Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

Sveikos,
Mano drauge lazeriavosi smakra jau du kartus, ir dabar kolkas nebeis, nes nera reikalo- plauku nebeliko. vasara deginosi, jokiu demiu ir pan. salutiniu poveikiu nera. Pati irgi jau viena karta lazeriavaus pilva.kai dare, nebuvo skaudziai, bet erzino, lyg nieztetu:)Tikiuosi nebus jokiu salutiniu poveikiu ir jie bent 5 metams isnyks..kad ir porai metu, bet verta:)
Atsakyti
QUOTE(_META_ @ 2006 11 06, 20:05)
Sveikos,
Mano drauge lazeriavosi smakra jau du kartus, ir dabar kolkas nebeis, nes nera reikalo- plauku nebeliko. vasara deginosi, jokiu demiu ir pan. salutiniu poveikiu nera. Pati irgi jau viena karta lazeriavaus pilva.kai dare, nebuvo skaudziai, bet erzino, lyg nieztetu:)Tikiuosi nebus jokiu salutiniu poveikiu ir jie bent 5 metams isnyks..kad ir porai metu, bet verta:)

O kiek teko mokėt už pilvo depiliaciją?
Atsakyti
sveikos. mane irgi domina depiliacija lazeriu. jau kiek metu vargstu ir vis plaukai iauga. o gal kas zinot gal klaipedoje daro?
Atsakyti
Gundausi ir as salintis plaukucius lazeriu, bet kai prisiklausiau ivairiausiu nutikimu, tai susimastau, ar verta blink.gif
Manau, kad rezultatas priklauso nuo kiekvieno individualaus zmogaus.
Po nestumo man plaukai taip nebeauga kaip anksciau.
Bijau rizikuoti, juk apie plauku naikinimo lazeriu pasekmes nera iki galo isaiskintos, ne taip ir senas metodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumy @ 2006 12 08, 17:19)
Gundausi ir as salintis plaukucius lazeriu, bet kai prisiklausiau ivairiausiu nutikimu, tai susimastau, ar verta blink.gif
Manau, kad rezultatas priklauso nuo kiekvieno individualaus zmogaus.
Po nestumo man plaukai taip nebeauga kaip anksciau.
Bijau rizikuoti, juk apie  plauku naikinimo lazeriu pasekmes nera iki galo isaiskintos, ne taip ir senas metodas g.gif

Idomu kiek Londone tokios procedūros kainuoja? Jie turbūt šiuo klausimu labiau pažengę g.gif Nesidomėjai?
Atsakyti
O kas kiek laiko proceduras darete bikinio sriciai? g.gif
Atsakyti
as sau bikini nedariau, o tik pazastis.seip tai viena karta per men uztenka ir taip kokius 5 seansus, žiūrint ar labai tamsus plaukas.
Atsakyti
As jau dariausi viena procedura su IPL lazeriu, bet paskaicius pasisakymus pradejau abejoti ar verta testi unsure.gif . Plaukeliai jau mane gerokai isnervine tad galvojau jei ju iseitu atsikratyti bent 5 metams tai dzin tie pinigai, bet is pasisakymu "gandu" matau, kad plaukai gali ir po keliu menesiu ataugti verysad.gif . P.S mane proceduros metu nudegino bash.gif . Tai dar ir delto pardejau abejoti.
Atsakyti
per fotodepiliacija jokiu nudeginimu nebuna....
Atsakyti
O ar yra cia is merginu, kurios namuose lazeriu pacios salinasi plaukelius, nes noriu nusipirkti si prietaisa ir pigiau butu, nei salone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 02 21, 13:41)
O ar yra cia is merginu, kurios namuose lazeriu pacios salinasi plaukelius, nes noriu nusipirkti si prietaisa ir pigiau butu, nei salone  mirksiukas.gif

o ir Lietuvoj tokių prietaisų matei pirkti? kokia kaina? kur?
Aš tai tik užsienio puslapiuose juos mačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2007 02 21, 13:29)
o ir Lietuvoj tokių prietaisų matei pirkti? kokia kaina? kur?
Aš tai tik užsienio puslapiuose juos mačiau g.gif

maciau ir as uk kataloguose, kaina ta pati -900 lt ir garantija tik nepamenu kuriam laikui. parduoda firma. kalbinau drauge, kad per puse pirktume, juk kas diena vistiek nenaudosi, bet teks pirkti vienai, bet gal atsiliepimu sulauksiu kokiu ax.gif
Atsakyti