Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Rosita @ 2006 10 01, 20:32)
Sveikos,
as dariau elektros pagalba. salinau nuo smakro, puse metu buvo nieko, veliau viskas ataugo.bet mane buvo perspeje, kad reikes daryti proceduras metus... o as lankaisui tris men. dabar pasiryzau eiti metus ir isitikinti. nes visus metus lankytis ten iseitu pigiau nei karta apsilankyti pas lazeri...

o ne skauda? kur daraisi ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2006 03 11, 00:22)
šiuo metu pranašesnis už lazerį plaukelių šalinimo bei kitų probleminių vietų gydymas - šviesos impusų pagalba  thumbup.gif Va čia tai dalykas  rolleyes.gif Ir žymiai pigesnis ir randų nelieka (kaip tarkim po kraujagyslių naikinimo)  mirksiukas.gif

Tikra tiesa, tai sako, kol kas pati geriausia primonė plaukams šalinti ir pati naujausia - LT dar labai neseniai atsirado...

QUOTE(likija @ 2006 04 02, 18:28)
mergaites padekit!!!!!turiu tokia problemele,man ant veido yra usiukai,nelabai ryskus, bet visgi matomi...gal zinot kaip juos panaikinti???girdejau ,kad jei depiliuoji vasku jie atauga didesni, ar tai tiesa???

Tikrai netiesa. Pati depiliuoju vašku (juostelėm) namie - atauga šiek tiek silpnesni
plaukeliai.

Čia pora linkų apie plaukų šalinimą:
klausimai-atsakymai
Kaune: kainos
Atsakyti
Čia taip tik pastebėjimas – tai išvada tokia, kad kaip ten bus po to lazerio ar elektros, nuo konkretaus žmogaus priklauso... Aš pati daugiau kaip 10 metų blauzdas depiliavaus su elektr. depiliatorium (nors jo instrukcijoje parašyta, kad nuolat depiliuojantis po 5 m. plaukai nebeatauga!!), kaskart kęsdavau skausmą, oda sudirgdavo, nusiberdavo dėmelėmis, parausdavo, dar tie įaugantys plaukeliai... Vis laukdavau, kada nebeataugs, taip ir nesulaukiau, jų net nesumažėjo. L. bijojau skutimo, nes visur vieningai ir vienareikšmiškai tvirtinama, kad po skutimo plaukeliai atauga storesni, tamsesni, ilgainiui išvis pasidaro šeriai. fear.gif O man nieko panašaus! Nuo skutimosi jų man nei daugėja, nei tamsėja, nei greičiau atauga, o procedūra šimtąkart malonesnė. Oda lieka lygi, švelni ir be jokių papild. priemonių, nors skutu net ne su kokiu išreklamuotu VENUSu, o su paprastais vienkartiniais skutikliais (tik man jų ne vienam kartui užtenka tongue.gif ), o po depiliatoriaus nepadėdavo nė tie pridedami sudirginimą mažinantys balzamai. Kol neišpopuliarės kokia nors nereali ir garantuota plaukelių VISIEMS LAIKAMS pašalinimo priemonė, neberizikuosiu leist kam nors pinigus... Atsikandau jau tų visų MAXI-SUPER-EXTRA-TURBOprekių ir paslaugų reklamų... doh.gif
Atsakyti
Na ir aš prisijungsiu prie tų, kurios nusivylė lazeriu. Prieš keletą metų ėjau į Sugiharos g. Po 5 procedūrų gal pusę metų niekas neaugo, o paskui ėmė po truputį lįsti plaukeliai, ir vėl viskas pasidarė, kaip buvo.
O šiais metais išbandžiau fotoepiliaciją, tai iš vis jokio poveikio nepajučiau, tik piniginė suplonėjo.
Dabar plaukelius šalinu namie su elektriniu depiliatoriumi, nors ir skausminga, bet pigu.
Atsakyti
Vilniuj atsidare nauja klinika (nors is tiesu atsidare pries metus berods jau), vadinasi "GK Klinika". labai ten viskas modernu neva ir stai pora ju atliekamu nauju lazeriniu proceduru!!!

lazeris sviesiems plaukas be pigmento lazeris sviesiems plaukams

lazeris ju klinikoj (daug naudingos info!!!) lazerine depiliacija

fotoepiliacija ju klinikoj (irgi daug info apie tai) fotoepiliacija

as labai stipriai galvoju apie lazeri, nes jau 5 metus pastoviai periodiskai (kas menesi )depiliuoju bikini sriti vasku ir dabar paskutinius 5 kartus vyksta tikra katastrofa kai ataugineja plaukai, nes labai labai daug plaukuciu yaugineja (nusilpo nuo vaskavimo ir nebeprasikala pro oda), atsiranda daug pulinuku, giluminiu irgi g.gif
jau 3 menesiu isvis nedarau su jais nieko, tik ilgi patrumpinu, ir visdar iki siol!!!! atsiranda dar neislindusiu plaukeliu kurie sugalvoja iaugti!!! doh.gif tikrai padetis be iseities, del to deciau daug vilciu i lazeri...

