Įkraunama...
Įkraunama...

KLASIKA mūsų namuose

QUOTE(neaiski @ 2008 03 07, 08:09)
Pritariu  smile.gif  O dar tie lipdiniai 3 nuotraukoj , ir tie lapai-argi cia klasika?

Klasika labai plati savoka, Versalio rumu interjeras irgi klasika ar kokie rumai su tokiais butent laiptais. Tai , kad gal paprastiems zmonem priimtinesne italu ar britu klasika kokio 18 -19 amziaus.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 03 06, 22:28)
Nu ziaurokai cia doh.gif Tie laiptai is viso plastmasiniai kazkokie atrodo, klasikos cia nematau ne trupucio, tik visiska beskonybe doh.gif

Del skonio nesigincyjama, man jie grazus, cia bus medzio masyvas, ir dar raizytas, labai noreciau tokiu, bet jeuciu ju kaina - koki 100 000Lt. g.gif
Jei paprasti i nama per 2 aukstus kainuoja 45 000 Lt. doh.gif
Atsakyti
šio mėnesio žurnale MANO NAMAI yra gražus klasikos interjeras 4u.gif deja puslapio jie savo dar neatsinaujino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 03 08, 21:45)
šio mėnesio žurnale MANO NAMAI yra gražus klasikos interjeras 4u.gif  deja puslapio jie savo dar neatsinaujino smile.gif

Idomu butu pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 03 08, 22:45)
šio mėnesio žurnale MANO NAMAI yra gražus klasikos interjeras 4u.gif 

drinks_cheers.gif man irgi labai patiko wub.gif
Atsakyti
Labai gera ir grazi tema thumbup.gif gal kartais turite nuotrauku, kaip galetu atrodyti klasikine TV siena? Kaip graziai i klasika "ikomponuoti" telika ir aparaturas visokias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 03 09, 18:13)
Labai gera ir grazi tema  thumbup.gif  gal kartais turite nuotrauku, kaip galetu atrodyti klasikine TV siena? Kaip graziai i klasika "ikomponuoti" telika ir aparaturas visokias  g.gif

Man dizaineris siule is tu ploksciu tipo raizytu kurios lipdomos prie lubu, padaryti kaip remeli televizoriui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 03 09, 19:23)
Man dizaineris siule is tu ploksciu tipo raizytu kurios lipdomos prie lubu, padaryti kaip remeli televizoriui  4u.gif

oho kaip idomu thumbup.gif super thumbup.gif tikrai gera ideja, reiks pabandyti isivaizduoti. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 03 10, 09:59)
oho kaip idomu  thumbup.gif super  thumbup.gif tikrai gera ideja, reiks pabandyti isivaizduoti. aciu  4u.gif

Nuotraukele is pirmo psl. atkeliu cia, su tokiom plokstem turiu omeny:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 03 10, 11:43)
Nuotraukele is pirmo psl. atkeliu cia, su tokiom plokstem turiu omeny:
user posted image

jojo, tai supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 12 kovo 2008 - 10:03
http://www.manonamai...p...&review=yes

taip pat siandien per btv laida "namu darbai " rode visai grazu klasikini namo interjera, laidos irasa veliau galima pamatyt jei kam idomu http://www.tv.lt/

smile.gif
Atsakyti