Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(viliuosi @ 2010 08 25, 20:43)
Na tikriausiai atsiliepimai priklauso nuo laukiamų rezultatų. Pavyzdžiui aš nesitikiu po kelių procedūrų visiško išnykimo, netgi nesitikiu išvis visiško išnykimo. Man užtektų, kad plaukeliai vis kartojant procedūras tiesiog neatauginėtų taip greitai ir tiek daug. Aš galvoju, kad jį turėdama ir vis atlikdama procedūras tiesiog lengviau kovosiu su nepageidaujamais plaukeliais.

Manau,kad 15 proceduru tai ne "kelios", ir man buvo kalbeta apie tai,kad po sitokio kiekio tereikia tik palaikomuju proceduru-karta i menesi,i du,net reciau...o kas iseina? Iseina,kad lazeris ne neikina plaukus, o tik susilpnina ju augima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2010 08 26, 00:56)
Manau,kad 15 proceduru tai ne "kelios", ir man buvo kalbeta apie tai,kad po sitokio kiekio tereikia tik palaikomuju proceduru-karta i menesi,i du,net reciau...o kas iseina? Iseina,kad lazeris ne neikina plaukus, o tik susilpnina ju augima doh.gif

Na 15 tai jau tokrai ne kelios doh.gif O dabar ar bent jau ilgiau neatauga, ar tik atauga silpnesni?
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2010 08 25, 17:56)

Su kokiu lazeriu darėtės, kad paskui reikėtų vos ne kas mėnesį kartot?
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2010 08 16, 17:46)
sveikos, aš jau buvau vieną sykį šalinti plaukų nuo blauzdų lazeriu ir laukiu kito karto:) turi praeiti šešios savaitės iki kito karto:) tikiuosi stebuklo, nes visi įmanomi depiliavimo būdai man visiškai netinka ir esu taip susigadinusi odą kad visą vasarą negaliu nešioti suknelių  verysad.gif
už blauzdų su keliais lazerinę depiliaciją sumokėjau 490lt(už vieną procedūrą), sugiharoj:)
ateity planuoju darytis ir šlaunis ir bikini, nes jau atsibodo kompleksuot dėl kojų  doh.gif

as tai dabar darausi pas viena meistre,kuri daro,su kiek esu girdejusi,geriausiu lazeriu-ELOS,ir ten sumoki ne uz viena procedura,o is karto uz visa kursa,ir zymiai mazesne suma,uz kokius 3000lt tau ir kojas ir bikini gal padarytu,as tai is viso supergeromis salygomis ten spejau uzsiregistruoti,kol kas dar tik viena procedura dariausi,placiau galesiu pakomentuoti uz kokio pusmecio.Siaip esu labai plaukuota,anksciau visuomet vasku salindavau,tai plaukuciu buvo gerokai prareteje,bet visa sia vasara as zinojau kad butinai eisiu lazeriuotyis,tai visa vasara skutausi,ataugo dabar mano visi plaukai,siaubas kazkoks-gryna meska,nuo skutimosi beria,plaukai iaugineja,na bet pakentesiu dabar gal veliau maziau problemu del tu plauku turesiu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 08 27, 08:57)
as tai dabar darausi pas viena meistre,kuri daro,su kiek esu girdejusi,geriausiu lazeriu-ELOS,ir ten sumoki ne uz viena procedura,o is karto uz visa kursa,ir zymiai mazesne suma,uz kokius 3000lt tau ir kojas ir bikini gal padarytu,as tai is viso supergeromis salygomis ten spejau uzsiregistruoti,kol kas dar tik viena procedura dariausi,placiau galesiu pakomentuoti uz kokio pusmecio.Siaip esu labai plaukuota,anksciau visuomet vasku salindavau,tai plaukuciu buvo gerokai prareteje,bet visa sia vasara as zinojau kad butinai eisiu lazeriuotyis,tai visa vasara skutausi,ataugo dabar mano visi plaukai,siaubas kazkoks-gryna meska,nuo skutimosi beria,plaukai iaugineja,na bet pakentesiu dabar gal veliau maziau problemu del tu plauku turesiu.

