Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Globaliste @ 2010 04 23, 09:49)
visų pirma plaukeliai tarsi nebeauga,, sustojo smile.gif nes žinau, kaip pas mane būdavo, kai depiliuodavau kitokiais būdais. be to, jau daugely vietų ir iškrito plaukai.. ten sakė, priklausomai kur šalinta, tai vienur per sav. iškris, kitur per dvi ar tris.. bet tikrai, netikėjau, kad taip gerai.. gal dar dėl to, kad mano tamsus plaukas..
tikiuosi visiško nebeaugino po kelių procedūrų  ax.gif  na, kaip sakė, po to dar profilaktiškai reikės gal kartą per metus pasidaryt ar pan. bus matyt kaip ten toliau.. dar tik po vieną procedūrą pasidariau..
o kainavo nemažai.. visgi lazeris.. bet kadangi daugiau nei 4 sritis dariau, tai 25 proc. nuolaida, tai tikrai labai gera kaina gavosi  ax.gif ir toliau ir bus su 25 proc. nuolaida.

Sveikos. Siandien buvo 3-ia procedura. Pastebejau, kad plaukotumas mazeja - vietomis iskrito plaukai. Sekanti karta antradieni ir penktadieni.
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 04 28, 22:05)
Sveikos. Siandien buvo 3-ia procedura. Pastebejau, kad plaukotumas mazeja - vietomis iskrito plaukai. Sekanti karta antradieni ir penktadieni.

as vakar pirmaji karta buvau.Laukiu nesulaukiu, kada ir man prades krist, nes kol savom akim nepamatysiu, nepatikesiu, kad toks stebuklas imanomas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika 32 @ 2010 04 28, 15:05)

Na bet jus ir apiplėšinėja bigsmile.gif Koks tikslas po 2 katus per savaitę lazerines procedūras daryt? Gi plaukas taip greit neauga...
Nebent skirtingas vietas tvarkotės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 28 balandžio 2010 - 22:43
QUOTE(himalaia @ 2010 04 28, 23:41)
Na bet jus ir apiplėšinėja  bigsmile.gif Koks tikslas po 2 katus per savaitę lazerines procedūras daryt? Gi plaukas taip greit neauga...
Nebent skirtingas vietas tvarkotės  blush2.gif

ka reiskia apiplesineja rolleyes.gif ? mes einam uz viena kaina tol, kol nebeliks visai plaukuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2010 04 29, 03:35)
ka reiskia apiplesineja rolleyes.gif ? mes einam uz viena kaina tol, kol nebeliks visai plaukuciu mirksiukas.gif

M, tada nieko blogo. O tai rimtai tą pačią vietą po porą kartų per savaitę čirškinat?
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 04 29, 19:06)
M, tada nieko blogo. O tai rimtai tą pačią vietą po porą kartų per savaitę čirškinat?

as tai tik viena karta buvau, tai dabar kas savaite eisiu, o jau veliau galima ir kas 3 dienas sake eit smile.gif galima butu ir reciau, bet gi tuoj vasara, norisi kuo greiciau
Atsakyti
Aš čia gal įkyri pasirodysiu, bet koks tikslas kas savaitę eit, tik laiką gaišiat gi ax.gif Juk rezultatas greitesnis nuo to nebus, jei tiek dažnai procedūras darysitės. Jei plaukas apdirbamas augimo stadijoj, tai atlikus vieną procedūrą plaukas miršta, ir nėra reikalo jį vėl čirškint. O nauji plaukai juk taip greit neauga.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 04 29, 19:33)
Aš čia gal įkyri pasirodysiu, bet koks tikslas kas savaitę eit, tik laiką gaišiat gi  ax.gif Juk rezultatas greitesnis nuo to nebus, jei tiek dažnai procedūras darysitės. Jei plaukas apdirbamas augimo stadijoj, tai atlikus vieną procedūrą plaukas miršta, ir nėra reikalo jį vėl čirškint. O nauji plaukai juk taip greit neauga.

o tai kas kiek eiti?
Atsakyti
O jums salone neaiškino apie plauko augimo stadijas, kokioj stadijoj lazeris yra veiskmingas ir t.t.? Maksimum kas 2 savaites eičiau, ir tai čia jau laba dažnai. Gi pagalvokit, lazeris- ne žaisliukas, kuo dažniau daromos procedūros, tuo didesnė galimybė, kad oda bus nudeginta, kad atsiras odos pakitimų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 04 29, 19:42)
O jums salone neaiškino apie plauko augimo stadijas, kokioj stadijoj lazeris yra veiskmingas ir t.t.? Maksimum kas 2 savaites eičiau, ir tai čia jau laba dažnai. Gi pagalvokit, lazeris- ne žaisliukas, kuo dažniau daromos procedūros, tuo didesnė galimybė, kad oda bus nudeginta, kad atsiras odos pakitimų ir t.t.

Man aiskino, kad is pradziu oda turi priprasti, kad nebutu nudegimu, daro kas 2 savaites, o veliau po 3 proceduros galima 2 kartus per savaite.
Atsakyti
As siandien irgi pasidariau pirma procedura su lazeriu. Bet kaip skaudejo doh.gif Na bet ko neiskentesi del didelio noro atsikratyt tu bjaurybiu. O dar ir daktare optimistiskai nuteike, nes mano tamsus plaukai ir sviesi oda. Bet jau pradejau bijot kito karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 05 05, 15:09)
Bet jau pradejau bijot kito karto doh.gif

Aš tą pačią problemą turiu... Nors nusipirkau naminį lazerį, nenaudoju, nes bijau skausmo doh.gif Svarbu tik pradėt, įsivažiuot, tada oda pripranta, paskui nebe taip skauda. Be to, ekstremaliais skausmo atvejais yra specialūs topiniai nuskausmintojai, tik tiek, kad jie brangoki ir berods recepto reikia.
Atsakyti