Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Lyanna @ 2010 06 25, 14:08)
Smagu  bigsmile.gif o pažastukus daraisi? Kaip reaguoja? nes pas mane ten labai juodi tamsūs plaukai, tai naminis paratas nelabai veikia  g.gif
Yra vietų kur ir šviesūs plaukeliai išnyko? smile.gif
Reiks gal pasiskambinti paklausti dėl tos galimybės pirkti išsimokėtinai...

Nenori ten varianto issimoketinai, nes ir taip pigu, bet kaszino, gal sutiks.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 06 25, 20:16)
Nenori ten varianto issimoketinai, nes ir taip pigu, bet kaszino, gal sutiks.

Bandėt klausti?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 26, 16:00)
Bandėt klausti?

Taip, teiravausi, bet gal jus geresne derybininke ax.gif As jau pasidariau viena procedura, tad galesiu informuoti, kaip sekasi 'shilketi' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 06 26, 17:15)
Taip, teiravausi, bet gal jus geresne derybininke  ax.gif  As jau pasidariau viena procedura, tad galesiu informuoti, kaip sekasi 'shilketi'  doh.gif

Tikrai bus įdomu smile.gif aš tai niekaip nesugebėsiu dabar iš karto sumokėti.... o kol surinksiu šią sumą, bijau, kad išvis tokiagalimybė išnyks...
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 27, 20:44)
Tikrai bus įdomu smile.gif aš tai niekaip nesugebėsiu dabar iš karto sumokėti.... o kol surinksiu šią sumą, bijau, kad išvis tokiagalimybė išnyks...

Na siaip tai taip, sake, kad jau nebedarys greitu metu VIP abonementu arba jie brangs unsure.gif

O jums neiseitu pvz kokia kreditine tai sumai pasiimti arba buna kazkokios pirkimo issimoketinai korteles, kur gauni pinigelius ir paskui moki kaip uz lizinga g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 15, 15:06)
Ačiū už atsakymą  4u.gif O kažin pigiau niekas kitur nėra pirkęs?

As taip pat nusipirkus. Yra tema - Depiliacija lazeriu namuose, ten placiau merginos dalinasi patirtimi
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 06 28, 09:43)
Na siaip tai taip, sake, kad jau nebedarys greitu metu VIP abonementu arba jie brangs  unsure.gif

O jums neiseitu pvz kokia kreditine tai sumai pasiimti arba buna kazkokios pirkimo issimoketinai korteles, kur gauni pinigelius ir paskui moki kaip uz lizinga  g.gif ?

Ojoj, reikia kažką galvot, blogiausia, kad mano vardu dar buto paskola paimta... Na, bandysiu ką nors mąstyti g.gif Tik geriausia dar būtų būti tikrai, kad šios procedūros man tikrai suveiks, nes su mano plaukais tai nenustebčiau jeigu ir kitaip atsitiktų...

Dėkoju Gusha 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 29 birželio 2010 - 12:46
QUOTE(mazojiR @ 2010 06 29, 10:00)
As taip pat nusipirkus. Yra tema - Depiliacija lazeriu namuose, ten placiau merginos dalinasi patirtimi

Ačiū, bandysiu ten pasiskaitinėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Turiu ir as problema - dideli plaukuotuma, susijusi su hormonais.. Neapsisprendziu, ar geriau naudoti lazeri namuose, ar darytis proceduras salonuose. Baisu, kad lazeris namuose gali buti neveiksmingas, nes vietomis mano plaukeliai gana sviesus. Kas labiau apsimoka, gal galit patarti?
Atsakyti
O kaip dėl apgamų? g.gif kiek saugu? nes gundžiausi ir aš šiuo dalyku, bet dėl visų turimų apgamų ir pan. kol kas dvejoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 08 09, 15:04)
O kaip dėl apgamų?  g.gif  kiek saugu? nes gundžiausi ir aš šiuo dalyku, bet dėl visų turimų apgamų ir pan. kol kas dvejoju...  g.gif

Apgamus reikėtų apeiti arba kuo nors uždengti.
Atsakyti
QUOTE(M M @ 2010 08 09, 07:53)
Sveikos smile.gif

Turiu ir as problema - dideli plaukuotuma, susijusi su hormonais.. Neapsisprendziu, ar geriau naudoti lazeri namuose, ar darytis proceduras salonuose. Baisu, kad lazeris namuose gali buti neveiksmingas, nes vietomis mano plaukeliai gana sviesus. Kas labiau apsimoka, gal galit patarti?

Manau, kad jei plaukuotumas susijęs su hormoninėmis problemomis, labai didelis šansas, kad plaukai jums ataugs net ir po didelio procedūrų skaičiaus. Tokiu atveju, jei kišenė leidžia, rinkčiausi profesionalų lazerį su sąlyga, kad pakartotinos reikiamos procedūros bus atliekamos nemokamai arba už mažą kainą (kažkuri mergina berods yra minėjusi, kad tokų ir Lietuvoje jau yra).
Atsakyti