu as irgi niekur nedeciau, dar cia veltui juos purtyti, ir taip laiko truksta.... Bet kad grazu, tai tiksliai.... Papasakok ka montavot i paslepta apsvietima, lempas ar diodus?

Beje taip pat domina kur uzuolaidas uzsakinejot, kokia firma siuvo?
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 25, 23:17)
o langu ir as norejau mediniu, is abieju pusiu rudu. bet pinigeliai kiti, taigi yra kaip yra. tik jei darysit medinius is vidaus, nedazykit vadinamu ''atkosu'' baltai, geriau ta pacia spalva, kaip sienos. pas mus jie balti, nes nenorejau, kad iskristu is konteksto baltas remas. o taip susilieja.
del erdves sumazinimo nebijociau, ypac kai namas, tai tikrai jos nesuvalgys. bus tik jaukiau. jei kisenele leidzia, tai as uz naturaluma  smile.gif

o cia musu vonia:

Ojura, namučiai Jūsų puikūs, nuostabūs, nepakartojami wub.gif wub.gif wub.gif Sėkmės kūryboje ir "perliukų" paieškoje thumbup.gif
O vonios kambarys wub.gif pats gražiausias kokį SM teko matyti bigsmile.gif

Turiu ir aš tau pora klausymėlių: kur pirkote šviestuvą virš valgomojo stalo? Radau krūvą gražių UK psl. nes LT arba nėra iš ko rinktis arba kaina blink.gif blink.gif
Ir ar virtuvės gartraukis ne "Elica" firmos? Nes pagal stilių ir mum tokio reikėtų, bet bijau ar užteks galingumo, nes virtuvės erdvė bendra su svetaine g.gif O bėda ta, kad tokio stiliaus gartraukiai nėra labai galingi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 12:51)
vis norėjau parodyt mamos kotedžą .. mes beveik kartu įsirenginėjom.. kelias foto jos dizaineris įsidėjo į savo psl.. jos kotedžo stilius manau labiau tinkamas šiai temai  smile.gif ČIA .. jos 4 -7foto  4u.gif

westa, nu labai gražiai tavo mamukas įsikūrė bigsmile.gif Galėtų tik nuotraukų daugiau būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 20, 16:50)
westa, nu labai gražiai tavo mamukas įsikūrė bigsmile.gif Galėtų tik nuotraukų daugiau būti smile.gif

tai kad pagrindas kaip ir matosi.. tik darbo, svečių kambariai nenufotografuoti ir vonios.. visas pagrindas matosi smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 16:58)
tai kad pagrindas kaip ir matosi.. tik darbo, svečių kambariai nenufotografuoti ir vonios.. visas pagrindas matosi  smile.gif ..

Nu ne tiek jau mažai nesimato smile.gif Ir virtuvės nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 20, 17:02)
Nu ne tiek jau mažai nesimato smile.gif Ir virtuvės nesimato smile.gif

nu kiek įdėjo dizaineris tiek.. gi nereikšiu dabar jam priekaištų dėl to hihihi.gif.. o virtuvė pas mamą šiuolaikiška, paprastutė, balto lakuoto fasado smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 spalio 2008 - 16:31
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 17:30)
nu kiek įdėjo dizaineris tiek.. gi nereikšiu dabar jam priekaištų dėl to hihihi.gif.. o virtuvė pas mamą šiuolaikiška, paprastutė, balto lakuoto  fasado  smile.gif

O vertėtų biggrin.gif
Juokauju, aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2008 10 20, 15:00)
Ojura, namučiai Jūsų puikūs, nuostabūs, nepakartojami  wub.gif  wub.gif  wub.gif Sėkmės kūryboje ir "perliukų" paieškoje  thumbup.gif
O vonios kambarys  wub.gif pats gražiausias kokį SM teko matyti  bigsmile.gif

