Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 10 05, 17:24)
o kainos kokios?  g.gif
Papildyta:
as nelabai ka nusimanau bet ar po to nebuna bedu su idegimu? 4u.gif

Kainos kaip lazerio cia tai vienos pigesniu. Vat uzsienyje tai proceduros lazeriu zymiai brangesnes nei imulsu sviesa, tais impulsais ten kiekvienam grozio salone salina plaukus vietoj vasku ir pigiai, ne tai kaip pas mus kainos uzkeltos o efekto 0. kam tiek pinigu ismeciau su ta fotoepiliacija? Del nudegimo tai as kaip ir normaliai praeita vasara deginausi, nes svarbiausia pries procedura menesi nesideginti, o ir sia kojas deginau, nes plauku vis viena nera...
Atsakyti
perskaiciau tema ir rimtai nusprendziau vel nusipirkti,tik nezinau ka rinktis ar lazeri ar fotoepiliacija,kazkada turejau rio,su juo pora kartu viename plotelyje pasaudziau ir iki siol dar neatauga,bet as ta kur po 1 plauka salina turejau tai man kantrybes neuztenka,be to pataikau tik i kas 50-ta plauka,o apie fotoepiliatorius esu girdejusi kad jie greiti,bet naudos is ju nera daug,o kuom tas aleksandrito lazeris toks ypatingas?
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 10 12, 17:09)
Kainos kaip lazerio cia tai vienos pigesniu. Vat uzsienyje tai proceduros lazeriu zymiai brangesnes nei imulsu sviesa, tais impulsais ten kiekvienam grozio salone salina plaukus vietoj vasku ir pigiai, ne tai kaip pas mus kainos uzkeltos o efekto 0. kam tiek pinigu ismeciau su ta fotoepiliacija? Del nudegimo tai as kaip ir normaliai praeita vasara deginausi, nes svarbiausia pries procedura menesi nesideginti, o ir sia kojas deginau, nes plauku vis viena nera...

noriu patarimo: pries darantis procedura Aleksandrito lazeriu, pries kiek dienu rekomenduojama nuskusti plaukelius? Ar jie turetu but kiek nors atauge?...
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2009 10 18, 21:49)
noriu patarimo: pries darantis procedura Aleksandrito lazeriu, pries kiek dienu rekomenduojama nuskusti plaukelius? Ar jie turetu but kiek nors atauge?...

As nemanau kad atauge turi buti, man sake nuskusti ta pacia diena ar jei nera galimybes tai diena pries. Kaip tik kad visai nebutu plauko. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2009 10 18, 20:01)
perskaiciau tema ir rimtai nusprendziau vel nusipirkti,tik nezinau ka rinktis ar lazeri ar fotoepiliacija,kazkada turejau rio,su juo pora kartu viename plotelyje pasaudziau ir iki siol dar neatauga,bet as ta kur po 1 plauka salina turejau tai man kantrybes neuztenka,be to pataikau tik i kas 50-ta plauka,o apie fotoepiliatorius esu girdejusi kad jie greiti,bet naudos is ju nera daug,o kuom tas aleksandrito lazeris toks ypatingas?

As kaip atsikandusi fotoepiliacijos, tai man patare pazistama (anksciau temoje esu rasiusi), kad fototoepiliacijai skirti aparatai per silpni, nesunaikina plauku, kad sitas lazeris tiksliausiai veikia i plauka ir su juo galima pagauti visuose gyliuose esancius plaukus, todel efektas geriausias, uzsienyje labaiusiai vertinamas plauku salinimui, todel ir proceduros juo ten brangiausios, pas mus dar kazkaip ne.
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 10 02, 23:35)
Pati pasidariau pries tai 8 fotoepiliacijos proceduras ir rezultato ni kokio

