Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(westa @ 2008 09 10, 05:07)
tai išties namai ne klasikiniai  smile.gif .. ne paveikslas šone dešinėje ant sienos  smile.gif

nu va nespėjau užciokino ir su miegamuoju mane hihihi.gif

kolegės, nepykit ant Dumblo, jis ,,už miegamojo durų" paguodos nerado..  smile.gif  lai mėgaujasi  smile.gif gi negaila irnesakyk.gif

Westa, o mes nematom tavo foto verysad.gif verysad.gif , gal imesk nors stala paveizeti ka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2008 09 10, 18:33)
Westa, o mes nematom tavo foto  verysad.gif  verysad.gif , gal imesk nors stala paveizeti ka....  mirksiukas.gif

Grazu grazu buvo smile.gif Duok Dieve visiems taip tureti kaip pas westa wub.gif Saunuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 09 10, 14:38)
Jeigu poroje abu gerai sutariate, megstate bendrauti, tai namo uztenka iki 180 kvadratu, nai jeigu nekenciate vyro, tai siulykite jam statyti 300 kvadratu, kad jo maziau matytumete, ar net su keliais isejimais, kad nuo meiluzio  nepastebeta gryztumete ir kad nebutumete isvadinta negraziais zodziais.
Patarimas visom stilistem ir nestilistem, rinkites tik kuo naturelesnes medziagas, nenaudokite plasmasiu, visokiu  parketlenciu, blizguciu.

hm... g.gif o kuo parketlentės blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2008 09 11, 13:43)
hm...  g.gif  o kuo parketlentės blogai?  g.gif

Man atrodo cia nera blogai, cia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes cia miegam:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 16, 22:59)
o mes cia miegam:
user posted image

labai gražu.. man tik kėdės visgi iš konteksto iškrenta .. reik jas kaip nors lovos ar panašios spalvos padaryt smile.gif .. o pati lova labai daili
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 17, 06:36)
labai gražu.. man tik kėdės visgi iš konteksto iškrenta .. reik jas kaip nors lovos ar panašios spalvos padaryt  smile.gif .. o pati lova labai daili

Tokia ramuma, siluma man fotkeje - grazu, o kedems tai as irgi kazka daryciau.... gal i ju vieta nupirkciau kokius odinius pilksvus, kaip lovos kazkasas tokios spalvos pufus.....uzdeciau ant kokia pagalveje kaip ant lovos....
Bet ta siluma ir ramuma tai man patinka... Saunu !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILIMA: 17 rugsėjo 2008 - 06:57
QUOTE(VILIMA @ 2008 09 17, 07:56)
Tokia ramuma, siluma man fotkeje - grazu, o kedems tai as irgi kazka daryciau....  gal i ju vieta nupirkciau kokius odinius pilksvus, kaip lovos kazkasas tokios spalvos pufus.....uzdeciau ant kokia pagalveje kaip ant lovos....
Bet ta siluma ir ramuma tai man patinka... Saunu !

o aš jaučiu tiesiog pasiūčiau joms kokius medžiaginius apvalkalus ir viskas .. tokios ramių tonų medžiagos, neblizgios, švelniai kavos su pienu .. smile.gif

arba nudažyčiau švelniai žalsva spalva ir gėlyčių ant atlošo šiek tiek pripieščiau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 rugsėjo 2008 - 07:08
QUOTE(0jura @ 2008 09 16, 12:59)
o mes cia miegam:
user posted image

Grazu, kas per tapetai ar cia dazyta? labai grazi sienos spalva. Kur butu galima pasiziureti tokiu tapetu.
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 16, 20:59)
o mes cia miegam:
user posted image

Mano akims viskas čia labai šaunu :)Mes nematom labai daug bigsmile.gif Nei grindų ,nei užuolaidų ,spintos bigsmile.gif Įsivaizduoju kad kitoje miegamojo kambario pusėje randasi detalių ar baldų tokios pat ar panašios spalvos, kaip kėdutės bigsmile.gif

Labai ramių spalvų,neperkrautas kambarys thumbup.gif

Papildyta:

Pavartykit Lauros Ashley katalogą wub.gif
Gal rasit idėjų savo namams 4u.gif Pačiam gale yra begalė labai gražių,skoningų tapetų pavyzdžių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 rugsėjo 2008 - 17:35

Labai ramių spalvų,neperkrautas kambarys thumbup.gif
Papildyta:
Pavartykit Lauros Ashley katalogą wub.gif
Gal rasit idėjų savo namams 4u.gif Pačiam gale yra begalė labai gražių,skoningų tapetų pavyzdžių wub.gif
[/quote]

Butu idomu suzinoti, o toki kataloga eina uzsisakyti i namus? g.gif Gal esat bandziusios is jo nusipikrti kanors?
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 17, 18:43)
Pavartykit Lauros Ashley katalogą  wub.gif 
Gal rasit idėjų savo namams  4u.gif Pačiam gale yra begalė labai gražių,skoningų  tapetų pavyzdžių    wub.gif

super thumbup.gif galima graziu ideju iziureti.
Atsakyti