QUOTE(M M @ 2010 08 10, 10:18)
O gal galit man neismanelei paaiskinti, kaip vyksta ta visa procedura? Jei noriu darytis bikini, tai ten reikia visai iki puses nusirengti, ar apatiniai lieka?
Jei nori darytis bikinio zona "pilnai",tai pilnai ir nusirengi, jei tik ruozelius iki kelnaiciu,tai gali su jomis ir palikt
Labos
Gal kas galetu palyginti, pagal efektyvuma, salinima lazeriu ir fotoepiliacija (salinima sviesos impulsais turbut vadinamas). Nelabai nusimanau nei apie viena nei apie kita, nesu bandzius, pradejau rinkti informacija ir buciau dekinga uz komentarus
Gal kas galetu palyginti, pagal efektyvuma, salinima lazeriu ir fotoepiliacija (salinima sviesos impulsais turbut vadinamas). Nelabai nusimanau nei apie viena nei apie kita, nesu bandzius, pradejau rinkti informacija ir buciau dekinga uz komentarus
sveikos, aš jau buvau vieną sykį šalinti plaukų nuo blauzdų lazeriu ir laukiu kito karto:) turi praeiti šešios savaitės iki kito karto:) tikiuosi stebuklo, nes visi įmanomi depiliavimo būdai man visiškai netinka ir esu taip susigadinusi odą kad visą vasarą negaliu nešioti suknelių
už blauzdų su keliais lazerinę depiliaciją sumokėjau 490lt(už vieną procedūrą), sugiharoj:)
ateity planuoju darytis ir šlaunis ir bikini, nes jau atsibodo kompleksuot dėl kojų
už blauzdų su keliais lazerinę depiliaciją sumokėjau 490lt(už vieną procedūrą), sugiharoj:)
ateity planuoju darytis ir šlaunis ir bikini, nes jau atsibodo kompleksuot dėl kojų
QUOTE(ralma @ 2010 08 20, 13:19)
sveiki,
perku buitini lazerini epiliatoriu. ir noriu pasiteirauti, ar gerai supratau, kad reikia pries prozedura plauka nuskusti?
perku buitini lazerini epiliatoriu. ir noriu pasiteirauti, ar gerai supratau, kad reikia pries prozedura plauka nuskusti?
Sveiki, gerai supratote.
QUOTE(saimona @ 2010 06 26, 12:02)
aš pasidariau tris procedūras aleksandrito lazeriu.
dabar darysiu pertrauką per vasarą iki rudens ir tada priklausomai nuo išlikusių rezultatų svarstysiu ar darytis toliau
dabar darysiu pertrauką per vasarą iki rudens ir tada priklausomai nuo išlikusių rezultatų svarstysiu ar darytis toliau
na žinot pradėjau labai abejoti, ar ne į balą aš tuos pinigus išmečiau praėjus 2 mėnesiams po 3-ios procedūros ataugo apie 80 proc plaukų... gal kiek plonesni, bet kojas depiliuoti reikia kaip ir anksčiau... pažastyse geriausias rezultatas - ten tokie labai ploni plaukai pasidarė ir jų nedaug, tai retkarčiais po keliolika su pincetu išraunu ir viskas tai dabar net nežinau ar tęsiu tas procedūras rudenį ar jau nebe puslapyje rašo, kad dažnai 6 procedūrų reikia, bet jau tokią sumą būsiu tada sumokėjus, kad
QUOTE(saimona @ 2010 08 24, 20:16)
na žinot pradėjau labai abejoti, ar ne į balą aš tuos pinigus išmečiau praėjus 2 mėnesiams po 3-ios procedūros ataugo apie 80 proc plaukų... gal kiek plonesni, bet kojas depiliuoti reikia kaip ir anksčiau... pažastyse geriausias rezultatas - ten tokie labai ploni plaukai pasidarė ir jų nedaug, tai retkarčiais po keliolika su pincetu išraunu ir viskas tai dabar net nežinau ar tęsiu tas procedūras rudenį ar jau nebe puslapyje rašo, kad dažnai 6 procedūrų reikia, bet jau tokią sumą būsiu tada sumokėjus, kad
Taigi, o as praejau 15 proceduru dviem skirtingais budais (IPL ir termo lazeris ar kaip jis ten panasiai vadinas), kosmetologe (salono savininke) isejo atostogaut visai vasarai, ir man per tuos 2 men grizo 90 proc plauku!!!!! Iseina,kad proceduras reik daryt pastoviai-vos nutrauksi,ir viskas?
QUOTE(portobella @ 2010 08 12, 20:05)
Gal zinot kokia kaina butu aparaciuko is tinklapio www.depiliacija.lt ?
apie 1400lt
QUOTE(saimona @ 2010 08 25, 20:36)
žiauru bet kiek merginų atsiliepimus paskaitau, tai nei buitiniais lazeriais nėr laukiamo efekto nei profesionaliais
Na tikriausiai atsiliepimai priklauso nuo laukiamų rezultatų. Pavyzdžiui aš nesitikiu po kelių procedūrų visiško išnykimo, netgi nesitikiu išvis visiško išnykimo. Man užtektų, kad plaukeliai vis kartojant procedūras tiesiog neatauginėtų taip greitai ir tiek daug. Aš galvoju, kad jį turėdama ir vis atlikdama procedūras tiesiog lengviau kovosiu su nepageidaujamais plaukeliais.