QUOTE(westa @ 2008 09 10, 14:23)
paprastai taip apie nabašnykus sakoma
VILMA nu turiu žinok, su šunide virš 300 susibėga.. bet va mano darbas namie, tai kažkaip laiko turiu susitvarkyt.. bet kad to darbo daug, tikrai taip nėra..
VILMA nu turiu žinok, su šunide virš 300 susibėga.. bet va mano darbas namie, tai kažkaip laiko turiu susitvarkyt.. bet kad to darbo daug, tikrai taip nėra..
Nu normaliai, pas mane su terasom apie 360 gaus Bet paziurejus atrodo daaaauuug vietos Dabar jei reiktu kita statyti tai max 160 darytumem
Papildyta:
QUOTE(Dumblas @ 2008 09 10, 14:25)
Skaiciuku yra, O montuojama pasto dezute tikrai grazu, ir laiskininkui patogu, neuzpuls kiemo sunys.Tokia galetu nukalti kalvis, bet kadangi tavo stilius bronzinis, tai teks is interjero parduotuves ar katalogo uzsisakyt.
Pasto dezutes dairiausi sokoladines, prie langu, duru, stogo....
Pakolkas kiek teko susidurti padoriausias siule MARX Vilnius firma, ale kad laukti reikia 4- 5 savaites, ir kaina beveik 600Lt...
Radau Kaune firma, kuri gali pagaminti, ir kaip papasakojom, sake stos apie 100 Lt., ale kad ji Vilniuj butu, nesinori siaip sau minti iki Kauno, kai nera didelio reikalo ten....
O kur skaiciuku matet bronziniu....
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 09 10, 14:25)
Del bronzos, tai teptukas ir bronziniai dazai, truputi sausu teptuku i baltus dazus ir bus provansas
Cia jau chalturke bus reikia kokybisku, originaliais dazais, pageidaujama dar ir cinkuotu