Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(cameja @ 2008 01 14, 09:17)
user posted image

Man čia labai mielas ir jaukus interjeras wub.gif Nuostabūs baldai rolleyes.gif Ačiū už gražią temelę, puikias nuotraukas bei naujas idėjas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu siokia tokia dilema.

Ar jus name bendra koncepcija stiliaus islaikote?

O problema tame, kad virtuves baldai bus ne klasijiniai, paprasti ne hi-tec.

user posted image

Stalas bus ten, virs stalo gali buti tokio tipo lempa:

user posted image

Problema svetainei, nes noriu jos klasikines , tokio tipo baldai:

user posted image

Bus torseras, kokie 4 bra ir lempa, viskas bandysiu daryti prie klasikinio:
user posted image

user posted image

Klausimas ar nesipjaus virtuve su svetaine, ar labai svarbu tas vientisumas ar svarbiausiai , kad butu jauku?

Kaip jus darote?

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 11, 11:17)
Mergaites, turiu siokia tokia  dilema.

Kaip jus darote?

Va ir man buvo tokia dilema, bet spjoviau ir pasidariau, kaip noriu cool.gif Sveitaine minimalistine, virtuve irgi tokia bus, o va miegamaji isirengem klasikiniu stiliumi, nes tik tokiam miegamajame geriau jauciuosi rolleyes.gif

Bet va prieskambaris dar nepradetas (o jis kaip ir kartu su sveitaine, nes sveitaineje duru nera), ir abejoju, ar protinga butu prieskambari daryti klasikiniu? unsure.gif

Tiesa, o pas jus virtuve su svetaine kartu? (bendra erdve?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 11 balandžio 2008 - 10:53
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 11, 11:52)
Va ir man buvo tokia dilema, bet spjoviau ir pasidariau, kaip noriu cool.gif Sveitaine minimalistine, virtuve irgi tokia bus, o va miegamaji isirengem klasikiniu stiliumi, nes tik tokiam miegamajame geriau jauciuosi rolleyes.gif

Bet va prieskambaris dar nepradetas (o jis kaip ir kartu su sveitaine, nes sveitaineje duru nera), ir abejoju, ar protinga butu prieskambari daryti klasikiniu? unsure.gif

Tiesa, o pas jus virtuve su svetaine kartu? (bendra erdve?)

Virtuve kaip ir atskirai, bet nei svetainei nei virtuvei nera duru. Vienu zodziu speju bus ne siolaikiska nes is holo matosi is virtuves baldai ir visa svetaine. Ir hole bus bra ir lubinis apsvietimas.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 04 11, 10:17)
Mergaites, turiu siokia tokia  dilema.

Ar jus name bendra koncepcija stiliaus islaikote?
Kaip jus darote?

o man kaip tik yra idomus stiliu derinimas smile.gif tik reik ieskot detaliu vientisumui sukurt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enejuke: 11 balandžio 2008 - 13:33
Nors dar iki apdailos tik arteju, bet jau siokia tokia interjero vizija turiu.
Man patinka sumoderninta klasika, neperkrauta. Planuoju stiliu bent jau panasu i klasikini, o kad islaikyti vientisuma, tai galvoju tam tikra elementa naudoti.
Tarkim kalvystes elementu. Pvz laiptu tureklai- kaltiniai, vonioje kokia lentynele irgi, svetaineje kokia spintele ar lentynele, sviestuvus galima susirasti tokio stiliaus. Manau tai sudarytu vientisumo ispudi.
Cia mano pamastymai, o kaip realybeje gausis nezinau... blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirmas židinukas labai dailus.
Atsakyti
mes irgi dabar derames kokiu stiliumi namus isirengti. as manau kad galima suderinti klasika su modernizmu ir pan, bet MB pasake griezta NE biggrin.gif zodziu virtuve pas mus bus is naturalaus medzio, jokiu spintu su stumdomomis durimis, tik antikvarine diiidele spinta ir pan smile.gif na, buitine technika pasirodo irgi imanoma prirerinti, pwx SMEG saldytuvas thumbup.gif brangokas, bet naujas puikiai tiks prie klasikos!
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 23, 08:36)

Kur merginos gal uzmatet sokoladinio stiklo sviestuva nemaza 4u.gif
Atsakyti
VILIMA - labai būtų įdomu pamatyti tavo namučius bigsmile.gif ax.gif

Gal kada pasirodysi ? bigsmile.gif

Pastebėjau,kad labai rūpestingai stengies namuose viską sudėlioti mirksiukas.gif
Atsakyti