Oho, idomu, kodel tau taip blink.gif Drauge Siauliuose pries 3 metus daresi fotodepiliacija, tai sako tik dabar pradejo po biski lyst plaukai, o 3 metus isvis vargo nezinojo. Kuriam salone tau taip buvo? blink.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau daug informacijos apie fotoepiliatorius ir lazerius,tai padariau tokia isvada kad fotoepiliatoriai plauku nesunaikina,dabar kalbu apie naminius,tai su jais reiketu kas pora sav pasisaudyti,bet pati procedura yra trumpesne ir lengvesne nei su lazeriu,bet su lazeriu pasisalina plaukai visam laikui,arba labai ilgam,tik jau naudojimas jo yra labai daug kantrybes reikalaujantis uzsiemimas.Pati turejau,bet ta pirmaji rio lazeri,kur po viena plaukeli salina,tai kur pasaudziau vos pora kartu ir plaukai neatauga jau kokie 4 metai.Fotoepiliacija daznai naudoja vietoje depiliacijos.
Atsakyti
linuxox, ir aš panašią nuomonę susidariau drinks_cheers.gif
Įdomu, kurie geriausi naminiai lazeriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 10 25, 16:58)
Prisiskaiciau daug informacijos apie fotoepiliatorius ir lazerius,tai padariau tokia isvada kad fotoepiliatoriai plauku nesunaikina,dabar kalbu apie naminius,tai su jais reiketu kas pora sav pasisaudyti,bet pati procedura yra trumpesne ir lengvesne nei su lazeriu,bet su lazeriu pasisalina plaukai visam laikui,arba labai ilgam,tik jau naudojimas jo yra labai daug kantrybes reikalaujantis uzsiemimas.Pati turejau,bet ta pirmaji rio lazeri,kur po viena plaukeli salina,tai kur pasaudziau vos pora kartu ir plaukai neatauga jau kokie 4 metai.Fotoepiliacija daznai naudoja vietoje depiliacijos.

Aj, kiek beskaitytum, vistiek kiekvienam zmogui bus vis kitaip schmoll.gif faktas tas, kas nei lazeris nei foto nei koks kitas velnias nesunaikina plauku visam, o tik laikinai pristabdo ju augima. Vienam zmogui plaukai neaugs 4-5 metus, kitam ataugs jau po keliu menesiu. Vienam ir pats paprasciausias buitinis lazeris bus veiksmingas, o kitas salone apvalia sumele palikes nepamatys jokio efekto, ir cia ne del to kad vienas aparatas blogas, o kitas geras, viskas turbut priklauso tik nuo organizmo. Sakau, as paciu paprasciausiu lazeriu tvarkiausi, kuris po 1 plauka degina - na dar nepraejo pilni 3 metai, o jau beveik visas miskas ataugo. Drauge salone fotoepiliatorium susitvarkius, ir efektas beveik tas pats, tie patys 3 metai, na pasak ja tik dar pradejo dygti plaukai. As vargau visa ziema, o ji be jokio vargo susitvarke salone - efektas tas pats - kazkiek laiko praejo ir vel reikia galvoti, kaip pasalinti tuos plaukus verysad.gif
Atsakyti
Kadangi lazeri jau bandziau,dabar manau isbandysiu fotoepiliatoriu,ai juk ne karve kainuoja smile.gif bent jau turesiu su kuo palyginti smile.gif nors man lazeris pats paprasciausias dave geru rezultatu,tik jau laiko kiek reikia tai as tyliu,su fotoepiliatorium patogiau ir greiciau.Jei fotoepiliatorius man neveiks,tai zinosiu kad vienintele iseitis-lazeris,tai nors gyvensiu ramiai.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 10 28, 14:43)
Kadangi lazeri jau bandziau,dabar manau isbandysiu fotoepiliatoriu,ai juk ne karve kainuoja smile.gif bent jau turesiu su kuo palyginti smile.gif nors man lazeris pats paprasciausias dave geru rezultatu,tik jau laiko kiek reikia tai as tyliu,su fotoepiliatorium patogiau ir greiciau.Jei fotoepiliatorius man neveiks,tai zinosiu kad vienintele iseitis-lazeris,tai nors gyvensiu ramiai.

Gal irgi uzsirasei nemokamam bandymui? As tai varysiu si ir kita penktadieni pasiziuret kaip ten kas ax.gif

P.S. nu zinai, karve tiek pat kainuoja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 28 spalio 2009 - 14:16
o kur cia kas nemokamai?prasau placiau smile.gif
Tikrai,karve tiek kainuoja? bigsmile.gif Nu tada turiu pasitaisyti,ne nama kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2009 10 28, 16:13)
Gal irgi uzsirasei nemokamam bandymui? As tai varysiu si ir kita penktadieni pasiziuret kaip ten kas  ax.gif

P.S. nu zinai, karve tiek pat kainuoja  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikutes, tikrai kur tas nemokamas bandymas??? g.gif
Atsakyti