Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(westa @ 2008 09 09, 21:32)
tiesipg labai minkštas tas medis, lukštas ar kaip ten jį pavadint.. kojos jau nusdaužiusios, atrodo gi nieko ten tokio nedarai, bet kėdės į stalo kojas brūžinas ir matosi.. šiaip gražu, negaliu sakyt, kad ne, bet visgi už tokią kainą norėtųsi stipresnio gaminio

va idedu gal kiek matysis stalas..

user posted image

Grazu labai, nematyti nuotrauku koiu nors minusiuku stale.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 09 10, 12:09)
Grazu labai, nematyti nuotrauku koiu nors minusiuku stale.... schmoll.gif

tai nelabai ir fotkinau tokius dalykus smile.gif .. iš seniau turėjau šitą foto.. bet tikrai yra nusidaužiusių vietų.. smile.gif
Atsakyti

Westa įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėlių 4u.gif ,ne tik valgomojo smile.gif Gal pasisemtum ir mes kokių idėjų bigsmile.gif

Vilima bigsmile.gif ,o kaip tau sekas įrenginėti savuosius namučius ? bigsmile.gif Gal jau link pabaigos ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 10, 14:39)
Westa įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėlių  4u.gif  ,ne tik valgomojo  smile.gif  Gal pasisemtum ir mes kokių idėjų  bigsmile.gif

kad nelabai matai tie mano namai į klasiką traukia smile.gif ... va miegamasis mano tikras princesiškas, minkštas toks.. galiu foto trumpam įdėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 rugsėjo 2008 - 13:44
QUOTE(westa @ 2008 09 10, 12:44)
kad nelabai matai tie mano namai į klasiką traukia  smile.gif ... va miegamasis mano tikras princesiškas, minkštas toks.. galiu foto trumpam įdėt  smile.gif

Įdėk bigsmile.gif ,laukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 10, 14:58)
Įdėk  bigsmile.gif  ,laukiu  drinks_cheers.gif

trumpam įdėsiu, o tai įdėjus vonios foto vienas veikėjas ,,susirgo" , tai bijau, kad bus blogiau, kai miegamojo pamatys smile.gif

foto senokos, dabar dar paveikslas kabo ..

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 09 10, 15:01)
trumpam įdėsiu, o tai įdėjus vonios foto vienas veikėjas ,,susirgo" , tai bijau, kad bus blogiau, kai miegamojo pamatys  smile.gif 

foto senokos, dabar dar paveikslas kabo ..

user posted image

user posted image

Ka galiu pasakyti tuo klausimu...na laminatas ir dar nubalintas atrodo pigiai, ir daug klosteliu nesa i kauno blizguciu stiliu.Lova po tuo kampu, jauciasi kaip prispausta, reiktu keisti josios dislokacijos vieta.
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 10, 13:39)
Westa įdomu būtų pamatyti daugiau nuotraukėlių  4u.gif  ,ne tik valgomojo  smile.gif  Gal pasisemtum ir mes kokių idėjų  bigsmile.gif

Vilima  bigsmile.gif  ,o kaip tau sekas įrenginėti savuosius namučius ?  bigsmile.gif  Gal jau link pabaigos ?  4u.gif

Jo, jau pabaiga, renkuosi spalvas, deda parketa, klijuoja plyteles, nuo spalio 1 prades virtuve montuoti ir kiti baldai jau atvyks....Manau lapkriti jau teks keltis...
Atsakyti
Nelabai aš čia tos klasikos matau smile.gif ,bet šiaip visai mielas miegamasis 4u.gif
Kurioje vietoje dabar pakabinus paveikslą ? ant tapetuotos sienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 10 rugsėjo 2008 - 14:08
QUOTE(Dumblas @ 2008 09 10, 15:05)
Ka galiu pasakyti tuo klausimu...na laminatas  ir dar nubalintas atrodo pigiai, ir daug klosteliu nesa i  kauno  blizguciu stiliu.Lova po tuo kampu, jauciasi kaip prispausta, reiktu keisti josios dislokacijos vieta.

noriu paklaust - jums viskas, kas nubalinta, atrodo pigiai ar tik laminatas?
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 09 10, 14:05)
Ka galiu pasakyti tuo klausimu...na laminatas  ir dar nubalintas atrodo pigiai, ir daug klosteliu nesa i  kauno  blizguciu stiliu.Lova po tuo kampu, jauciasi kaip prispausta, reiktu keisti josios dislokacijos vieta.

Jus gal savo ikelti foto, butu saunu pamatyti nepriekaistinga stiliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 10, 15:05)
Nelabai aš čia tos klasikos matau hihihi.gif ,bet šiaip visai mielas miegamasis 4u.gif 
Kurioje vietoje dabar pakabinus paveikslą ? ant tapetuotos sienos?

tai išties namai ne klasikiniai smile.gif .. ne paveikslas šone dešinėje ant sienos smile.gif

nu va nespėjau užciokino ir su miegamuoju mane hihihi.gif

kolegės, nepykit ant Dumblo, jis ,,už miegamojo durų" paguodos nerado.. smile.gif lai mėgaujasi smile.gif gi negaila irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 rugsėjo 2008 - 14:10