Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(himalaia @ 2006 04 20, 21:18)
Ir kiek tas visas malonumas atsiėjo?  blush2.gif

dabar tikslios sumos nepasakysiu bet vienas kartas kainuoja 110 bendrai kazkur 550
sake kad reikia kazkur 6 kartu doh.gif
Atsakyti
Merginos nemeskit pinigų į balą.Dariausi ir aš"ūsiukus "depiliavau lazeriu,sumokėjau bendroj sumoj 850 lt.na ir 3 mėn.buvau patenkinta dar spėjau parekomenduot bendradarbei blush2.gif .Po tų 3 mėn augo,augo ir vėl viskas kaip buvę. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 04 21, 21:10)
Merginos nemeskit pinigų į balą.Dariausi ir aš"ūsiukus "depiliavau lazeriu,sumokėjau  bendroj sumoj 850 lt.na ir 3 mėn.buvau patenkinta dar spėjau parekomenduot bendradarbei blush2.gif .Po tų 3 mėn augo,augo ir vėl viskas kaip buvę. doh.gif  doh.gif

Na nezinau nuo paskutines proceduros praejo jau beveik metai ( na gal poros menesiu dar truksta iki metu ax.gif ) neturiu jokiu problemu su bikini sritim. zinoma yra vienas kitas pukelis, bet jei nosies neprikisi prie pat tai nelabai ir pamatysi is esmes tai rezultatu as tikrai nesiskundziu.
Kiek as issiaiskinau pas gydytoja tai geriausia pasinaikina juodi plaukai. kuo sviesesni tuo blogiau, o sviesus apskritai tam lazeriui nejautrus ( del to kad neturi pigmento ) kainavo man apie 2500 ( jei gerai pamenu proceduru skaiciu ) ir tikrai skaudejo
useliai virs lupos yra labai sviesus tai gal todel ir nepasinaikina. o del to kad sugadina oda lazeris ar kad paskui neidega tai mano atveju tikrai ne. viskas gerai. planuoju susitvarkyti pazastis tik del proceduros skausmingumo tempiu guma
Atsakyti
Tik Tiek, o kur dareisi ir pas koki zmogu?
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2006 05 18, 14:43)
Tik Tiek, o kur dareisi ir pas koki zmogu?

kildos klinika kaune
Atsakyti
QUOTE(musca @ 2006 04 21, 19:10)
dabar tikslios sumos nepasakysiu bet vienas kartas kainuoja 110 bendrai kazkur 550
sake kad reikia kazkur 6 kartu  doh.gif

O kur tu dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 05 19, 14:50)
kildos klinika kaune

O kur ta klinika randasi? Ir gal kokį kontaktinį telefoną turi? Labai norėčiau ir aš bikini susitvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 06 12, 21:27)
O kur ta klinika randasi? Ir gal kokį kontaktinį telefoną turi? Labai norėčiau ir aš bikini susitvarkyt  ax.gif

Skaičiau,kad tokią procedūra geriau daryti rudenį,kad mažiau ta vieta gautų saulės spindulių.
Atsakyti
Nieko nebesuprantu.. unsure.gif Ar as durna, ar reklama yra labai klaidinga, ju atstovus reikia i teisma paduot!!! protest.gif Kiek girdejau buvo sakoma, kad plaukeliai daugiau nebeauga, bla bla bla irnesakyk.gif tipo pasalini ir daugiau nebeauga, tai ir galvojau, kad visam laikui blink.gif ir niekas neminejo, kad ta procedura tik metams ar keliems menesiams.Plesikai ph34r.gif O as tiek vilciu dejau!!! ohmy.gif galvojau atkesiu kelis seansus ir daugiau gyvenime nebereiks skustis....Bet tikrai, prisiekiu, tie kur lazeriu salina, niekada neminejo, kad plaukai atauga!!!!Vis sake ir sake kad NEBEAUGS DAUGIAU!!!!!!! Sunsnukiai, kaip taip zmones klaidint, visos informacijos tai nepateikia i kalejima juos!!!Nu negaliu, labai supykau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 04 21, 19:10)
Merginos nemeskit pinigų į balą.Dariausi ir aš"ūsiukus "depiliavau lazeriu,sumokėjau  bendroj sumoj 850 lt.na ir 3 mėn.buvau patenkinta dar spėjau parekomenduot bendradarbei blush2.gif .Po tų 3 mėn augo,augo ir vėl viskas kaip buvę. doh.gif  doh.gif

Siaip sako, kad esant visokiem hormonu svyravimam ( paauglystes metu, nestumo metu) vel gali ataugti plaukeliai, tai gal todel? g.gif ir tikrai kuo tamsesnis plaukas tuo geriau
Atsakyti
Sveikos,
as dariau elektros pagalba. salinau nuo smakro, puse metu buvo nieko, veliau viskas ataugo.bet mane buvo perspeje, kad reikes daryti proceduras metus... o as lankaisui tris men. dabar pasiryzau eiti metus ir isitikinti. nes visus metus lankytis ten iseitu pigiau nei karta apsilankyti pas lazeri...
Atsakyti
o gal ka zinot kur Kaune daro elektrodepiliacija? ax.gif
Atsakyti