Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(skrendu @ 2010 06 13, 19:17)
Buvo 4 procedūros smile.gif Nėra greitas šitas šalinimo procesas, ant kojų matosi, kad plaukų apmažėję, bet ir tai neakivaizdžiai, tai dėl ūselių nelabai ką galiu pasakyt, kai jie man mažiausiai trukdė, tai nežinau, praretėjo, ar ne smile.gif Bet kad dar yra ir pakankamai daug, tai faktas wink.gif

O kur dar šalinat plaukučius? smile.gif naminis fotoepiliatorius irgi nėra greitas doh.gif
Atsakyti
Galima sakyt nuo visur, kur plaukai ilgesni, tamsesni. Kojos, bikini, rankos, pažastys... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2010 06 14, 11:52)
Galima sakyt nuo visur, kur plaukai ilgesni, tamsesni. Kojos, bikini, rankos, pažastys...  smile.gif

Beje, o kaip pažastys? Irgi sunkokai reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 14, 12:56)

O kaip jums pačiai sekasi, atsimenu, kad sunkokai pasidavė plaukeliai? Gundausi ir aš pirkti, tik neapsisprendžiu ar tikrai man jis pagelbės g.gif Pinigai tai nėra maži.
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 14, 12:44)
O kaip jums pačiai sekasi, atsimenu, kad sunkokai pasidavė plaukeliai? Gundausi ir aš pirkti, tik neapsisprendžiu ar tikrai man jis pagelbės  g.gif  Pinigai tai nėra maži.

Ir dabar dar sunkokai jie pasiduoda, bet vis nenuleidžiu rankų ir nepraranadu vilties, pvz. pažasties tai niekaip nugalėti negaliu, vis auga tie siaubūnai... Aišku, mažiau negu iš pradžių, bet tikrai dar likę daugiau negu pusė jų... nesuprantu kodėl taip yra, galvoju gal tiesiog per giliai tie plaukai pas mane auga ir ta šviesa nepasiekia jų g.gif O pati ne iš Vilniaus esate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 14 birželio 2010 - 13:14
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 14, 14:14)
Ir dabar dar sunkokai jie pasiduoda, bet vis nenuleidžiu rankų ir nepraranadu vilties, pvz. pažasties tai niekaip nugalėti negaliu, vis auga tie siaubūnai... Aišku, mažiau negu iš pradžių, bet tikrai dar likę daugiau negu pusė jų... nesuprantu kodėl taip yra, galvoju gal tiesiog per giliai tie plaukai pas mane auga ir ta šviesa nepasiekia jų  g.gif O pati ne iš Vilniaus esate?

Ne, ne iš Vilniaus, todėl ir pabandyti neišeina verysad.gif O kiek jau lempų sunaudojote? Ar dabar žinodama, kad nelabai pasiduoda plaukeliai, visgi pirktumėt šį aparatą?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 14, 13:40)
Ne, ne iš Vilniaus, todėl ir pabandyti neišeina  verysad.gif  O kiek jau lempų sunaudojote? Ar dabar žinodama, kad nelabai pasiduoda plaukeliai, visgi pirktumėt šį aparatą?

Hm, sunku ir pasakyti... Kartai pagalvoju, kad gal man tie stipresni profesionalūs aparatai daugiau naudos duotų, bet kai negaliu būti tikra dėl jų tai ir tenkinuosi šituo smile.gif sunaudojau 2,5 lemputes, bet nenaudojau visam kūnui, o tik bikiniui, 1 pažastukui, 1 blauzdai ir pilvukui kažkiek, ai dar rankoms, tai išėjo daug procedūrų vienai vietai, bet nesu niekur iš minėtų vietų beplaukė dar...
Atsakyti
Mergaites, o kaip ten yra su tom procedurom, kur su Aleksandrito lazeriu daro. Kazkas minejo, kad sumoki karta ir iki plikumo? Ar tikrai? Ar kiekviena karta reikia susimoketi uz reikiama procedura? Kazkaip nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 14, 14:59)
Hm, sunku ir pasakyti... Kartai pagalvoju, kad gal man tie stipresni profesionalūs aparatai daugiau naudos duotų, bet kai negaliu būti tikra dėl jų tai ir tenkinuosi šituo smile.gif sunaudojau 2,5 lemputes, bet nenaudojau visam kūnui, o tik bikiniui, 1 pažastukui, 1 blauzdai ir pilvukui kažkiek, ai dar rankoms, tai išėjo daug procedūrų vienai vietai, bet nesu niekur iš minėtų vietų beplaukė dar...

Dar klausimėlis 4u.gif Ar fotoepiliatorių pirkote iš UAB "Destina", o gal kur nors pigiau radote?
Atsakyti
Kaip sekasi naikinti plaukelius su tuo ELOS? Ar veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2010 06 14, 18:01)
Dar klausimėlis  4u.gif  Ar fotoepiliatorių pirkote iš UAB "Destina", o gal kur nors pigiau radote?

Pirkau iš "Destinos", nes labai patiko ten parduodanti moteris. Visada pataria ir labai rūpinasi savo klientais, jaudinasi dėl rezultatų lyg čia jai būtų daroma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 14, 11:56)

Viskas vyksta po truputį smile.gif Matau, kad jau keliais plaukais mažiau biggrin.gif
Atsakyti