QUOTE(ooo @ 2008 10 20, 12:45)
sudomino vonios veidrodis ir svetaines tas apvalus sviestuvas, kur biski nuleidtas - koks sviestuvo galingumas, kur pirkti?
Sviestuvas vokiskas is uzsakomuju Ardena, veidrodis BOCOTE, UAB. A.Goštauto g. 5 / Vasario 16-osios g. 2 - 4, Vilnius Telefonas: + 370-5-2628071
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 10 20, 12:55)
Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
Ir uzuplaidos kur siutos ir orentacine kaina. Jei galima zinoma
Labai viskas skoningai padaryta. man tik kilimu truksta tokiam interjere man ju labai reiktu svetainej.
Miegamojo lova, staliukai, svetaines kietieji baldai is Vilniaus salono Vilniaus g. Korfits. O minkstieji salono yra italiski uzsakomieji. Tarpininkai Baldu rojuj.
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 10 20, 12:55)
Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
Ir uzuplaidos kur siutos ir orentacine kaina. Jei galima zinoma
Labai viskas skoningai padaryta. man tik kilimu truksta tokiam interjere man ju labai reiktu svetainej.
Aciu.Uzuolaidos gavosi labai brangios is Sortimenti salono Vilniuje. Ir vistiek padare ne visai taip, kaip turejo, turejo buti be bantuku.
Miegamojo lova, staliukai, svetaines kietieji baldai is Vilniaus salono Vilniaus g. Korfits. O minkstieji salono yra italiski uzsakomieji. Tarpininkai Baldu rojuj.
Papildyta:
QUOTE(VILIMA @ 2008 10 20, 14:26)
Kaja nuostabu
O kilimu as irgi niekur nedeciau, dar cia veltui juos purtyti, ir taip laiko truksta.... Bet kad grazu, tai tiksliai.... Papasakok ka montavot i paslepta apsvietima, lempas ar diodus?
Papildyta:
Beje taip pat domina kur uzuolaidas uzsakinejot, kokia firma siuvo?
Aciu
Ten istatyti halogenai, o kur paslepta, tai dienined lempos. Man labai darbu vadovas pagalius i ratus kaisiojo, tai nieko mandro negalejau padaryti
Uzuolaidos is Riinos "Sortimenti" Pylimo g.
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2008 10 21, 11:47)
Kaja, mane domina plyteliu firma... tu kurios virtuvej, svetainej
tokiu labai noreciau savo virtuvej, hole, wc... super plyteles
Is Arsenalo Vilniuje Kalvariju g. Tik pavadinimo jau nepamenu. Bet tikrai pardavejos jas zino, tai jei paklausi - tikrai parodys. Tokia viena pagyvenusi pardaveja yra apie 55 gal metus, tai ji dievina jas ir visiems parodo