Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Liniuka @ 2010 05 05, 22:09)
As siandien irgi pasidariau pirma procedura su lazeriu. Bet kaip skaudejo doh.gif  Na bet ko neiskentesi del didelio noro atsikratyt tu bjaurybiu. O dar ir daktare optimistiskai nuteike, nes mano tamsus plaukai ir sviesi oda. Bet jau pradejau bijot kito karto doh.gif

o kur cia daraisi? bet ar turi taip skaudet? g.gif
Atsakyti
Skausmas lazeriuojant yra individualus dalykas. Daug kas priklauso nuo odos jautrumo, ir gebėjimo švariai nusiskusti. Pvz., aš ir su pačiu aštriausiu peiliuku negaliu nusiskusti taip, kad oda būtų visiškai lygi ir nesijausitų plaukų. Todėl ir skauda.
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 05 05, 21:32)
o kur cia daraisi? bet ar turi taip skaudet? g.gif

Dariausi estetines dermatologijos klinikoje laisves pr. su alexandrito lazeriu. Daktare aiskino, kad kuo galingesni impulsai, tuo labiau skauda, bet tuo paciu ir veiksmingiau. Tai paprastai nustato tiek, kiek klientas gali istvert. O kad skausmas priklauso nuo plaukeliu nuskutimo tai nezinojau.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 06, 01:13)
O kad skausmas priklauso nuo plaukeliu nuskutimo tai nezinojau.

Ir nuo nuskutimo, ir nuo galingumo. Lazeris per plauką perduoda šilumą į svogūnėlį. Jei plaukas išlindęs į odos paviršių- oda sugeria dalį šilumos, todėl skauda. Tad turint ilgesnius plaukus ar tamsesnę oda galima rimtai apsideginti, nes melaninas sugeria šilumą ir lazeris suveikia ne plauko svogūnėlyje, bet odos paviršiuje.
Atsakyti
Sveikos,

As jau po 4-iu elos proceduru. Esu labai patenkinta, nes neskauda ir rezultatai matosi. Kosmetologe sako, kad liko 2 - maximum 3 kartai ir busiu "shilkine".
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 05 09, 20:04)
Sveikos,

As jau po 4-iu elos proceduru. Esu labai patenkinta, nes neskauda ir rezultatai matosi. Kosmetologe sako, kad liko 2 - maximum 3 kartai ir busiu "shilkine".

bigsmile.gif jetau, kaip faina.as ketvirtadieni eisiu 3 karta.noriu nerealiai but kuo greiciau silkine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 05 09, 19:04)
Sveikos,

Kaip šaunu thumbup.gif gaila, kad anksčiau nežinojau apie šią galimybę... verysad.gif
Beje, o kiek skaičiau tai tas aparatas ir šviesius plaukelius naikina?
Papildyta:
QUOTE(TAILER @ 2010 05 09, 21:25)
bigsmile.gif  jetau, kaip faina.as ketvirtadieni eisiu 3 karta.noriu nerealiai but kuo greiciau silkine thumbup.gif

Tailer, o matosi kokie nors rezulatai po 2-jų kartų?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 05 12, 11:03)

Tailer, o matosi kokie nors rezulatai po 2-jų kartų?

man jau ir po pirmo karto kai kur iskrito plaukeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 05 12, 13:22)
man jau ir po pirmo karto kai kur iskrito plaukeliai smile.gif

Šaunu smile.gif o šviesius plaukelius irgi veika?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 05 12, 15:46)
Šaunu smile.gif o šviesius plaukelius irgi veika?

Taip, visus
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 05, 22:09)
As siandien irgi pasidariau pirma procedura su lazeriu. Bet kaip skaudejo doh.gif  Na bet ko neiskentesi del didelio noro atsikratyt tu bjaurybiu. O dar ir daktare optimistiskai nuteike, nes mano tamsus plaukai ir sviesi oda. Bet jau pradejau bijot kito karto doh.gif

As sakyciau,kad labai daug ir nuo paties lazerio tipo priklauso:ejau i viena salona,apturejau 5 proceduras,viskas buvo ok-nei skaudejo,nei ka,ir poveikis buvo,betgi susigundziau gera nuolaidos akcija kitam salone ir tik veltui ismeciau pinigus, plius sokinejau is skausmo...Plaukuotumas nesumazejo ne kiek,net eme atauginet...Ka gi,grizau vel i buvusi salona "damusinet". Is viso jau praejau 13 proceduru, dar dvieju tikrai prireiks, o plaukeliai visai nesviesus buvo-oda sviesi!!!
Skirtumas tarp tu dvieju lazeriu yra toks,kad pirmasis turi saldancia galvute,o antrasis-ne,-gelbejamasi zele doh.gif Plius pirmajame salone dirba gydytoja,buvusi ginekologe,kuri pati pirko lazeri is salyje garsejanciu gydytoju...skirtumas ziauriai akivaizdus..
Isnaikinus plaukus,islieka poplaukis,tad palaikomasias proceduras vis reikes atlikti - i menesi karta,i du arba karta per 3 men.
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 05 16, 21:11)
Taip, visus

Nusipirkusi esu naminį fotoepiliatorių, bet jis naikina tik juodus plaukučius ir labai lėtai tai daro, nes mano plaukas labai storas.
Tarp tų juodųjų baisuolių yra ir nemažai šviesiu plaukų, kurių deja fotoepiliatorius nenaikina... Nežinau, gal reiktų ir man eiti į tą saloną, bet irgi baisu, kad gal man tas aparatas neveiks ir tik išmesiu pinigėlius... dabar esu dilemoje g.gif
Beje, ar tikrai matosi, kad ir šviesūs plaukeliai dingsta? Ir kaip ten su veidu bei kaklu? Ar galima šiuo aparatu apdoroti šias sritis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 18 gegužės 2010 - 09:58