Turiu ir aš tau pora klausymėlių: kur pirkote šviestuvą virš valgomojo stalo? Radau krūvą gražių UK psl. nes LT arba nėra iš ko rinktis arba kaina  blink.gif  blink.gif
Ir ar virtuvės gartraukis ne "Elica" firmos? Nes pagal stilių ir mum tokio reikėtų, bet bijau ar užteks galingumo, nes virtuvės erdvė bendra su svetaine  g.gif O bėda ta, kad tokio stiliaus gartraukiai nėra labai galingi  unsure.gif

aciu, Liurda.
sviestuva pirkom Ermitaze, Klaipedoje, bet jie labai greitai isgaravo. Buvo ka tik atveze, tai tiesiog pasiseke, o ir kainavo nedaug.
Gartraukis Bosch, tik pati apdaila meistro ir musu ranku darbo derinys. Dejom viena gartrauki, nors dizaineris, projektaves baldus siule deti du. Mums pasirode per daug visom prasmem, taigi padarem savaip. Ir nesigailim. Pas mus taip pat viena erdve su svetaine, bet galingumo uztenka. 4u.gif
sekmes kuriantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 10:51)
vis norėjau parodyt mamos kotedžą .. mes beveik kartu įsirenginėjom.. kelias foto jos dizaineris įsidėjo į savo psl.. jos kotedžo stilius manau labiau tinkamas šiai temai  smile.gif ČIA .. jos 4 -7foto  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif tikrai grazus namai, o labiausiai tai miegamasis wub.gif
Atsakyti
Kaja, mane domina plyteliu firma... tu kurios virtuvej, svetainej smile.gif tokiu labai noreciau savo virtuvej, hole, wc... super plyteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 20, 12:45)
sudomino vonios veidrodis ir svetaines tas apvalus sviestuvas, kur biski nuleidtas - koks sviestuvo galingumas, kur pirkti?  ax.gif

Sviestuvas vokiskas is uzsakomuju Ardena, veidrodis BOCOTE, UAB. A.Goštauto g. 5 / Vasario 16-osios g. 2 - 4, Vilnius Telefonas: + 370-5-2628071
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 10 20, 12:55)
Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
Ir uzuplaidos kur siutos ir orentacine kaina. Jei galima zinoma ax.gif Labai viskas skoningai padaryta. man tik kilimu truksta tokiam interjere man ju labai reiktu svetainej.

Miegamojo lova, staliukai, svetaines kietieji baldai is Vilniaus salono Vilniaus g. Korfits. O minkstieji salono yra italiski uzsakomieji. Tarpininkai Baldu rojuj.

Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 10 20, 12:55)
Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
Ir uzuplaidos kur siutos ir orentacine kaina. Jei galima zinoma ax.gif Labai viskas skoningai padaryta. man tik kilimu truksta tokiam interjere man ju labai reiktu svetainej.

Aciu.Uzuolaidos gavosi labai brangios is Sortimenti salono Vilniuje. Ir vistiek padare ne visai taip, kaip turejo, turejo buti be bantuku.
Miegamojo lova, staliukai, svetaines kietieji baldai is Vilniaus salono Vilniaus g. Korfits. O minkstieji salono yra italiski uzsakomieji. Tarpininkai Baldu rojuj.

Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2008 10 20, 14:26)
Kaja nuostabu  4u.gif  O kilimu as irgi niekur nedeciau, dar cia veltui juos purtyti, ir taip laiko truksta.... Bet kad grazu, tai tiksliai.... Papasakok ka montavot i paslepta apsvietima, lempas ar diodus?
Papildyta:

Beje taip pat domina kur uzuolaidas uzsakinejot, kokia firma siuvo?

Aciu smile.gif Ten istatyti halogenai, o kur paslepta, tai dienined lempos. Man labai darbu vadovas pagalius i ratus kaisiojo, tai nieko mandro negalejau padaryti sad.gif
Uzuolaidos is Riinos "Sortimenti" Pylimo g. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2008 10 21, 11:47)
Kaja, mane domina plyteliu firma... tu kurios virtuvej, svetainej  smile.gif  tokiu labai noreciau savo virtuvej, hole, wc... super plyteles  4u.gif

Is Arsenalo Vilniuje Kalvariju g. Tik pavadinimo jau nepamenu. Bet tikrai pardavejos jas zino, tai jei paklausi - tikrai parodys. Tokia viena pagyvenusi pardaveja yra apie 55 gal metus, tai ji dievina jas ir visiems parodo biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma, svarbiausia, kad yra tokiu Lietuvoj, nes galvojau, kad teks uzsisakineti is uzsienio, man jos jau senokai i aki ikritusios smile.gif
Atsakyti