QUOTE(Gadiga @ 2008 12 17, 17:11)
Kada tu cia tiek uz ji mokejei
Pas mus ne 100 euru nekainuoja
Dabar kazkaip ieskojau sinformacijos apie tai ir radau tokui neguodzianti straipsni
:
[i]Plaukų šalinimas lazeriu
Gal žinote kur geriausia kreiptis pas gydytoją, kuri dirba su lazeriu (plaukų nuėmimas)? Prisiklausiau reklamos, kad greitai ir neskausmingai pašalinami plaukai lazerio pagalba. Kadangi iš draugių aš vienintelė turiu draudimą, tai teko pirmai išbandyti. Apsilankiau 5 kartus ir absoliučiai jokio poveikio. Dabar galvoju: ar su manim kas negerai, ar reklama išpūsta, ar gydytoja nesąžiningai atliko proceduras?
Inga.
As ji Lietuvoj pirkau, is vienintelio platintojo (firmos), kuri tuo metu radau internete. Pasidomejau pries tai proceduru kainomis, tai kokios 4 proceduros vienos srities salone ir kaina pilnai atsiperka. Del galingumo, tai sitam aparate galima pasirinkti 5 galingumo lygius, tai man geriausiai veikia 4 (cia jau bandymu metodas). Jei plaukai sviesus jis visai neveikia, bet ir salone tada niekas neatlieka tokios proceduros. O del ataugimo, tai jau metus neatauga, jei po kiek laiko ir ataugs, tai galima vel pakartoti (skutantis ar depiliuojant vasku tikrai tokio efekto nebuna). O kai turi savo aparatuka tai dar ir papildomai jau nieko nekainuoja
ir gali darytis sau patogiu laiku
O poveikis gali buti ir individualus, galiu pasakyti tik, kad man veikia