gal kas nors jau pabande????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 29 spalio 2006 - 22:31
Pažiūrėjau, kad toj klinikoj galima paslaugas pirkti išsimokėtinai... Labai viliojančiai skamba, kai šalinimas lazeriu kainuotų apie 3000lt. Tikrai norėčiau, nes mano problemos dar didesnės, nei klaipedietes... Verkt norisi pasižiūrėjus į bikini ir ne vien bikini sritį...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 10 30, 09:01)
Pažiūrėjau, kad toj klinikoj galima paslaugas pirkti išsimokėtinai... Labai viliojančiai skamba, kai šalinimas lazeriu kainuotų apie 3000lt. Tikrai norėčiau, nes mano problemos dar didesnės, nei klaipedietes... Verkt norisi pasižiūrėjus į bikini ir ne vien bikini sritį...
mane šią vasarą taip užkniso tie plaukeliai, kad labai rimtai galvoju apie lazerio procedūras per žiemą pasidaryti doh.gif Man nuo skutimosi, kremų, vaškų ir tt. žiauriai išberia, niešti, ir atauga po kelių dienų, negaliu ent į pležą kaip žmogus nueiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverka @ 2006 10 30, 13:38)
mane šią vasarą taip užkniso tie plaukeliai, kad labai rimtai galvoju apie lazerio procedūras per žiemą pasidaryti doh.gif Man nuo skutimosi, kremų, vaškų ir tt. žiauriai išberia, niešti, ir atauga po kelių dienų, negaliu ent į pležą kaip žmogus nueiti doh.gif

Kad man vien tokias problemas su bikini... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 10 30, 00:29)
Vilniuj atsidare nauja klinika (nors is tiesu atsidare pries metus berods jau), vadinasi "GK Klinika".  labai ten viskas modernu neva ir stai pora ju atliekamu nauju lazeriniu proceduru!!!

lazeris sviesiems plaukas be pigmento  lazeris sviesiems plaukams

lazeris ju klinikoj (daug naudingos info!!!)  lazerine depiliacija

fotoepiliacija ju klinikoj (irgi daug info apie tai) fotoepiliacija
as labai stipriai galvoju apie lazeri, nes jau 5 metus pastoviai periodiskai (kas menesi )depiliuoju bikini sriti vasku ir dabar paskutinius 5 kartus vyksta tikra katastrofa kai ataugineja plaukai, nes labai labai daug plaukuciu yaugineja (nusilpo nuo vaskavimo ir nebeprasikala pro oda), atsiranda daug pulinuku, giluminiu irgi  g.gif
jau 3 menesiu isvis nedarau su jais nieko, tik ilgi patrumpinu, ir visdar iki siol!!!! atsiranda dar neislindusiu plaukeliu kurie sugalvoja iaugti!!!  doh.gif  tikrai padetis be iseities, del to deciau daug vilciu i lazeri...

gal kas nors jau pabande????????????

o jus tam puslapyje radot kainas? As ju nematau?
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2006 10 31, 11:27)
o jus tam puslapyje radot kainas? As ju nematau?

Ne, kur tau, kainų tai tikrai nėra. Bet užtat yra prierašas- skambinti ir registruotis konsultacijai (mokamai, žinoma). smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
As taip pat esu isbandziusi viska. Ir taip pat susiduriau su iaugusiais plaukeliais, pulinukais ir kitokiom bedom. Tai viena syki nusprendziau pasidaryt lazerio depiliacija. Nuvaziavau i Vilniu, Sugiharos g. ta visa centra. Ten man pasake, kad uzteks 3-4 kartu. Pasidariau sumokejau didelius pinigus. Ir ka jus manot, po pusmecio ar net greiciau ataugo plaukeliai kaip ir pries lazeri. O dabar po nestumo is vis baisu paziuret kas dedas. Plaukeliai pradejo plisti net ant slaunu.
Manau cia priklauso nuo zmogaus organizmo, ir dar turbut nuo lazerio kokybes. Bet nemanau, kad reiktu tokius pinigus svaistyt. Dabar Kol kas tenkinuosi skutimosi, bet reiks pradet daryt vasko depiliacija. Skausminga, bet ka padarysi...
Papildyta:
Ir dar neseniai snekejau apie tai su savo mama (kuri yra medike) ir dar keliom medikem. Tai jos buvo pries menesi kursuose ir tenai snekejo apie lazeri, lazerio depiliacija. tai ten tipo taip pasake, kad tas lazeris yra neiki galo istirtas ir nezinia koki poveiki jis daro organizmui: gera ar bloga.
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2006 11 01, 17:39)
Ir dar neseniai snekejau apie tai su savo mama (kuri yra medike) ir dar keliom medikem. Tai jos buvo pries menesi kursuose ir tenai snekejo apie lazeri, lazerio depiliacija. tai ten tipo taip pasake, kad tas lazeris yra neiki galo istirtas ir nezinia koki poveiki jis daro organizmui: gera ar bloga.

natūralu smile.gif juk visuomet atsiradus naujai technologijai tie, kurie pasiryžta ją išbandyt, tam tikra prasme atlieka laboratorinių triušių vaidmenį.. tik praėjus tam tikram, tiksliau - gerokam laiko tarpui, bus galima kalbėti apie lazerinių procedūrų privalumus ir trūkumus. o pavyzdys truputį off topic, bet vis vien - regos korektūrą lazeriu atliekantis medikas pats dėvi "paprastus" akinukus blink.gif žinoma, esti tokių atvejų, kuomet lazerio naudoti negalima, tačiau tai klientus verčia stabtelėti ir susimąstyti.
Atsakyti