Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 24, 07:34)
Labukas, labai silti ir jaukus namuciai  wub.gif Tik va as dabar esu neapsisprendimo statdijoj, nes renkuosi langus. Is isrores be kalbu rudi, nes prie tinko ir plytu butent rudi ir tinka, o va is vidaus didziausia dilema  doh.gif Man Kazkaip ziurint i tas nuotarukeles lyg noretusi rudu langu is vidaus (pvz auksinio azuolo) ir pati metausi tarp baltu ir auksinio azuolo spalvos. Kazkaip atrodo is konteksto iskrenta balti langai, rudi lyg jaukumo daugiau duoda. Sakykit kokie pas jus langai, balti ar rudi is vidaus??? Labiausiai bijau, kad sviesos poziuriu rudi langai nepamazintu sviesos kambaryje (langai pas mus eina vienur per visa namo siena, kitur 2 dideli langai varstomi). Patarkit apsisprest, gal kuri turit konkreciu argumentu dedant vienus ar kitus langus? Kazkaip klasika man asocijuojasi su prabanga, o rudi langai kaip ir prabangiausiai atrodo, o balti (aisku jie neutraliausi), bet kaip kazkas pasake "ligonines stilius".

Mes darem tokius pat kaip is isores, isoreje MAHAGONY (tamsi vysnia skaitosi, bet is akies ziurint tai tamsi ruda). O viduje arkom apvadus, ar duris irgi emem tamsias, beicuotas, parketas sviesus, sienos sviesios, plyteles visur sviesios, o vat baldai velgi tamsus, sokoladines spalvos...

Man atrodo sudejus tokius medzio spalvos langus, labai jau reikia viska derinti prie sviesios spalvos, ta prasma durys, grindys, laiptai, o gal net ir baldai....

Del spalvu mes irgi turejom nemazai abejoniu, bet kazkaip sita buvo retesne, vienintele tuo metu MEGRAME ja pasiule, is triju firmu i kurias kreipemes, palanges irgi tokios pat spalvos MAHAGONY sudejom....

Be to jei renkates langus, galiu papasakoti savo istorija..

Pateikem tuo metu 3 firmoms didziausioms komercinius pasiulymus, mano namui istatyti langus, projektas visoms vienodas, spalva sokoladine, ir tuomet buvo max bijau suklysti 3 stilu ir penkiu kameru langai... Zodziu isvada tokia, viena firma, tuometinis lyderis pasiule langus uz 42000 Lt., sokoladines spalvos, antroji firma 39000 ir dar plius kazka kalbejo kad tai kaina uz baltus langus, o sokoladiniams reikes primoketi, na o trecioje firma (MEGRAME) pasiule uz 32000 ir kuria nori spalva is spalvu paletes... O palete dar nebuvo matyta lyginant su kitom firmom, tai siandien visiems sakau MEGRAME geriausi langai ir kainos..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILIMA: 24 rugsėjo 2008 - 08:07
QUOTE(VILIMA @ 2008 09 24, 01:58)

Man atrodo sudejus tokius medzio spalvos langus, labai jau reikia viska derinti prie sviesios spalvos, ta prasma durys, grindys, laiptai, o gal net ir baldai....

Del spalvu mes irgi turejom nemazai abejoniu, bet kazkaip sita buvo retesne, vienintele tuo metu MEGRAME ja pasiule, is triju firmu i kurias kreipemes, palanges irgi tokios pat spalvos MAHAGONY sudejom....

