Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

Monika 32, TAILER, gal galite apsviesti kaip sekasi prarasti plaukelius su tuo ELOS lazeriu? Labai susidomejau tuo VIP pasiulymu, bet galvoju ar tikrai veiksminga. Ka jie isipareigoja uz ta suma? Kokios garantijos?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 15, 09:26)
Pirkau iš "Destinos", nes labai patiko ten parduodanti moteris. Visada pataria ir labai rūpinasi savo klientais, jaudinasi dėl rezultatų lyg čia jai būtų daroma smile.gif

O už kiek pirkote ir kiek lempučių pridėta buvo?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 15, 13:45)
O už kiek pirkote ir kiek lempučių pridėta buvo?

Pirkau už 1400 Lt, nes kaip tik buvo išpardavimas užsienyje bankrutuojančio sandėlio, buvo pridėtos 2 lemputės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 06 15, 13:51)
Monika 32, TAILER, gal galite apsviesti kaip sekasi prarasti plaukelius su tuo ELOS lazeriu? Labai susidomejau tuo VIP pasiulymu, bet galvoju ar tikrai veiksminga. Ka jie isipareigoja uz ta suma? Kokios garantijos?

na, noretusi, kad viskas vyktu greiciau biggrin.gif as jau pasidariau 6 proceduras, tai plauku jau puses nebera biggrin.gif kitom uztenka 7 proc.kad taptu silkine, kitom reikia daugiau.cia nuo organizmo priklauso.manau, kad uz tokia kaina niekur nerasi, kad viso kuno plaukelius naikintu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 15, 14:54)
Pirkau už 1400 Lt, nes kaip tik buvo išpardavimas užsienyje bankrutuojančio sandėlio, buvo pridėtos 2 lemputės  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif O kažin pigiau niekas kitur nėra pirkęs?
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 06 15, 14:05)
na, noretusi, kad viskas vyktu greiciau biggrin.gif as jau pasidariau 6 proceduras, tai plauku jau puses nebera biggrin.gif kitom uztenka 7 proc.kad taptu silkine, kitom reikia daugiau.cia nuo organizmo priklauso.manau, kad uz tokia kaina niekur nerasi, kad viso kuno plaukelius naikintu thumbup.gif

TAILER, o labai tamsūs ir stiprūs plaukeliai pas Tave?
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 05 09, 19:04)
Sveikos,

As jau po 4-iu elos proceduru. Esu labai patenkinta, nes neskauda ir rezultatai matosi. Kosmetologe sako, kad liko 2 - maximum 3 kartai ir busiu "shilkine".

Monika 32, kaip sekasi? Nes pagal anksčiau rašytas žinutes, jau turėjo būti šilkinė bigsmile.gif

Įdomu, ar yra galimybė išsimokėtinai naudotis šia galimybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 20 birželio 2010 - 18:11
Kalbejau siandien su Irina,kosmetologe,kuri atlieka ELOS lazeriu depiliacija,tai jeigu yra Kaunieciu-galime jungtis!!!
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 06 21, 10:50)
Kalbejau siandien su Irina,kosmetologe,kuri atlieka ELOS lazeriu depiliacija,tai jeigu yra Kaunieciu-galime jungtis!!!

Jungciaus, bet kad vasara dabar....
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 06 14, 17:25)
Mergaites, o kaip ten yra su tom procedurom, kur su Aleksandrito lazeriu daro. Kazkas minejo, kad sumoki karta ir iki plikumo? Ar tikrai? Ar kiekviena karta reikia susimoketi uz reikiama procedura? Kazkaip nesupratau...

Moki uz kiekviena karta atskirai. Vakar kaip tik antra karta buvau.
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 20, 19:10)
Monika 32, kaip sekasi? Nes pagal anksčiau rašytas žinutes, jau turėjo būti šilkinė  bigsmile.gif

Įdomu, ar yra galimybė išsimokėtinai naudotis šia galimybe?

Sveika, man buvo 9-ta procedura. Tamsesni visiskai isnyko, o sviesus kaikur liko. Tai dar vaikstau. Aciu dievui, kad nereikia uz kiekviena procedura moketi smile.gif Del issimoketinai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 06 24, 10:07)
Sveika, man buvo 9-ta procedura. Tamsesni visiskai isnyko, o sviesus kaikur liko. Tai dar vaikstau. Aciu dievui, kad nereikia uz kiekviena procedura moketi smile.gif Del issimoketinai nezinau.

Smagu bigsmile.gif o pažastukus daraisi? Kaip reaguoja? nes pas mane ten labai juodi tamsūs plaukai, tai naminis paratas nelabai veikia g.gif
Yra vietų kur ir šviesūs plaukeliai išnyko? smile.gif
Reiks gal pasiskambinti paklausti dėl tos galimybės pirkti išsimokėtinai...
Atsakyti