http://www.hairfacts...ectrolysis.html
Man labai svarbi tema. Issiaikinau kad veikia tik elektrolize. Ir tai tik 90-93% tikimybe kad nebeataugs plaukai niekada. Procedura ilga, brangi, gali susidaryti randai... Internete parduodami irenginiai asmeniniam naudojimui yra nebrangus, bet naudoti reikia atsargiai, nes reikia adata iki plauko folikulo ivesti. Jokie pinceto tipo asmeniniai irenginiai neveikia.
http://www.hairfacts...ectrolysis.html
Ir as apie elektrolize susvaigau.... deja nezinau nieko kur ir uz kiek galeciau Vilniuje ja pasidaryti. Noreciau pazastyse (veido bijau). Jei ka suzinosi gero, buk zmogus pasidalink ziniomis.
Ir as apie elektrolize susvaigau.... deja nezinau nieko kur ir uz kiek galeciau Vilniuje ja pasidaryti. Noreciau pazastyse (veido bijau). Jei ka suzinosi gero, buk zmogus pasidalink ziniomis.
Užsirašiau į centrą Vokiečių gatvėje. Jau atlikau pirmą procedūrą, antra daroma po 3-4 savaičių. Procedūra nelabai maloni, bet pakenčiama, nes pats impulsas trunka gal kokias 2-3-s sekundes. Rytdieną pasmakrė kiek patino, paraudo, po poros dienų užsidėjo šašiukais, nedidelis odos patamsėjimas matėsi dar porą savaičių, bet pamaskavau, o jei kas per daug domėjosi, paaiškinau, kad pasibrozdinau. Blogiausia, kad reikia į procedųrą ateiti su kokių 4-ių dienų "šeriais"...
Po pirmo karto ataugo beveik visi plaukeliai, gal tik kiek silpnesni. Pasak kosmetologės, rezultatui reikės iš viso kokių 4-ių 5-ių procedūrų, "laikytūsi" kokius 3-s .. 5-is metus priklausomai nuo hormomimių pokyčių. Na, vėliau pamatysim.
Klausiau dėl "bikinio", tai paaiškino, kad netinka - per daug skausminga... Taigi dėl pažastų pasiskambink, pasikonsultuok ar galima:
Grožio institutas
Vokiečių g. 28/17, Vilnius
Tel. (8~5) 262 91 87
El. paštas: guinot@sugihara.lt
Darbo laikas:
I - V - 8.00 - 21.00
VI - 8.00 - 18.00
VII - nedirba
Agnė
Po pirmo karto ataugo beveik visi plaukeliai, gal tik kiek silpnesni. Pasak kosmetologės, rezultatui reikės iš viso kokių 4-ių 5-ių procedūrų, "laikytūsi" kokius 3-s .. 5-is metus priklausomai nuo hormomimių pokyčių. Na, vėliau pamatysim.