O sakyk kaip langai ziurisi is vidaus??? Ar neaptamsina sienu, ar neatrodo labai tamsus langai??? Nesigaili, kad baltu nedejei??? Nu zinau, kad derinti reikes, bet kazkaip balti bijau, kad nepraktiski ir bus labai teplus. Mes galvojam deti rudus is vidaus langus tik pirmam aukste, o antram baltus, nes ten miegamieji ir langai eina ne nuo virsaus iki zemes, o paprasti, bijau, kad rudi langai sumazins sviesa, bet pirmam dideli vitrininiai langai, kiti 2 mazesni, bet irgi didoki, gal sakau nesumazins erdves ir sviesos.
Atsakyti
[quote=rutelyte,2008 09 23, 09:34]
user posted image
[/quote]
o gal galėtum pasakyti kur pirkot virtuvės komplektą ir valgomojo stalą su kėdėm,labai labai gražu 4u.gif
[/quote]
virtuvini dare toks meistriuks privaciai. labaikruopsciai, tikrai esu patenkinta. o stala su kedem pirkom, tik nepamenu pavadinimo unsure.gif tikrai negaila, pasakyciau, bet doh.gif

o langu ir as norejau mediniu, is abieju pusiu rudu. bet pinigeliai kiti, taigi yra kaip yra. tik jei darysit medinius is vidaus, nedazykit vadinamu ''atkosu'' baltai, geriau ta pacia spalva, kaip sienos. pas mus jie balti, nes nenorejau, kad iskristu is konteksto baltas remas. o taip susilieja.
del erdves sumazinimo nebijociau, ypac kai namas, tai tikrai jos nesuvalgys. bus tik jaukiau. jei kisenele leidzia, tai as uz naturaluma smile.gif

o cia musu vonia:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vilma pas mus name irgi Mahagony spalva tiek išorėj tiek viduj smile.gif .. šviesus parketas na ir baldai tamsūs

0jura vonios grožis wub.gif wub.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 rugsėjo 2008 - 06:36
QUOTE(0jura @ 2008 09 25, 22:17)

o cia musu vonia:

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Anksčiau rašiau apie šviestuvų parduotuvę Lenkijoje, ta įdedu nuotraukų, kokius dar ten pirkome:
papildomą šviestuvėlį į virtuvę virš stalo. Tik kadangi remontas jau seniai padarytas, negalėjom padaryti su paslėptu laidu, bet man tai nemaišo biggrin.gif user posted image

ir svetainei
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 27 rugsėjo 2008 - 11:40
QUOTE(westa @ 2008 09 26, 06:35)
Vilma pas mus name irgi Mahagony spalva tiek išorėj tiek viduj  smile.gif .. šviesus parketas na ir baldai tamsūs

0jura vonios grožis  wub.gif  wub.gif labai labai  wub.gif

Nu geras sutapimas westa thumbup.gif
Atsakyti
Na pleputes kur dingot??
As uztai pasipasakosiu, radau pasto dezute imontuojama, laukiu, jau kita savaite bus Lietuvoje....
Bei radau ant namo skaiciukus, tokius imantresnius nei kad visi - sunkus, kaip zalvariniai, pasendinti.... Ir radau Ermitaze, bet jau rinkausi is likuciu, bet mano skaiciai buvo smile.gif

Dar klausimeli turiu:
Kaip tie diodai, kur i paslepta apsvietima dedasi, ar dejot kas nors juos? Kur pirkot? Kiek kainavo?
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 10 17, 14:35)

i namo statybas visos subego i uzmescio interjera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 10 16, 22:05)
Na pleputes kur dingot??
As uztai pasipasakosiu, radau pasto dezute imontuojama, laukiu, jau kita savaite bus Lietuvoje....
Bei radau ant namo skaiciukus, tokius imantresnius nei kad visi - sunkus, kaip zalvariniai, pasendinti.... Ir radau Ermitaze, bet jau rinkausi is likuciu, bet mano skaiciai buvo  smile.gif
Dar klausimeli turiu:
Kaip tie diodai, kur i paslepta apsvietima dedasi, ar dejot kas nors juos? Kur pirkot? Kiek kainavo?

dėjau LED'inius pirtyje savo.. kaina nemaža, tiksliai net nepamenu kie, ar 50 lt metras, bet patys su vyru susimontavom susiklijavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 10 17, 17:42)
dėjau LED'inius pirtyje savo.. kaina nemaža, tiksliai net nepamenu kie, ar 50 lt metras, bet patys su vyru susimontavom susiklijavom  smile.gif

Kur pirkot? Gal foto ikeltum jau sviecianciu lubu 4u.gif
Atsakyti