Monika 32, TAILER, gal galite apsviesti kaip sekasi prarasti plaukelius su tuo ELOS lazeriu? Labai susidomejau tuo VIP pasiulymu, bet galvoju ar tikrai veiksminga. Ka jie isipareigoja uz ta suma? Kokios garantijos?
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 15, 09:26)
Pirkau iš "Destinos", nes labai patiko ten parduodanti moteris. Visada pataria ir labai rūpinasi savo klientais, jaudinasi dėl rezultatų lyg čia jai būtų daroma
O už kiek pirkote ir kiek lempučių pridėta buvo?
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 15, 13:45)
O už kiek pirkote ir kiek lempučių pridėta buvo?
Pirkau už 1400 Lt, nes kaip tik buvo išpardavimas užsienyje bankrutuojančio sandėlio, buvo pridėtos 2 lemputės
QUOTE(Gusha @ 2010 06 15, 13:51)
Monika 32, TAILER, gal galite apsviesti kaip sekasi prarasti plaukelius su tuo ELOS lazeriu? Labai susidomejau tuo VIP pasiulymu, bet galvoju ar tikrai veiksminga. Ka jie isipareigoja uz ta suma? Kokios garantijos?
na, noretusi, kad viskas vyktu greiciau as jau pasidariau 6 proceduras, tai plauku jau puses nebera kitom uztenka 7 proc.kad taptu silkine, kitom reikia daugiau.cia nuo organizmo priklauso.manau, kad uz tokia kaina niekur nerasi, kad viso kuno plaukelius naikintu
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 15, 14:54)
Pirkau už 1400 Lt, nes kaip tik buvo išpardavimas užsienyje bankrutuojančio sandėlio, buvo pridėtos 2 lemputės
Ačiū už atsakymą O kažin pigiau niekas kitur nėra pirkęs?
QUOTE(TAILER @ 2010 06 15, 14:05)
na, noretusi, kad viskas vyktu greiciau as jau pasidariau 6 proceduras, tai plauku jau puses nebera kitom uztenka 7 proc.kad taptu silkine, kitom reikia daugiau.cia nuo organizmo priklauso.manau, kad uz tokia kaina niekur nerasi, kad viso kuno plaukelius naikintu
TAILER, o labai tamsūs ir stiprūs plaukeliai pas Tave?
QUOTE(Monika 32 @ 2010 05 09, 19:04)
Sveikos,
As jau po 4-iu elos proceduru. Esu labai patenkinta, nes neskauda ir rezultatai matosi. Kosmetologe sako, kad liko 2 - maximum 3 kartai ir busiu "shilkine".
As jau po 4-iu elos proceduru. Esu labai patenkinta, nes neskauda ir rezultatai matosi. Kosmetologe sako, kad liko 2 - maximum 3 kartai ir busiu "shilkine".
Monika 32, kaip sekasi? Nes pagal anksčiau rašytas žinutes, jau turėjo būti šilkinė
Įdomu, ar yra galimybė išsimokėtinai naudotis šia galimybe?
Kalbejau siandien su Irina,kosmetologe,kuri atlieka ELOS lazeriu depiliacija,tai jeigu yra Kaunieciu-galime jungtis!!!
QUOTE(linuxox @ 2010 06 21, 10:50)
Kalbejau siandien su Irina,kosmetologe,kuri atlieka ELOS lazeriu depiliacija,tai jeigu yra Kaunieciu-galime jungtis!!!
Jungciaus, bet kad vasara dabar....
QUOTE(Gusha @ 2010 06 14, 17:25)
Mergaites, o kaip ten yra su tom procedurom, kur su Aleksandrito lazeriu daro. Kazkas minejo, kad sumoki karta ir iki plikumo? Ar tikrai? Ar kiekviena karta reikia susimoketi uz reikiama procedura? Kazkaip nesupratau...
Moki uz kiekviena karta atskirai. Vakar kaip tik antra karta buvau.
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 20, 19:10)
Monika 32, kaip sekasi? Nes pagal anksčiau rašytas žinutes, jau turėjo būti šilkinė
Sveika, man buvo 9-ta procedura. Tamsesni visiskai isnyko, o sviesus kaikur liko. Tai dar vaikstau. Aciu dievui, kad nereikia uz kiekviena procedura moketi Del issimoketinai nezinau.
QUOTE(Monika 32 @ 2010 06 24, 10:07)
Sveika, man buvo 9-ta procedura. Tamsesni visiskai isnyko, o sviesus kaikur liko. Tai dar vaikstau. Aciu dievui, kad nereikia uz kiekviena procedura moketi Del issimoketinai nezinau.
Smagu o pažastukus daraisi? Kaip reaguoja? nes pas mane ten labai juodi tamsūs plaukai, tai naminis paratas nelabai veikia
Yra vietų kur ir šviesūs plaukeliai išnyko?
Reiks gal pasiskambinti paklausti dėl tos galimybės pirkti išsimokėtinai...