Man labai įdomu kokie bus atsiliepimai, nes naminis fotoepiliatorius man nesuveikė, gal per silpnas, nes plaukeliai beveik išvis nereagavo ir nedingo deja sad.gif tai jau netgi bijau tokiu pinigus mesti profesionaliai įrangai, nes irgi labai didelė tikimybė, kad nesuveiks...
Atsakyti
Sveikos, gal galimetu gauti ELOS lazerio gydytojos kontaktus? buciau labai dekinga.smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 08 27, 11:21)
Man labai įdomu kokie bus atsiliepimai, nes naminis fotoepiliatorius man nesuveikė, gal per silpnas, nes plaukeliai beveik išvis nereagavo ir nedingo deja sad.gif tai jau netgi bijau tokiu pinigus mesti profesionaliai įrangai, nes irgi labai didelė tikimybė, kad nesuveiks...

Su fotoepiliatorium taip ir turi buti,tik nustoji ji naudoti plaukai is karto atauga.Kiek domejausi,tai uzsienio salyse depiliacija fotoepiliatoriumi kainuoja tiek pat kaip ir su vasku,nes ir viena ir kita reikia kazkur kas 3 sav. darytis,o plaukai pasisalina tik trumpam,na zodziu vistiek geriau nei skutimasis as taip manau.O ilgalaikio rezultato net su lazeriu nera ko tiketis,vistiek po kazkiek laiko ataugs.As kai turejau savo namini lazeri,kuris po viena plauka saudo,kai kuriose vietose pasisaudziau,ir iki siol neatauga.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 09 01, 09:29)
Su fotoepiliatorium taip ir turi buti,tik nustoji ji naudoti plaukai is karto atauga.Kiek domejausi,tai uzsienio salyse depiliacija fotoepiliatoriumi kainuoja tiek pat kaip ir su vasku,nes ir viena ir kita reikia kazkur kas 3 sav. darytis,o plaukai pasisalina tik trumpam,na zodziu vistiek geriau nei skutimasis as taip manau.O ilgalaikio rezultato net su lazeriu nera ko tiketis,vistiek po kazkiek laiko ataugs.As kai turejau savo namini lazeri,kuris po viena plauka saudo,kai kuriose vietose pasisaudziau,ir iki siol neatauga.

Tai kad jie netgi nedingo, tik keli pavieniai, o šiaip visi liko... verysad.gif
Atsakyti
O as siandien noriu pasidziaugti,pastebejau jog atsirado 'pliku' vietu,dariausi dar tik viena procedura su ELOS lazeriu,ir kaip meistre ir sake per viena procedura pasisalina apie 10-15% plaukuciu,tai siandien pazastyse akivaizdziai pastebejau kad vietomis visiskai nera plauku clap.gif dabar jau tikrai pradejau tiketi kad si procedura man pades!!!
Atsakyti
As irgi einu i proceduras su ELOS lazeriu, tai kol kas man atliko 5 ar 6 proceduras, tiksliai nepamenu. Jau vietomis yra plika, bet dar plaukeliu nemazai like. Labiausiai jauciasi poveikis pazastyse ir bikini zonoje. As irgi papuoliau i ta VIP abonenta, tad labai dziaugiuosi, nes jei depiliuotis zonomis ir kokiu 10 proceduru kiekvienai - tai bankrotas visiskas blink.gif Manau po 10 proceduru matysis rezultatai. Idomu tik po kiek laiko prades ataugineti...
Atsakyti
Norėčiau, kad ir man padėtų, bet bijau rizikuoti... Gal kažkuri žino ar jie grąžina pinigus, jei aparatas nesuveikia išvis?
Atsakyti
Gusha-kas kiek laiko tu eini darytis?Man sekantis kartas bus spalio men,kai ji gris is atostogu,skaiciau kad reiketu darytis kas 3-6 savaites.
Lyana-as nemanau kad grazintu pinigus,nes cia nuo tavo pacios organizmo priklauso viskas,vieniems padeda kitiems ne,jei nesurizikuosi niekuomet ir nesuzinosi koks bus rezultatas.
Atsakyti