Klausiau dėl "bikinio", tai paaiškino, kad netinka - per daug skausminga... Taigi dėl pažastų pasiskambink, pasikonsultuok ar galima:
Grožio institutas
Vokiečių g. 28/17, Vilnius
Tel. (8~5) 262 91 87
El. paštas: guinot@sugihara.lt
Darbo laikas:
I - V - 8.00 - 21.00
VI - 8.00 - 18.00
VII - nedirba
Agnė
man kosmetologe sake, kad po elektroepiliacijos lieka randeliai, jei epiliuoti dideli plota . todel ji rekomendavo si buda,jei trukdo tik keli plaukeliai
Sveikos merginos, norėčiau išgirst atsiliepimu tų, kas pirko LAZERINĮ EPILIATORIŲ iš UAB Destina, nes rašėt kad pradėjot naudot, bet kokie rezultatai, ar verta pirkti. Atsiliepkit, netylėkit
QUOTE(melisa @ 2004 03 02, 23:43)
atsakyma gavau akimirksniu, kiek issigandau. plaukelius pasalinti virs lupu viena procedura kainuoja 200lt. o tokiu pasak ju reikia 2-4 nors ta ketvirta yra nemokama o po to dar jei reik kiekvienas kartas kainuos 60lt. pirma buvau uzsidegus ir jau dejau kapeika prie kapekos bet zinot gal as kaip nors ir su scypalke apseisiu. labai jau brangu ir dar kaip minejot tai nezine kokios pasekmes velaiu laukia. ak tas musu noras begalinis visad atrodyti nepriekaistingai
As pries 2 m. lazeriu salinau plaikelius virs lupos, siek tiek pasmakrej. Neatsimenu, kaip vadinasi tas centras, bet jis yra priesais Kongreso rūmus Tilto g. pradzioje Vilniuje. Man zadejo, kad reikes kokiu 4 proceduru ir viskas isnyks. Deja tikrove buvo kitokia: buvau 8 procedurose, kiekviena is ju kainavo apie 70-100 Lt. Taigi sumokejau apvalia sumele. Rezultatas is pradziu buvo neblogas, bet ne toks, kokio tikejausi. Net po 8 proceduru mano plaukeliai nepasidave. Visgi ataugo silpnesni. Bent tiek gerai
QUOTE(mur`miaw @ 2008 05 12, 09:52)
Laba diena
as vis skaitau skaitau šią temelę nes ir aš turiu šia problemą, bet tai susidariau tokį įspūdį kad neapsimoka šalinti lazeriu ar aš klystu ?
as vis skaitau skaitau šią temelę nes ir aš turiu šia problemą, bet tai susidariau tokį įspūdį kad neapsimoka šalinti lazeriu ar aš klystu ?
Apsimoka šalint, jei turėt namie toki aparačiuką, dėl to ir klausiau, ar kas pirko lazerinį epiliatorį iš Destinos nors jis ir kainuoja 1200lt, bet jei tiksliai pašalina tai galima ir pirkt
QUOTE(nataliuncik @ 2008 05 12, 11:21)
Apsimoka šalint, jei turėt namie toki aparačiuką, dėl to ir klausiau, ar kas pirko lazerinį epiliatorį iš Destinos nors jis ir kainuoja 1200lt, bet jei tiksliai pašalina tai galima ir pirkt
as ten pirkau, senokai jau, aisku brangsta viskas, bet tikrai ne uz tokia suma as mokejau kiek pamenu apie 900
QUOTE(Vika333 @ 2008 05 12, 12:05)
as ten pirkau, senokai jau, aisku brangsta viskas, bet tikrai ne uz tokia suma as mokejau kiek pamenu apie 900
Tai ar šalina plaukus, kaip reklamuoja? Nes klausiau, ar kas turi-naudoja, tai tyla? Ar tiksliai jis toks stebuklingas? Kaina didesne, nes sakė, kad čia naujas aparatas, kuris šalina ne po viena, o po 20plaukiukus
QUOTE(nataliuncik @ 2008 05 12, 12:23)
Tai ar šalina plaukus, kaip reklamuoja? Nes klausiau, ar kas turi-naudoja, tai tyla? Ar tiksliai jis toks stebuklingas? Kaina didesne, nes sakė, kad čia naujas aparatas, kuris šalina ne po viena, o po 20plaukiukus
koks dar stebuklas, ten vien vargas na bent jau man, nes as po 1 plaukeli deginau ir per pusmeti vos vos bikini sutvarkiau, o jau kojom tai nezinau kiek kantrybes reikia ir va dar, kai bikini tvarkiau, tai man liko plaukeliu, kurie pasviesejo ir lazeris ju jau nebeima
QUOTE(Vika333 @ 2008 05 12, 12:48)
koks dar stebuklas, ten vien vargas na bent jau man, nes as po 1 plaukeli deginau ir per pusmeti vos vos bikini sutvarkiau, o jau kojom tai nezinau kiek kantrybes reikia ir va dar, kai bikini tvarkiau, tai man liko plaukeliu, kurie pasviesejo ir lazeris ju jau nebeima
Ačiū Tykiu, kad po viena plaukelį sunku tvarkyt, o gal kas naujesni turi? Bet turbūt veikia tai pat