Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(kaukault @ 2007 05 10, 12:52)
Dabar nuotraukų neturiu darbe, bet kai tik galėsiu įdėsiu. Pas mane vien tik klasika, na tikrai ne barokas, bet vis tiek. Nepaprastai mėgstu odinius baldus, sunkias žakardo užuolaidas ir t.t. Tos žalios kėdės su stalu nepeprastai gražio. Tik tokiam deriniui manau reikėtų itin didelės erdvės.
Papildyta:
http://files.turbosq...26057c6ca6f.jpg

Labai grazus kambarys, o sietynas wub.gif Kur Lietuvoj toki rasti g.gif
Atsakyti
Kazkada panasu sviestuva maciau tame interjero salone, kur anksciau minejau ax.gif tik dabar vaziavau pro sali, tai paziurejau tikslu jo adresa : Gostauto g.5/ Vasario 16-osios g. 2, sio salono pavadinimas BOCOTE. Taigi, visai ne ta gatves pavadinima buvau anksciau uzrasiusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 05 11, 09:45)
Kazkada panasu sviestuva maciau tame interjero salone, kur anksciau minejau  ax.gif  tik dabar vaziavau pro sali, tai paziurejau tikslu jo adresa : Gostauto g.5/ Vasario 16-osios g. 2, sio salono pavadinimas BOCOTE. Taigi, visai ne ta gatves pavadinima buvau anksciau uzrasiusi  doh.gif

Dekui, reiks uzsukti, nes jau gipso kartona prie lubu suka, tai jau rinkinejuosi sviestuvus.

O siaip is virsuje esnaciu foto man dar laiptai nerealus su tuom metaliniu juodu tureklu doh.gif
Atsakyti
Tokį sietyną tai galima užsisakyti senukuose pavarčius katalogus.
Ošiaip tai kiek aš ieškau ko nors iš klasikos, tai laaaaabai sunku yra rasti verysad.gif
Vieni baldų salonai siūlo kičą, o kaina tai kaip už originalą. Pvz iš Prancūzijos draugė parsivežė krėslą 1900-1910m ir sumokėjo 125eurus. Na, o kur Lietuvoje būtų tokį gauti. Čia grečiausiai mokėtumėm kokius kelis tūkstančius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaukault @ 2007 05 14, 16:09)
Tokį sietyną tai galima užsisakyti senukuose pavarčius katalogus.
Ošiaip tai kiek aš ieškau ko nors iš klasikos, tai laaaaabai sunku yra rasti verysad.gif
Vieni baldų salonai siūlo kičą, o kaina tai kaip už originalą. Pvz iš Prancūzijos draugė parsivežė krėslą 1900-1910m ir sumokėjo 125eurus. Na, o kur Lietuvoje būtų tokį gauti. Čia grečiausiai mokėtumėm kokius kelis tūkstančius. smile.gif

Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles ax.gif Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 05 14, 18:30)
Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum  mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles  ax.gif  Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau  blush2.gif

Pas mus Lietuvoj kainos dideles, as AKROPOLYJE prie Elektromarkt buvau uzejusi i parduotuve Cekisko kristolo sietynu, tai kainos nuo 5000 iki 25000 lt.
Bet ten tikrai graziu yra.
Va keleta foto is ju katalogu

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 16, 15:37)
Pas mus Lietuvoj kainos dideles, as AKROPOLYJE  prie Elektromarkt  buvau uzejusi i parduotuve Cekisko  kristolo sietynu, tai kainos nuo 5000 iki 25000 lt.
Bet ten tikrai graziu yra.

Murina Domus galerijoje prekiauja cekiskais bohemios sviestuvais, tai labai normalios kainos.Apskritai jie turi daug klasikiniu geru sviestuvu kataloguose ir lubu apvadais prekiauja(profiliais).Pas mane namie visi sviestuvai, lubu rozetes ir apvadai is ten.Atrodo super thumbup.gif
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canet: 16 gegužės 2007 - 23:55
QUOTE(Canet @ 2007 05 16, 23:49)
Murina Domus galerijoje prekiauja cekiskais bohemios sviestuvais, tai labai normalios kainos.Apskritai jie turi daug klasikiniu geru sviestuvu kataloguose ir lubu apvadais prekiauja(profiliais).Pas mane namie visi sviestuvai, lubu rozetes ir apvadai is ten.Atrodo super  thumbup.gif
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar  ax.gif

Aciu CANET uz pagalba del siuntinuko 4u.gif

O luboms apvadus mes irgi DOMUS galerijoje nusiziureje. O kokie baldai ten bus??? Gal foto turi?
Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 05 17, 00:49)
Tiesa, uz poros savaiciu tures labai graziu klasikiniu baldu labai gerom kainom.Esu uzsisakiusi pati, laukiu dabar  ax.gif

Man irgi labai idomu, kokie ten baldai?? g.gif Beje, is kur jie baldus veza, gal zinai?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 05 14, 19:30)
Jeigu ne keliolika tukstanciu sumoketum  mirksiukas.gif Man kartais kyla mintis tiesiog sest i savo automobili ir pasivazinet po Prancuzijos, Danijos, Sveicarijos padevetu baldu parduotuveles  ax.gif  Ir graziu vaizdu pamatyciau, ir baldu tikrai pigiau nusipirkciau  blush2.gif

Na danijoj tai jau tikrai pigiau nerasi schmoll.gif Daug laiko ten praleidau... tai viena is brangiausiu shaliu...
O Vilniuje pabandykite uzsukti Ozo g. piesais medzio centra yra parduotuve "Vokiski baldai", arciau priejus matosi uzrasas "Antikvariniai baldai"; mano pazystama pietu stala su 6 kedem uz 3000 Lt papirko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2007 05 17, 08:40)
Aciu CANET uz pagalba del siuntinuko  4u.gif

O luboms apvadus mes irgi DOMUS galerijoje nusiziureje. O kokie baldai ten bus??? Gal foto turi?

QUOTE(stilinga @ 2007 05 17, 10:44)
Man irgi labai idomu, kokie ten baldai??  g.gif Beje, is kur jie baldus veza, gal zinai?? g.gif

Baldai italiski, tures ekspozicijoje kazka kita savaite, o apziureti galima gamintoju puslapyje http://www.modenesegastone.com/ man labai grazus ax.gif

VILIMA, taigi smulkmena blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Canet @ 2007 05 18, 12:31)
Baldai italiski, tures ekspozicijoje kazka kita savaite, o apziureti galima gamintoju puslapyje http://www.modenesegastone.com/ man labai grazus  ax.gif 

VILIMA, taigi smulkmena  blush2.gif

O kokios apytiksliai pas juos kainos?
Atsakyti