Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(VILIMA @ 2008 10 17, 19:53)
Kur pirkot? Gal foto ikeltum jau sviecianciu lubu  4u.gif

pirkom Klaipėdoje smile.gif .. manau ne viena šviestuvų parduotuvė jais prekiauja.. o dėl foto.. kad nelabai fotografavau ..
Atsakyti
Man grazu, tik gaila, kad man niekur netinka
user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

baigiau CIA viena toki interjeriuka. Labai keisti buvo norai savininku - bute TIK plyteles, jokiu kilimu, jokiu uzuolaidu, jokios tekstiles, tamsaus medzio baldai ir pan. Tik vat indauja kaip man kliuna svetaineje doh.gif Na bet nieko negaliu padaryti - tai nepajudinamas sprendimas, deja.
Papildyta:
QUOTE(0jura @ 2008 09 26, 00:17)

o cia musu vonia:

Labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 20, 12:25)
Sveikutes,

baigiau CIA viena toki interjeriuka. Labai keisti buvo norai savininku - bute TIK plyteles, jokiu kilimu, jokiu uzuolaidu, jokios tekstiles, tamsaus medzio baldai ir pan. Tik vat indauja kaip man kliuna svetaineje  doh.gif  Na bet nieko negaliu padaryti - tai nepajudinamas sprendimas, deja.
Papildyta:
Labai grazi thumbup.gif

sudomino vonios veidrodis ir svetaines tas apvalus sviestuvas, kur biski nuleidtas - koks sviestuvo galingumas, kur pirkti? ax.gif
Atsakyti
vis norėjau parodyt mamos kotedžą .. mes beveik kartu įsirenginėjom.. kelias foto jos dizaineris įsidėjo į savo psl.. jos kotedžo stilius manau labiau tinkamas šiai temai smile.gif ČIA .. jos 4 -7foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 20, 12:25)
Sveikutes,

baigiau CIA viena toki interjeriuka. Labai keisti buvo norai savininku - bute TIK plyteles, jokiu kilimu, jokiu uzuolaidu, jokios tekstiles, tamsaus medzio baldai ir pan. Tik vat indauja kaip man kliuna svetaineje  doh.gif  Na bet nieko negaliu padaryti - tai nepajudinamas sprendimas, deja.
Papildyta:
Labai grazi thumbup.gif

Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
Ir uzuplaidos kur siutos ir orentacine kaina. Jei galima zinoma ax.gif Labai viskas skoningai padaryta. man tik kilimu truksta tokiam interjere man ju labai reiktu svetainej.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 12:51)
vis norėjau parodyt mamos kotedžą .. mes beveik kartu įsirenginėjom.. kelias foto jos dizaineris įsidėjo į savo psl.. jos kotedžo stilius manau labiau tinkamas šiai temai  smile.gif ČIA .. jos 4 -7foto  4u.gif

labai patiko apsvietimo sprendimai thumbup.gif kokie ten sviestuvai 4 nuotraukoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 20, 12:55)
labai patiko apsvietimo sprendimai  thumbup.gif  kokie ten sviestuvai 4 nuotraukoj?  ax.gif

kurie? jei lubose, tai ten tiesiog tokie palei lubas stikliniai kvadratiniai.. o jei virš stalo, tai 5foto geriau matosi.. nuleisti tokie iš bumbuliukų smile.gif .. gamintojo tikrai nepasakysiu, nes savo namo ne visų atsimenu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 spalio 2008 - 12:00
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 12:59)
kurie? jei lubose, tai ten tiesiog tokie palei lubas stikliniai kvadratiniai.. o jei virš stalo, tai 5foto geriau matosi.. nuleisti tokie iš bumbuliukų  smile.gif .. gamintojo tikrai nepasakysiu, nes savo namo ne visų atsimenu hihihi.gif

as apie bumbuliukus ax.gif gaila, kad neatsimeni, teks ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 20, 12:51)
vis norėjau parodyt mamos kotedžą .. mes beveik kartu įsirenginėjom.. kelias foto jos dizaineris įsidėjo į savo psl.. jos kotedžo stilius manau labiau tinkamas šiai temai  smile.gif ČIA .. jos 4 -7foto  4u.gif

westa, labai grazu. Is viso to vyruko jeginiai interjerai. Man tavo mamos spalviskai labai priimtinas interjeras.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 10 20, 13:04)
as apie bumbuliukus  ax.gif  gaila, kad neatsimeni, teks ieskot  doh.gif

žinau, tik kad ji Madam W salone juos pirko .. nepigūs , bet tikrai verti grieko smile.gif

Lietutis profesionalas yra profesionalas. štai ir rezultatas. tėvai patenkinti, ką norėjo tą turi.. patys nebūtų pasidarę taip, čia 100 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 10 20, 12:55)
Kaja, greit isduok is kur m inksti baldai - is alytaus?
jei shesteriai Alytuj gaminami - tai ir aš noriu bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(westa @ 2008 10 20, 14:03)
žinau, tik kad ji Madam W salone juos pirko .. nepigūs , bet tikrai verti grieko  smile.gif

Lietutis profesionalas yra profesionalas. štai ir rezultatas. tėvai patenkinti, ką norėjo tą turi.. patys nebūtų pasidarę taip, čia 100 proc  smile.gif
gražu labai
Atsakyti