Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

[quote=Aruna,2008 09 18, 18:10]
labai laukiam nuotraukėlės, nes mūsų irgi laukia šviestuvų ieškojimo vargelis wub.gif
[/quote]
Idedu sviestuvus pirktus Lenkijoje. Nuotraukos smugines, tai kokybe neblizga (reiktu daryti saules sviesoje), taciau bendram supratimui manau bus aisku. Siaip tai ten paciu ivairiausiu stiliu sviestuvu yra, mes beveik visuose namuose pasikeitem rade sita parduotuve biggrin.gif
[/quote]

gaubto struktura idomi wub.gif
Atsakyti

Reiks ko gero pakuotis pas lenkus... jau akis baigiu praziureti musu pardese... Kur grazus - kainos kosmines doh.gif o siaip sau nesinori...
Gal praleidau - kur apsipirkinejat Lenkijoj (kokiam mieste, gal konkreciai kokioj parduotuvej gali pasakyti? ax.gif )
[/quote]
Ne, nepraleidai, dar nerasiau. Randasi ta didziule sviestuvu parduotuve BIalystoke gatve Lyski 1B. Puslapis kaja.com.pl, bet ten tik labai maza dalis sviestuvu parodyta, nera ir pacios prabangiausios. Vienu zodziu reikia vaziuoti i Bialystoka ir laikytis Varsuvos krypties, nes pardutuve yra jau pacioje pabaigoje miesto, kur kelias veda i Varsuva. Neprasoksit, nes ji tikrai didele, kaireje puseje, ant namo didelis blizgantis numeris "Lyski 1b'. MB pusbrolis ten nusipirko i nama toki torsera, kad tiesiog super, o kainavo viso labo 420 lt isvertus. Pas mus tokio be 1000 net nerastum. Labai gerai vaziuot su kokiu didesniu transortu susimetus, nes kelione pigesne, tuo paciu ir po kitus magazinus prasinest, pvz baldu, o dar kartu ir i "Auchan" uzsokti pigesniu maisto produktu ir visokiu drabuzeliu paziuret. Sekmes pirkimuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 19, 14:10)
Lauksim  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

niu, va, tiems, kas laukia tongue.gif
(cia miegamasis su rudaja spinta)
user posted image

user posted image
(ant plytu sienos kabos tv, gal net desiu i remus, jei kisenes nenuples biggrin.gif ; kol kas kabelines, kaip ir i-neto nera, tai ir televizorius senukas. be to niekaip nerandam stalelio prie minkstos dalies, taigi, zinau, kad jis irgi ne prie ko tongue.gif kartais uzmetu kokia staltiese tinkancia, kol mazius neisterlena)

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
labai silti namai wub.gif
Atsakyti
Ojura, tikrai labai wub.gif Man dar norisi foto iš arčiau su užuolaidos ir to tapeto (?) faktūrom svetainėj blush2.gif 4u.gif Ir paveikslo virtuvėj lotuliukas.gif Žo, dar viską iš arčiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man virtuves baldu is arciau blush2.gif hihihi.gif
Labai jaukus jusu namuciai wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

o gal galėtum pasakyti kur pirkot virtuvės komplektą ir valgomojo stalą su kėdėm,labai labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Ir man virtuvę hihihi.gif iš arčiau. Kur gaminotės?
Atsakyti
visi namai labai gražūs, subtilūs kaip meno kūrinys, pamačiau ir vonią wub.gif labai gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutelyte: 23 rugsėjo 2008 - 08:41
Ojura nesusilaikau ir as nepagyrus jusu namu wub.gif O vonios as nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2008 09 23, 10:32)
Ojura nesusilaikau ir as nepagyrus jusu namu  wub.gif  O vonios as nematau  unsure.gif

paraše prie darbeliųsmile.gif
Atsakyti
Labukas, labai silti ir jaukus namuciai wub.gif Tik va as dabar esu neapsisprendimo statdijoj, nes renkuosi langus. Is isrores be kalbu rudi, nes prie tinko ir plytu butent rudi ir tinka, o va is vidaus didziausia dilema doh.gif Man Kazkaip ziurint i tas nuotarukeles lyg noretusi rudu langu is vidaus (pvz auksinio azuolo) ir pati metausi tarp baltu ir auksinio azuolo spalvos. Kazkaip atrodo is konteksto iskrenta balti langai, rudi lyg jaukumo daugiau duoda. Sakykit kokie pas jus langai, balti ar rudi is vidaus??? Labiausiai bijau, kad sviesos poziuriu rudi langai nepamazintu sviesos kambaryje (langai pas mus eina vienur per visa namo siena, kitur 2 dideli langai varstomi). Patarkit apsisprest, gal kuri turit konkreciu argumentu dedant vienus ar kitus langus? Kazkaip klasika man asocijuojasi su prabanga, o rudi langai kaip ir prabangiausiai atrodo, o balti (aisku jie neutraliausi), bet kaip kazkas pasake "ligonines stilius".
Atsakyti