QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 24, 07:34)
Labukas, labai silti ir jaukus namuciai Tik va as dabar esu neapsisprendimo statdijoj, nes renkuosi langus. Is isrores be kalbu rudi, nes prie tinko ir plytu butent rudi ir tinka, o va is vidaus didziausia dilema Man Kazkaip ziurint i tas nuotarukeles lyg noretusi rudu langu is vidaus (pvz auksinio azuolo) ir pati metausi tarp baltu ir auksinio azuolo spalvos. Kazkaip atrodo is konteksto iskrenta balti langai, rudi lyg jaukumo daugiau duoda. Sakykit kokie pas jus langai, balti ar rudi is vidaus??? Labiausiai bijau, kad sviesos poziuriu rudi langai nepamazintu sviesos kambaryje (langai pas mus eina vienur per visa namo siena, kitur 2 dideli langai varstomi). Patarkit apsisprest, gal kuri turit konkreciu argumentu dedant vienus ar kitus langus? Kazkaip klasika man asocijuojasi su prabanga, o rudi langai kaip ir prabangiausiai atrodo, o balti (aisku jie neutraliausi), bet kaip kazkas pasake "ligonines stilius".
Mes darem tokius pat kaip is isores, isoreje MAHAGONY (tamsi vysnia skaitosi, bet is akies ziurint tai tamsi ruda). O viduje arkom apvadus, ar duris irgi emem tamsias, beicuotas, parketas sviesus, sienos sviesios, plyteles visur sviesios, o vat baldai velgi tamsus, sokoladines spalvos...
Man atrodo sudejus tokius medzio spalvos langus, labai jau reikia viska derinti prie sviesios spalvos, ta prasma durys, grindys, laiptai, o gal net ir baldai....
Del spalvu mes irgi turejom nemazai abejoniu, bet kazkaip sita buvo retesne, vienintele tuo metu MEGRAME ja pasiule, is triju firmu i kurias kreipemes, palanges irgi tokios pat spalvos MAHAGONY sudejom....
Be to jei renkates langus, galiu papasakoti savo istorija..
Pateikem tuo metu 3 firmoms didziausioms komercinius pasiulymus, mano namui istatyti langus, projektas visoms vienodas, spalva sokoladine, ir tuomet buvo max bijau suklysti 3 stilu ir penkiu kameru langai... Zodziu isvada tokia, viena firma, tuometinis lyderis pasiule langus uz 42000 Lt., sokoladines spalvos, antroji firma 39000 ir dar plius kazka kalbejo kad tai kaina uz baltus langus, o sokoladiniams reikes primoketi, na o trecioje firma (MEGRAME) pasiule uz 32000 ir kuria nori spalva is spalvu paletes... O palete dar nebuvo matyta lyginant su kitom firmom, tai siandien visiems sakau MEGRAME geriausi langai ir kainos.....